daha önce çok arkadaş motorda iletişim sağlayan kask varmı diye sormuştu alın size cevabı
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=891747
son 20 saat ona göre
daha önce çok arkadaş motorda iletişim sağlayan kask varmı diye sormuştu alın size cevabı
http://www.gittigidiyor.com/php/urun.php?id=891747
son 20 saat ona göre
ben 3-4 ay once hepsiburada.comdan technova marka 2 adet walkie talkie almıstım 17YTL ye siddetle tavsıye ederım gercı hala warmı bılmıyorum 3adet kalem pille calısıyor we kulaklıkla kullanılabılıyor 8kanal uhf fm bandı acık alanda 3km gorusme menzili
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
ya konuşurken nasıl oluyo hans free özelliği varmı bu walkie talkie lerin
walla hocam bendekınde yok ama sanırım baska walkıe talkıelerde wardır belkı o ozellık
''Çekemedim Akça Kızın Göçünü , Yol Ver Bana Çubuk Beli Geçeyim''
AB RH (+)
abi bu iyidir motor kullanırken ellerin sana lazım allah etmeye kaza falan olmasın dikkat et tamammı konuşurken ana kamyon deme sora
bu aletler nasıl aceba yaw bileniniz deneyeniniz warmı
Bizim devlet idaresinde takip ettiğimiz prensipleri, gökten indiği sanılan kitapların dogmalarıyla asla bir tutulmamalıdır. Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil, doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz
M.Kemal ATATÜRK
sevgili fromalanya ben wfr telsiz ile açık alan 1 km konuşamıyorum ve tanesi 100 ytl civarı bahsettiğin aletin bu özelliğinin verimliliğinden eminmisin.ben 3-4 ay once hepsiburada.comdan technova marka 2 adet walkie talkie almıstım 17YTL ye siddetle tavsıye ederım gercı hala warmı bılmıyorum 3adet kalem pille calısıyor we kulaklıkla kullanılabılıyor 8kanal uhf fm bandı acık alanda 3km gorusme menzili
YAŞAMAYI SEVİYORUM!!!!!!!
mpank
motorda arkadaki ile iletişim
arkadaki mi...
yahu ona ARTCI deniyor bildiğim...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
ah be metehan abi daha yarım saat once adama 2006 konusu hortlattın dedik ne yaptın sen şimdi
http://www.motosiklet.net/forum/moto...ml#post1771859
Barış abiyebi takılam dedim...bilincli oldu...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Sağlam yapışmışsın ama ellerle
Legends may sLeep.. But they never diE..!
Konu dışına çıkmadım, konu arkadaki ile iletişim olduğundan iletişiminizin sağlam temeller üzerine kurulu olduğunu gözlemlediğimi belirttim, bu yüzden de siz Sayın Alp'im Tunay'ımı tebrik ettim
Legends may sLeep.. But they never diE..!
"Arkada oturan" suyu mu çıktı
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)