2. el alım satım masrafları
Reklamlar
-
Arkadaşlar ikinci el motosiklet alırken nereye ne kadar masraf yapılıyor?(Ruhsatı üzerime alacağım.)Bu masrafı alan mı satan mı öder?Bir de işlem sırasını yazarsanız çok sevinirim.Teşekkürler.
Reklamlar
-
-
En nefret ettiğim iş geliyor başıma.Şu bürokrasi...:(ama motor sevdası bu olsa gerek.Sağolasın sbuyukkilic.Masraf cc ye göre değişiyor mu acaba?
-
a vagrant adlı üyeden alıntı
En nefret ettiğim iş geliyor başıma.Şu bürokrasi...:(ama motor sevdası bu olsa gerek.
Sağolasın sbuyukkilic.Masraf cc ye göre değişiyor mu acaba?
Mesala noterde İKİnci el fiyatı kasko defterinde 3000 ytl ise farklı 600 lük 15000 ytl olan motorda farklı masrafı oluyor.
Baştan muameleciye verirsen alıcı ve satıcının aynı muameleciye alım ve satım
vekaleti vermesiyle halloluyor. Muameleci hepsini halledip getiriyor.
Motorun muayenesi yapılmışmı onada bakıver. Yapılmamıssa ve gecmişse 60000 ytl ve cezası seni bekliyor olacak.
Bir soru daha olursa gece tarifesini acacağım ona göre.
-
sbuyukkilic adlı üyeden alıntı
Mesala noterde İKİnci el fiyatı kasko defterinde 3000 ytl ise farklı 600 lük 15000 ytl olan motorda farklı masrafı oluyor.
Baştan muameleciye verirsen alıcı ve satıcının aynı muameleciye alım ve satım
vekaleti vermesiyle halloluyor. Muameleci hepsini halledip getiriyor.
Motorun muayenesi yapılmışmı onada bakıver. Yapılmamıssa ve gecmişse 60000 ytl ve cezası seni bekliyor olacak.
Bir soru daha olursa gece tarifesini acacağım ona göre.
tamam tamam sustum.desene benim bmw beni mahvetmeye başladı:(caysam mı ne?
-
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
Ayıp oluyor ama müşteriyi calıyorsunuz.
Benim aklımada başka birşey gelmiyor.
-
okudum linkleri gültekin arkadaşım.bakalım ne kadar doğru yazdıkların?göreceğiz.300 ile kurtarırsam sorun yok.sevineceğim. sbuyukkilic baklavayı yollayacağım.merak etme.ya da muameleciysen söyle yaz tel ini sana yollayayım evrakları.
-
-
a vagrant adlı üyeden alıntı
okudum linkleri gültekin arkadaşım.bakalım ne kadar doğru yazdıkların?göreceğiz.300 ile kurtarırsam sorun yok.sevineceğim.
"motoruna göre değişir" diye ekleme yapayım
1,5 yıl içinde, 3 motor, 1 otomobil devri aldım.
yaklaşık 300 tuttu işlemler.
sen de ayrıntılı yaz, bilgimiz olsun.
kolay gelsin.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Ben alırken satan arkadaş temiz kağıdı çıkartmıştı. Temiz kağıdı ile beraber notere gittik noterde 160 lira devir işlemi verdi. Daha sonra ruhsatı üzerime almak için trafiğe gittim trafikte boş ruhsat kağıdı 30 lira, birde arzuhalciye 10 lira, ayrıyeten sigorta içinde 15 lira vermiştim. Başka ne yaptım hatırlamıyorum. Bu işlemler CBR125 için yaklaşık 7 - 8 ay önce gerçekleşti. Plakayı değiştirmeme gerek yok dediler bende değiştirmemiştim.
-
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: Mevcut başlık. Lütfen başlık açmadan önce ARAMA yapınız |
|
|
Onur Yollarda
Facebook: http://www.facebook.com/OnurYollarda
YouTube: https://www.youtube.com/channel/UC1TqEwgGS4AHvdmULc9qoIQ
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)