Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

Scootera susturucusuz çıkma eksoz taktırsam nasıl olur

Motovento
    REKLAM ALANI
    nurguldemirbay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    asya t1
    Arkadaşlar asya150 T1 motoruma sanayiden çıkma eksoz taktıracağım.eksozun susturuculu ve susturucusuz olanları var.acaba susturucusuz taktırsam sesi nasıl olur chooper gibi hoş bir ses mi olur yoksa murat 131lerdeki gibi abzürd bir ses mi olur. bu şekilde eksoz taktıran var mı lütfen görüşlerinizi bekliyorum.1-2 gün içinde ya susturuculu ya da susturucusuz bir eksoz taktıracağım.
    KARTAL GOL GOL GOL
    54 SD 534 B RH+

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bathu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var 636
    çok kafa şişireceği kesin susturucusuz egzosun. uzun yol çekilmez hale gelir.chooper sesi alamazsın racing sesine benzer. eğer egzos dandik bişi takarsan teneke seside çıkar iyice sarpa sarar anlıyacağın zevk senin dene gör. ama ben susturuculu tak derim.
    Yeşil Peri..tıtanıum Yüküm ağır geride kalırsın! Bulaşma avlayamazsın! Sakın deneme öldüremezsin! Vargeç ciddiyim

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Bende motorumdan ses gelsin istiyorum, Falcon un yanında bisiklet gibi kalıyorum
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

Motosikleti
    Dl-1000 Vstrom Midnight Blue, Kanuni Motorun 150
    Egsozu patlak murat 131'e benzer ve choppera hiç benzemez ayrıca.Bence vazgeç o sevdadan 150 cc chopper sevdasından olduğu gibi
    GÜCÜN BİLGİ OLMADAN HİÇBİR DEĞERİ YOKTUR.

rayjay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBR 1000RR
    berbat olur tahminim, bence bozma hic
    [COLOR="Red"][B]Been here, done that before and survived[/B][/COLOR]

tubis - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Cygnus L
    Uuuuuuu amma açık sözsünüz
    Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
    'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>

exile - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBF 150
    çok yakacagı kesin.. adana egzoz lu mobilet gibi olur bence..

Khutuck - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2.5 yıl akbil, sonra CuBuF150, şimdi Fazer, az KTM
    Sesi belli olmaz, ancak motorun sıkıştırma oranı bozulabilir, beygir gücün düşebilir ve yakıt tüketimin artabilir.

sahil - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasaki er5, yamaha xcity 250
    scootera eksoz açma sonrasında güzel ses alabilmek neredeyse imkansızdır nedenide motosikletin çok güçsüz ve devirsiz olmasıdır ancak pancar motoru gibi bağırır racing makinalarda ki sesi bir anda motorun devirlenmesi ile alınır cruiser tipi motorlardada motor hacminin büyük ve motorun güçlü ve torklu olması nedeniyle o patlama sesleri alınır ama scooter ne güçlü ne torklu nede devirli bir motordur eksozu açmakla ancak milleti rahatsız edersiniz arada birde küfür yersiniz bu ne böle bağarıyor diye

ReBeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    200 GY Enduro
    ne gerektir ses almak motordan anlamıyorum. özellikle çinliler çıktığından bei 50 lik minik scooterlar bile traktör gibi ses çıkartıyor. imkanım olsa kısacam benimkinin sesini.

teknikhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    Selam dostum;

Ses konusunda iyi bir usta tiz veya tok bir ses çıkartabilir. Ancak küçük hacimli motorlarda, düşük devirlerde egzos gazının geri tepkimesinden yararlanarak güç elde edilmektedir. susturucunu uygun seçemezsen, düşük devirlerde güç kaybın olacaktır. Ayrıca otomatik vites olan motorunda kalkışlarda yeterince yüksek devir çeviremeyeceğinden hep zorlamalı kalkışlarla karşılaşacaksın. Susturucuyu iyi ayarlayamazsan, bu seferde yüksk devirlerde egzos gazının serbest çıkışını engelleyecek, üst devirlerde güç kaybı yaşayacaksın.

Çinliler bile olsa, hesaplayarak egzos dizaynı yapmışlardır. Bence dokunma derim

abal - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ASYA 150T 19A
    BENDE PERFORMANS EKSOZ TAKTIRACAĞIM MOTORUMDA BOĞULMA SORUNU VARDI USTA BİR İKİ BAKIMDAN SONRA EKSOZU DEĞİŞTİRMEMİ SÖYLEDİ ÇÜNKÜ İÇİNDEKİ Bİ ZIMBIRTISI KIRILMIŞ DIŞARIYA RAHAT ATAMIYORMUŞ...O ŞİMDİ BİR İKİ DELİK DELMİŞ AMA SÜPER RAHATLADI MOTOR..BİRAZ SESİ DEĞİŞTİ FAKAT ABARTTIĞINIZ KADAR DEĞİL PANCAR MOTORU 50 CC MOTOR OLSA HADİ NEYSE..MADEM EKSOZUMU DEĞİŞTİRMEM GEREKİYOR PERFORMANS EKSOZ TAKTIRICAM..BENİM ZATEN SES DERDİM YOK ÖNEMLİ OLAN BOĞULMASIN YOKUŞLARDA ÇEKİŞTEN DÜŞMESİN..
    KIRMIZI BOĞA..

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    gürültü kirliliğinden kaçınmanızı, bebekleri, yaşlıları, hastaları, kısacası insanları rahatsız etmeye hakkımız olmadığını düşünerek tercih yapmanızı öneririm.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)