Hangisi Daha Sorunsuzdur Motor Bakimindan ...
-
Reklamlar
-
Arkadasım kararın hangi yönde olur bilmem ama sana önerim "KANUNİ" olur çunku mondial mukavemet yonunden o kadar da guvenılır değil. Kanunı daha guvenılır ve daha sağlıklı bır motosiklet (hem yedek parca hemde performans açısından ) seçiminde kolay gelsin.
-
her motor srunLudur yanLız sadece kullanılmasını bilelim yeter
-
Loft adlı üyeden alıntı
her motor srunLudur yanLız sadece kullanılmasını bilelim yeter
arkadaşa katılıyorum... Siz bakımlarını yaptıgınız sürece motor sizi üzmez...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
motorların arasındaki fark cekirdeği bile doldurmaz.
yakınında neyin servisi/ustası varsa eyer, kötü olmayan, bence onu al.
ikiside ikisinin de kalitesi ayni
-
ya aslında arkadaşlarımız kanuni diyor ama trex 125 var o hiç gitmiyor ama yük taşıma konusunda daha dayanıklı ben zaten kararımı verdim....
bu pazar topkapıdaki motor pazarındaydım vede orda arkadaşımla beraber bi motorda aklımız kaldı ilk önce kanuni deer satmaya çalısan bi abimiz şov yaptı orda hs sürdüm amortösörler çok sert 151 RS tende ben de vazgeçtim mondi bana gelmez diyerekten abiyle çay içerke işte
sohbet ediyoduk ne alsam felan diye hemen bana dedi hiç japon sürdün mü bende evet abi dedim bws felan all dedi dedim küçük felan sonra bana aprilla dedi dedim abi fiyatta in ve arn 125 -150 arasında kaldık şimdi sohbet ediyoruz kewayı seçme sebebimizde buydu sonuçta aprilla-motogüzzi-keway-gilera hepsi aynı yerden üretiliyor diyerek daha kalitelidirr diye motomax ama onun sıfırını alcam salı akşamıda resim koymayı öğrene bilirsem koyarım inşallah motorumun ...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)