egzozumda ısı ile oluşan ayakkabı izi oluştu bir türlü çıkartamıyorum yardım lütfen
egzozumda ısı ile oluşan ayakkabı izi oluştu bir türlü çıkartamıyorum yardım lütfen
ben bulaşık süngerini sert kısmı ile ıslatıpta cıkartıyorum birazx çiziliyor ama çok az
Pasta Cİla İle Çok İyİ Çikiyor.hemde HİÇ Çİzmİyor.
[FONT="Comic Sans MS"][SIZE="3"][/SIZE][/FONT]Hiç düşmemiş motorcu yoktur, henüz düşmemiş motorcu vardır!
Arexons krom parlatıcı kullanıyorum. Pas ve lekeleri anında çıkarıyor ve parlatıyor. Ankara-Praktiker'de 8 ytl.
Eating tar and gasoline
Every light I see is green
Open pipes, my machine's triple-plated chrome
abicim hiç uğraşmayın yaa eksoz sıcakken tinerle bi silin ne varsa alıp götürüyor çıkarmadığı bişi yok ama dikkat tineri beze dökün sıcak eksoza değil
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
benimde başıma gelmişti egzos sıcakken lekenin üzerine mazot döküp yumuşak bi sünger yardımıyla lekeyi çıkarmıştım biraz uğraştırdı ama çıkardım
En iyisi sıcakken benzinle silmek....Sonra oto cilasıyla parlatırsan eskisinden yeni olur....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Egzoz soguk iken azicik benzin ile sil benzin icinde solvent oldugundan soker atar
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Walla Bn Kaptantİger ArkadaŞimiza Katiliorum Şahsen HİÇ BaŞima Gelmedİ Ama Tİner Hmn GeÇerİr Dİe DÜŞÜnÜyorum Bİde Nsll Olduu Yhaa GeÇmİŞ Olsunn
Sıcak iken sana yagı sürülürse çıkıyor die biliyorum.Denemesi bedava
Born To Be wild,Live to Ride...
Arkadaşım metal parlatıcı ürünlerden herhangi bir tanesi çıkartır. Yularıda arkadaşların dediği metylan isimli ürünü bulabilirsen güzel.
Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin
sıcak egzosta tiner benzin ve türevleri iyi olur birazda hastanelerin yanık üniteleri kazansın. hep motor tamircileri mi kazanacak
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
valla benim bildiğim zifti bile çıkarıyor 'Gaz Yağı' onu deneyin
*** Hayatta En Güzel Şey Özgürlüğün Tadını Doyasıya Çıkarmaktır ***
Hayat sadece ölüme giden yoldaki bir rüyadır...
Arkadaşlar benzin aktarımı sırasında joyride 200 ümün plastik aksamında benzin akması sonucu beyaz leke oluştu. Leke oldukça büyük ve ne denediysem çıkaramadım. Tavsiyeleriniz?
Online iPhone Screensaver - be the first to win!
**************.info/media/iphone*****
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)