Arkadaşlar Ben Cometimdeki 150 Lik Lastikler Yerine 170 Lik Lastik Taktirmak Istiyorum Uygun Olup Olmadiğini Söylermisiniz .tşkürler
Arkadaşlar Ben Cometimdeki 150 Lik Lastikler Yerine 170 Lik Lastik Taktirmak Istiyorum Uygun Olup Olmadiğini Söylermisiniz .tşkürler
Bence lastikler motosiklet için çok uygun ama bir sorun teşkil edeceğini sanmıyorum
Söz Uçar Yazı Kalır...:cat:
peşinen söylemek isterim bu konuda fazla bilgim yok ama bende bi comet düşünuyorum motoshowdaki sorumlulardan biri en fazla 160 lık takılabılır demişti bu zorunluluk nedendir bilgim yok
dostum sakın lastikleri değiştirme tutuşu çok iyi bunu yapan adam bilmiyormuydu büyük lastik takmayı
eğer birşey yapmak istiyorsan o ebatta lastikli bir motor al
şeytana sormuşlar tandığın en büyük deli kimdir diye: -motosiklete binendir, demiş
-peki 2. büyük deli kimdir, diye sormuşlar: -arkasına binendir, demiş
yol tutuşun düşmezde
yakıt tüketimin artar ve performansın düşer
he zaten altındaki çok güçlü bi makina deil
görüntü hızdan önemli diosan bence deiştir
çünkü güzel durur
performanstada astronomik kaayıplar elde etmezsin
ama önemli olan bi nokta daha var
arka maşa daki boşluk 2 cm daha geniş lastiğe izin vericekmi
sorun yok diosan taktır bence..
Bence lastikleri zaten yeterince geniş. Daha büyük (=daha ağır) bir lastiğin hem faydası olmaz, hem de jant değiştirmeyi gerektirebilir.. -t
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
Zincirin kurtardigi kadar takarsin, genis lastik virajda yatis verir ama duz yolda surtunme artar yakitta bir artis olacaktir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)