Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

celik (yuan ya100-7) hakkinda...

REKLAM ALANI
    dalyanoner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaslar calistigim sirket bana bu motoru tahsis etti. Celik(yuan ya100-7) Gunde ortalama 50km yol yapmaktayim. Su anda 828km'de. Fakat motorun herhangi bir kullanim kilavuzu yok. Ben de 500km'de yag ve buji degisimini yaptirdim. Fakat bundan sonraki bakimlari nelerdir kac bin'de yapilir bilmiyorum. Oturdugum semtteki motor tamircisi 2000km'de gel dedi. Fakat bu cok fazla degil mi? Yardimci olursaniz sevinirim

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    teknikhoca - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 150 ZAT
    Herhangi bir markanın yetkili servisi sana yardımcı olur. Markayı satan kişiler servis konusunda yardımcı olmadı mı?

teknikhocam motoru aldigimiz yer bir parti getirip satmis onlar benden cahil.

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    motorun yağ değişimi için dikkat etmen gereken sürekli olarak tavsiye edilen sınıfta yağ kullanman ve mümkünse yağda marka değiştirmemendir.
    ıslak karter çalışan motorlar için tam sentetik tavsiye ediliyor yinede senin motorun benzer modellerini satan bir bayiden hangi sınıf yağ kullanıldığını öğrenip ona göre yağ markasına karar vermendir. sürekli aynı marka ve sınıf yağ kullanman motorun ömrü açısından önemlidir.
    genelde 1000 kmde bir yağ değişimi yapılır. her yağ değişiminde hava filtresi kontrol edilip iki yağ değişiminde buji ve hava filtresinin değiştirilmesi öneriliyor.
    2500 km ye kadar rodaj kabul edip ona göre rodaj yaparsan uzun ömürlü ve performanslı motorun olur. 4000 - 5000 km civarı ise sübap ayarı yaptırıp her 5000 de kontrol ettir.
    cup motorlar soğutma kanalları geniş olmadığı için çok sıkıştırmaya gelmez bunu düşünerek gazlarsa uzun yıllar kullanabilirsin.
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

tugrul bey bilgiler icin tesekkur ederim

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    rica ederiz forumda aklımızda kalanları tekrar ettik
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

Motosikleti
    2007 Honda CBF 150
    bende çelik(yuan 100cup)alıcam..bu motor hakkında bilgi veriseniz sewinirim...tşk
    [B][COLOR="Black"]2bin7 HONDA CBF 150 :cat: (34 EN 6186) [/COLOR]İSTANBUL- AVCILAR[/B]

Motosikleti
    ya100-7

ya100-7

arkadaşlar bende çelik motor var ya100-7 benim motor'da bir sorun var ama anlamış değilim ...
    benim motoru son gaza dayadığım zaman şanzımandan acayip bir ses geliyor hani denize dalarsınızda bir ses gelir tıkır tıkır die eh işte aynen öle bişey bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim ...

arkadaş

motorun yagı 1500km degişir 1 kaç kez sonra 2000 kmde degişrsin

arkadaşlar egsozdan siyah duman çokyorsa
    bujide problem vardır

öncelıkle slm

slm sayın abım . ben samsun bafradan burak az da olsa motordan anlarım . sana tavsıye edılen km normal. çunkı konulan yağın 2 çeşiti var 1 normal yağ 2 sentetık yağ. ben motormda sentetık yağ kullanıorum ve 5000 km değiştırıorum . yanı normal bi yağ için normal 2000 km.......... eğerki sorularınınz varsa ben yardımcı olabaılırım ... msn adresımı ekleyin
    burak_koc_@window......

Motosikleti
    Kuba cg100 sport
    Alıntı storm_18 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bende çelik motor var ya100-7 benim motor'da bir sorun var ama anlamış değilim ...
    benim motoru son gaza dayadığım zaman şanzımandan acayip bir ses geliyor hani denize dalarsınızda bir ses gelir tıkır tıkır die eh işte aynen öle bişey bana bu konuda yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim ...
    Merhaba, bende de aynı motor var. sadece marka arora arkadaşımda sizinki ile aynı model var. bu motorların hepsi hemen hemen aynı. Bunlar fazla zorlamaya gelmez ve bahsettiğiniz olay hepsinde var. son gaz da (en yüksek devirde) kullanmanız zararlı. çünkü bunlar çin malı. Bence o ses normal ama duymadan kesin yorum yapmak yanlış olur o yüzden siz onu bir servise gösterin derim. ama son deviri de kullanmayın bence...

selam arkadaşlar size bi sorum olucak bizim yuan çelik ya 100-7 var motor soğukken istop ediyor rolant ayarını yükselttinmi normalleşiyor ama ısındığı zaman hızlı çalışıyor bu seferde rolantı düşürdünmü motor soğudumu tekrar istop ediyor düzensiz çalışıyor modeli 2006 sorun neresinde acaba bilgilendirirseniz sevinirim ben hava filtresinden şüpeleniyorum

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)