gerçekten çok işimize yarayacak bir bilgi,teşekkürler..
gerçekten çok işimize yarayacak bir bilgi,teşekkürler..
kafama takıldı nette bulamadım,michelin u.k. ya mesaj attım cvbını paylaşmak istiyorum:
Thank you for your e-mail and interest in Michelin Tyres.
The symbol - M/C - denotes that the tyre must only be fitted to a Motorcycle rim.
Two Wheel Department
Michelin Tyre plc
M/C simgesi lastiğin sadece, bir motosiklet çerçevesine (jantına) uygun olduğunu ifade eder.
İki tekerlek bölümü,Michelin
·sevgi eylem ister·
Ya cift sambriyel filan derken benim motorun lastikleri iste boyle cikti, hava bile basamiyorum ne yapicam? Markasia da Michelin hem de...
Saka bir yana yakinda boyle havasiz lastiklerle dolasacagiz
Otomobil icin yapilmis ama motor icin biraz zor olsa gerek. Otomobiller yatmiyor ya onlarin yanak ihtiyaci yok o nedenle lastiklerin icini boyle kabak gibi oymuslar. Bizim tabanlarimiz yanaklarin yarisina kadar ciktigi icin lastigi ic sisteminin biraz degisik olmasi yani yatmaya dayankili olmasi gerekecek...
[B]RoSPA RoADAR Member[/B]
Hoscakalin, Motorunuzun ustunde Mutlu kalin.
öğrenmiştim ama insan unutuyor zamanla, bilgi tazelemek güzel teşekkürler
bilgiler için çok saol kardeş
[B]Bu sene benim olsun :wiinkk::wiinkk: [/B]
120/90-18-------4.10-18 bu lastikleden hangisi daha geniş.
MoToCroSS RuLeZZ
Peki bu 90/120/.......
yada 90/130/80 diye giden rakamlar nedir ???
sol paylasımın için ..........
.........sistem icat gusel
şimdi bu 130/90-15 yazan yeri açıklıyım 130 shadowun dediği gibi lastiğin genişliği /90 ise 130 mmnin %90'nın lastiğin eni oluyor kalan 15 de yük indexi bunun kodlaması var mesela 15=180 kilo 13=140 kilo gibi rotation'a gelince rotation lastiğin dönüş yönüdür orda bir ok olması lazım bunun tersine takarsanızki allah korusun çok kötü şeyler çıkabilir ortaya diğer şeylere gelince tabiki yazıların anlamı var ama sayılara gelince sayılar lastiğin fabrikada kayıtları bulunuyor onun kodu seri numarası falan olabilir teşekkürler... yanlış bişey yazdıysam affola arkadaşlar
elıne koluna yuregıne saglık bılgılerın ıcın eyvallah kardesım
tesekkur
motosiklet lastiklerinde nekadar hava basılacağıda yazıyormu
paylaşm için saolasın ;)
paylaiım için teşekkürler güzel bilgilercosmos60 ın gönderdiği havasız lastik olayıda ilginç.çabuk dağılır gibi bi görüntüsü varflexible falan hikaye
::xrock::"No Matter What You Ride, it's All The Same Wind."::xrock::
Bu bilgiler içinde çok teşekkürler.
[B]Airwolf[/B]:bounce:
shadow-vt
Arkadaşım vermiş oldugun bilgiler için teşekürederim.
NOT:ayrıca bu bilgileri mersin motor küp site sinede ekledim sakıncası yoktur sanırım .
bilgi paylaşmaktır.teşekürler.
paylasım için sağol abi.
MuraD THSDLN
selam arkadaşlar kış için özellikle ıslak zeminde kullanabilicğim bir lastik tavsiye edebilecek bir kullanıcı varmıdır. 90/90/18 ırc.dunlop ve pirelli sordum ortalama 70tl ama işime hangisi daha uygun olur. lastiklerim yeni duro ama aşırı kayıyor kurtarın beni şu lastikten
bide benim akıllı servisim diyorki 90/90/18 yerine 100/90/18 takalım diyor. yola tutuşu artsın diye. doğrumudur yoksa elinde 100/90/18 var diye mi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)