ben de onu soruyorum ya birader. takması mesele değil,fotoğrafta görünen somunu nasıl gevşeticem? anahtar girmiyo.
ben de onu soruyorum ya birader. takması mesele değil,fotoğrafta görünen somunu nasıl gevşeticem? anahtar girmiyo.
Harley Davidson makinaya arka sehpa yapan veya satan var mı acaba?
superlight motorum var...vitesteyken çalışması nasıl sağlanabilir...ille de boşa almam gerekiyor..debriyajı çekince çalıştırmak istiyorum..
vites müşürü yok sanırım
zor bişey midir bu...ben tamircime pek güvenmiyorum da...
ya ustalar bunu anlatacak biri var mı...debriyaj ya da vites müşürü nerede olur...ben iptal edeyim istiyorum çok zor değilse
Debriyaj kütüğüne bağlı 2 kablo var onları söküp birbirine bağlarsan istediğini yapmış olursun.
tatile gidicem mct 250 icin dişli zincir seti gerekiyor oringli olanlar benı asıyor cok pahalı. orjinalı yada orta hallı olanlar gercekten dandıkmı oluyor cok asırı para vermeden nasıl bi zincir alabilirim acil cevap verebilirmisiniz birde mct nin sibob ayarını ortalama kaca yaparlar
Selam arkadaşlar bu bölümüde epeydir takip ediyorum. Çarşamba günü motorun silindir piston değişimini yapacagım daha önce hiç yapmadım ama yapabılecegımı sanıyorum. Motosıklet uzerınde 100 cc cup motoru var burada dikkat etmem ayrınılar var var mı yanı işin püf noktası falan
HERKEZE SELAM..
BMW R 1100 RT 1999 MODEL,ŞU POLİSLERDE OLAN..KAFA DEMİRİNE İHTİYACIM VAR YENİ YADA HASARSIZ ÇIKMA.. YARDIMCI OLUN LÜTFEN 3 AYDIR MOTORA BİNEMİYORUM!!! YAZ GEÇİYOR YAZIK OLDU!!!
Eleştirmek kolay ama üretebilmek zordur. Yıkmak, yaralamak için eleştirmek, aciz ve beceriksiz insanların işidir.
http://yu-mu.blogspot.com/2012/12/fotograflar.html
Arkadaşlar kolay gelsin motorumun fren hidrolik seviyesi biraz azaldı. Kırmızı renkli bir fren hidroliği eklenmiş motora acaba markası nedir? Bilen var mı? Yada başka bir fren hidroliği ilavesi yapsam sıkıntı çıkarmı . Motorum TVS APACHE
hidroliğini tamamlamadan önce balatalarını kontrol ettir balatalar incelince haznedeki yağ kliperlere dolar balataları değişincede yağ yerine gelir eğer biryerde kaçak falan yoksa
TECRÜBE GÜZELDİR AMA PAHALLIYA MALOLUR
s.a arkadaşlar abiler bide 100cc motor hızlandırmak için napmalıyım şizce
benden de öneri klasik motosikletlere bulaşmayın ya hazır alın yada almayın aksi taktirde çok çekersiniz :D
dostum honda titanın 1996 service kitabını nasıl bulabilirim ?
dostum fren hidroliğini koyduğun kutunun üzerinde yazar : dot 3 veya dot 4 veya başka birşey , kesinlikle başka birşeyle karıştırma , yoksa benim gibi herşeyi değiştirirsin , tekerine taş değmesin ::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)