ama servise gittim oda petrol ofisinin alakasız bi yağını koyyodu ben istemedim
aldığım yer bunların aynı olduğunu söyledi bende aldım olmadı iğade ederim
sizce hangi tip yağdan koymalıyım bunların yağı 10w40 deilmi?
ama servise gittim oda petrol ofisinin alakasız bi yağını koyyodu ben istemedim
aldığım yer bunların aynı olduğunu söyledi bende aldım olmadı iğade ederim
sizce hangi tip yağdan koymalıyım bunların yağı 10w40 deilmi?
castrol gtx 15-40 ,45 TL ,4 litresi,yarı sentetik.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
benim motor hava soğutmala o yüzden tam sentetik olması gerekiyormus
bilmem nekadar doğrudur sizce 15 w40 kullanmak dorumudur
arkadaşlar merhabalar herkeze yeni bi honda cbf 250 aldım debriyajı kendim değiştimek istiyorum. yardımcı olacak arkadaş varmı daha önce yapan varmı teşekürler şimdiden
anahtarların varmı debrıyaj degıstırebılmen için,
yağ pompasını sokebılmen için ANAHTAR BUJİ denilen bir takım var,
onun elınde olması gerekıyor,
garga burun pensesi ile zorlarsan belkı sokebılırsın,
ama sonrasında sıkamazsın,
ve tüm baskı sistemını zedelersın gevşedıkten sonra.
onun dısında söktüğün herşeyi aynı sıra ile geri toplaman yeterlı olacaktır...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
arkadaşımın oto tamir atölyesi var bu işi orada yapmayı düşünüyorum.
Selamlar arkadaşlar...Bende Seyhan 150c var. Motor zinciri belli bir süre kullandıktan sonra (1-2 ay) kendi kendine sarkıyor...Yani yeterince gergin durmuyor.Kendi kendine zincir neden gevşer...? Varmı bunun mantıksal bir açıklaması...?Ne yapmam gerekiyor...
slm arkadaşlar ben bu siteye yeni uye oldum. ben cross motor kullanıyorum skyteam st 200 yalnız bir sorunum var motor maxsi mum güce cıkmaya yakın kesme yapıyor tekliyor kabürotörü değiştirdim ateşleme bobinide değişti yine aynı sorun devam etmektedir ve ayrıca buji nin ucu cok siyah siyah duman cıkıyor eksozdan bu nedir yağ yakmış olsa siyah atmaz tam tersi beyaz olur ve aynı zamanda hava ayarınada baktık başka ne kalıyor geriye bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa bana yardımcı olabilirmi.iyi gunler dilerim
:arkadaşlar 150 zatın sübap ayarının eksoz emme aralıgı kaç olmalıdır birde sogukkenmi olmalıdır bu bilgiye hemen ihtiyacım var şimdiden teşekkürler
cbf 250 debrıyajımı değiştirdim hiçte gözde büyütecek bir iş değilmiş.balata 25 tl. (tayvan malı balata) sıvı conta 5 tl.arka teker tahrik takozları 15 tl. toplam 2 saat bütün işlem tamam. durduğun zaman boşa geçmiyor ve vieslere çok zor geçiyordu hepsi mükemmel oldu
aynı olay bende de var hocam cozemıyoruz nedense bakılmadık bısı kalmadı artık bıktırdı koca motoru satıcam bu sekılde gıderse artık
selam arkadaşlar.siteye yeni üye oldum.2 hafta önce ilk motorumu aldım.mondial 125urt.scooter.ama biraz canım sıkıldı.daha çok yeni olmasına rağmen 3 gündür elden marş basmıyo.cıjjjk ediyo almıyo.aküden mi bilmiyorum.ayak marşıyla çalıştırıyorum.bir de motarun altından yağ gibi bişey damlıyo.ama daha çok bnzin damlıyo gibi.bazem benzin gibi kokuyo bazen yağ gibi.motoru hiç sıkıştırmadım 50 yi geçmiyorum.ilk 500 km kontrolüne gidicem nelere dikkat etmeliyim.değiştirtmem gereken bişey olabilir mi.şimdiden teşekkür ederim
keşki mondial almasaydınız. bilinmiş markalardan şaşmayın, honda yamaha suzuki vs. gibi..
---------- Mesaj ekleme zamanı: 13:33 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 13:29 ----------
Ok damlayan her ne ise, bulunması lazım - o şekilde kullanmak daha büyük dertler açabilir..
Cirrrtt ederken marj motoru, sesi güçsüz mü? Fark edemiyorsanız, şunu sorayım, far sönükleşiyor mu marşa basarken?
birkaç şey olabilir - ya akü ölüdür, ya da şarj etmiyordur motor onu..
yeni olduguna gore motor, 2. seçenek daha makul..
-turgut
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
evet sesi güçsüz.çevirmiyo gibi.hani akü zayıfla son nefesini verir gibiaçıp bakıcam aküye ama anahtar deydirmiyim diorum.sonra açtın baozdun olur.garanti dışı falan.para olsaydı zaten alacağım marka honda yada suzuki olurdu.neyse bunda pişiyim bu yaz burgman düşünüyorum.ayrıca teşekkür ederim ilgine alakana
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)