MT-ATÖLYE İşi olmayan giremez!!!!
Reklamlar
-
10 Aralık 2009, 00:06
slm lar
motorumda biçokşey mevcut(DAELİM S2 250)ne acayiptir 4 lü çakar devresi yok =S varsa anlayan,bilen arkadaşlar devre şemasını elemanlarını ve motora bağlantı şemasını paylaşabilirmi?¿
aslında aklıma bişey geldi ama bunuda anlayana sormak lazım die düşündüm normalinde sağa ve sola sinyal verirken zaten çakarlı olarak çalışıo sinyaller.sağ ve sol sinyal kablolarının + uçlarından ek alıp bi swiç taksam hem sağa hem sola aynı anda iki sinyalide çaksa mantiken 4 lü çakar oluo:D ama bunun teknik olarak röleye falan zararı olurmuki?yada bu yöntem işe yararmı=)
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
Reklamlar
-
13 Aralık 2009, 01:22
Neyse burdan bi sonuç çıkmıcak anlaşıldı gene kasap ustaların ellerine kaldık napalım alıştık artık.
Mehmet ali (MALİ) Daelim S2 250
16 GN 340
0536 220 07 52 olumsuz_asi@hotmail.com
-
13 Aralık 2009, 02:53
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
arkadaşlar soğuk kış günlerinde motorunuz garajda soğukta kalıyorsa motorunuzu kullanmasanız bile antifirizi eksik etmeyin
çunki radyatordeki su donarsa motoru patlatabılır
bu arabalar içinde geçerli
En iyi sürücü, kendini karşısındakinden koruyabilendir.
-
14 Aralık 2009, 01:55
Selamlar herkerse.. Arkadaşlar sorunum şu; Bu akşam motorla bi yere giderken hız göstergesi panelinden bi vızıltı gelmeye başladı! Sanki böyle plastik bi dişli durmadan sıyırıyo... Hız arttıkça orantılı bi şekilde vızıltıda artıyo.. Sonra baktım ki normalde 20 km göstermesi gerekirken km saati 60-80 km hız gösteriyo... sonra normal hız olarak 50 cıvarına cıktım hız göstergesi 100 ü gösterdi vızıldama inanılmaz arttık ve bir anda kısa ampul patladı!!! Nedir sizce sorunum çok kafamı taktım bu işe! Ampul patlaması da ne alaka bu arada?
Motorum 2800 km de 2007 model 125 zn... cevaplarınızı sabırsızlıkla beklıyorum...
-
27 Aralık 2009, 00:45
Svenx adlı üyeden alıntı
Selamlar herkerse.. Arkadaşlar sorunum şu; Bu akşam motorla bi yere giderken hız göstergesi panelinden bi vızıltı gelmeye başladı! Sanki böyle plastik bi dişli durmadan sıyırıyo... Hız arttıkça orantılı bi şekilde vızıltıda artıyo.. Sonra baktım ki normalde 20 km göstermesi gerekirken km saati 60-80 km hız gösteriyo... sonra normal hız olarak 50 cıvarına cıktım hız göstergesi 100 ü gösterdi vızıldama inanılmaz arttık ve bir anda kısa ampul patladı!!! Nedir sizce sorunum çok kafamı taktım bu işe! Ampul patlaması da ne alaka bu arada?
Motorum 2800 km de 2007 model 125 zn... cevaplarınızı sabırsızlıkla beklıyorum...
hız gösterge panelin miyadını doldurmuş, yenisini al taktır şikayetin kalmaz...
MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR
-
23 Şubat 2010, 17:36
yardımmmm
bende mondial zn var ve silindirin değişmesi lazım fakat siindir kapağını söktüğümde karşıma bisiklet zincirine bağlı bir çark çıktı motorcuya sordum yanlış şekilde takılırsa pabuçları eğilir dedi kendim akaryakıt tamircisiyim yapabilirim ama bana gerekli olan o parçayı nasıl takarım yani bunların arabalarda olduğu gibi triger kayışının tek takılma yöntemi var onu öğremek istiyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum
-
slm arkadaslar bı sorum olacal regal raptor aldım ama egzozta degısık bır ses var zırıltılı calısıyor guzel ses vermıyor hep bu sekılde sorun yaptımı kullanan arkadaslar bılgı verırse sevınırım .DD250E9 SU SOGUTMALI BIRDE HEP ANTIFIRIZMI doldurayım su eksıldıkce sade sumu eklıyem ayrıca yag kac bınde degısmesı lazım.kac kılo alıyor yagın markası tsk ederım antalyada yasıyorum ayrıca...TSK EDERIM...
-
selamın aleyküm jant şeritlerini nasıl sökcez ? tinerle - benzinle denedim ama rahat sökülmedi hatta etkilemedi bile
-
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Far Ampulunun patlamasinin iki sebebi vardir fazla sarj , ve yuksek sigorta gucu fara tasir ve yakar. Eger her sey normal ile konjektor de sorun olabilir.Akim da inme ve cikmalar farin omrunu azaltir
araya bi direnç atsak fazla akım geliyorsa ?
-
t.madde adlı üyeden alıntı
selamın aleyküm jant şeritlerini nasıl sökcez ? tinerle - benzinle denedim ama rahat sökülmedi hatta etkilemedi bile
Ksap bir oto yıkamacıya git bir şey demene gerek yok sadece jantları güzel yıka de onlar istesen de istemesen de söküyor.
Motosiklet bir ULAŞIM aracı değil bir İSYAN aracıdır!
Her şeyin Aslı Güzeldir!
Ömürüm boyunca hatırlanacaksın aYe...
-
Aleyküm selam. Gazyağı ile ovarak biraz uğraşırsan sökebilirsin.
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
-
AydoganX adlı üyeden alıntı
Aleyküm selam. Gazyağı ile ovarak biraz uğraşırsan sökebilirsin.
sağolasın bi hevesle yaptık diskin kolonlarınada yaptık şimdi sökmek istiyom jantları ve disk kolonlarını boyatcam teşekür ederim
-
07 Nisan 2010, 19:59
sLm arkadaslar abiler .. Benim Çan Çin Çon bi tane 110 CUP motorum var motorun farı göbekli yuvarlak ampul benim aradıqım beyaz ampul bulmak normalde heryerde var ama aradıqım deil araba ampullari gibi uzun yuvarlak deil nereden bulablrm bulamassam peki o yuvasına uyarmı uymassa ona göre yuva alablrmym bu sorulara cvp arıyorum simdiden tşkrler..
Drumist... Gerisini Sen Anla.. --İSTANBUL / KücükÇekmece ! SuperKıng 110-2 Cup 06 [ 34 EJ 0734 ] [ EDİRNE UzunKöPRü ] Lüü x) bilal___@windowslive.com
-
08 Nisan 2010, 00:02
gokcinar adlı üyeden alıntı
bende mondial zn var ve silindirin değişmesi lazım fakat siindir kapağını söktüğümde karşıma bisiklet zincirine bağlı bir çark çıktı motorcuya sordum yanlış şekilde takılırsa pabuçları eğilir dedi kendim akaryakıt tamircisiyim yapabilirim ama bana gerekli olan o parçayı nasıl takarım yani bunların arabalarda olduğu gibi triger kayışının tek takılma yöntemi var onu öğremek istiyorum yardım ederseniz çok mutlu olurum
ingilizce olarak dokuman mevcut lınkını verıyorum. olmadı resimlere bakarak yapmaya çalışırsınız.
Manual-GY6
-
08 Nisan 2010, 01:40
-
08 Nisan 2010, 01:44
Fönle iyice ısıtarak sökebilirsin.
AKILLI OLALIM;DÜNYADA EŞİ BENZERİ OLMAYAN BU MÜKEMMEL COĞRAFYAYA,TÜRK İNSANINA VE TÜRK'LÜĞE SAHİP ÇIKALIM.100 YILI AŞKIN SÜRDÜRÜLEN TÜRK ULUSUNU BÖLMEYE YÖNELİK OYUNLARA ALET OLMAYALIM.HEPİMİZ KARDEŞİZ.NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE...
-
08 Nisan 2010, 02:04
motosıkler farları neredeyse aynılar,
sadece 2 ceşit var pıyasada,
şu sıralar cogunlukla BEYAZ AMPUL adı altında mavi renklı ampuller satılıyor,
onlarda ışığı kırıyor,
yanı normal sarılardan daha az ışık verıyor,
gelelım senın soruna,
ever aradığın ampulu bulman kolay,
sadece araman gereken yerlerı öğrenmelısın,
bunun başında tamirciler ve yedek parcacılar gelıyor,,,
araba farlarıda uyuyorlar,
fakat baglantı terslıgı söz konusu,
şöyleki , kısada UZUN uzunda KISA yanıyor...
BMW F650,,,KTM EXC 400,,,CRF 250X.....msx 125
''Gürcan Moto Garaj''
0 535 939 20 86
-
13 Nisan 2010, 09:51
mondial 125 t motorunu söyküm topladım Hala calısıyo ama cok masraflı motor
-
13 Nisan 2010, 13:55
mrb arkadaslar ben gecenlerde bi jinlun jl150 aldım 2006 model ama hiç kullanılmamış bende dedim yağını değiştiriyim ve shell helix 10w40 yağ aldım bunu koyucam
bir sıkıntı olurmu kullanan arkadaşlar yardımcı olursanınz sevinirim .
not : motor 350 km de
-
13 Nisan 2010, 14:07
mr_sinan adlı üyeden alıntı
mrb arkadaslar ben gecenlerde bi jinlun jl150 aldım 2006 model ama hiç kullanılmamış bende dedim yağını değiştiriyim ve shell helix 10w40 yağ aldım bunu koyucam
bir sıkıntı olurmu kullanan arkadaşlar yardımcı olursanınz sevinirim .
not : motor 350 km de
Motorun hayırlı olsun. Fakat Shell Helix bildiğim kadarıyla otomobil yağı. Otomobil yağlarını motosikletlerde kullanmak önerilmeyen bir durum. Mekanik problemler başgösterebilir.
Motosiklet için üretilmiş yağlardan kullanman, motorun uzun ömürlü olabilmesi için çok önemli.
Mesela;
Castrol Power1 serisi yağlar
Shell Advance VSX serisi yağlar vs.vs. gibi
Bilgi paylaştıkça çoğalır.
"Bir insanın neye güldüğü zekasını, nasıl güldüğü ahlakını gösterir."
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)