Kömür ve yaya baktınız mı ?
Yay esnekliğini kaybetti ise dişli yerine geçmez...
Bir de dişli sıyırmış olabilir...
Kömür ve yaya baktınız mı ?
Yay esnekliğini kaybetti ise dişli yerine geçmez...
Bir de dişli sıyırmış olabilir...
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
merhaba dostlar;
benim bazı sorunlarım var yardımcı olursanız çok sevinirim. benim zzrnin granajalrı şu anda boyanıyor ve onu taktırmak istiyorum sadece buda değil motosikletimin elektrik aksamınında bakılması lazım göstergeler çalışmıyor vede lambalar tabii ki. en son sorunda makina soğuyunca marş alıyor bunu sebebi ne olabilir acaba.
Bana bütün bu konularda ayrdımcı olacak biri varsa sevinirim veya ankaraya gidcem bu hafta sonu ankarada bildiğiniz iyi bir servis varmı dostlar.
Şimdiden teşekkürler, herkese kolay gelsin.
Başkalarının düşünceleriyle akıllı olacağıma, kendi adıma deli olmayı yeğlerim.
Arkadaşlar yaklaşık 1 ay sonra yan granajları olmayan bir motor alacağım ve kapatmaya müsait olduğu için kapatacağım.Aksesuarları arasında böyle bir ürün bulunmuyor.Bu granajı nereye yaptırabilirim?Şu anda mersindeyim ve aracımı buradan alacağım.Yardımcı olursanız sevinirim.Selametle.
::offtp::
[B][B][COLOR="Red"]Sevgi[/COLOR]de kusur işlediysek affola..[/B][/B]
tebrikler. 1 ayda 150 sayfa olur artk
herkese faydalı bilgiler..
ben 03/2007 de açıldığını görmedim pardon..paylaşımları takip edeceğim
Kadın;15 inde Ceren,20 sinde Ceylan ,25 inde Avcı nın kendisidir.:bounce:
Merhabalar:
İhtiyar dostum önerin için teşekkür ederim. birde oradan bilgi edinmeye çalışayım.
Koşay gelsin.
Başkalarının düşünceleriyle akıllı olacağıma, kendi adıma deli olmayı yeğlerim.
Arkadaşlar, kimyasal açıklaması hakkında en ufak bir fikrim yok ancak acaip bir yapıştırıcı icat ettik ve tamamen tesadüf. Uzun süre denendi ve gerçekten etkili olduğunu anlayınca yazayım dedim. Şu Japon Yapıştırıcıları fazla akışkandır ve heryerde kullanamayız. Dolgu yapma özelliğide yoktur. Şimdi, bir miktar Sigara Külünü yapştıracağımız yere dolduruyoruz, Japonu üzerine sıkıyoruz, acele etmemiz gerekir hemen sertleşiyor, grenaj gibi plastik kökenli malzemelerde çok etkili. Oluşan yapıştırma gücü inanılmaz, kül aradaki boşluğuda dolduruyor, anca gevrek ve çok sert bir şey çıkıyor ortaya. Şaane
Poturdak
evet dediğin doğru sigara külü ile japon yapıştırıcısı gerçekten iyi yapıştırıyor özellikle plastikleri boşluk doldurmak için birebir
Muzaffer abi ; bu tekniği servisler ve grenajcılar yıllardır uygular. Çok sağlam olmasına rağmen grenajı bazen tutamayabiliyor... Uygularken çok dikkatli olun japon yapıştırıcısını grenaja akıtmayın yoksa beyaz beyaz izler kalır çıkaramazsınız...! Paylaştığın için teşekkürler
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
japon yapıştırıcısı ile bildiğiniz karbonatıda kullanabilirsiniz benim mz'in bloğunda kırık parça vardı orayı doldurmuştum hatta bide zımparaladıktan sonra dümdüz kalıyo bide boyarsanız orjinali gibi kalır.
MoToCroSS RuLeZZ
Poturdak
arkadaşlar bi soru da ben sormak istiyorum majesty 400 maxi scooter kullanıyorum ön fren balatalarını kendim değiştirebilirmiyim acaba servis 5 dakika bile uğraşmadan değiştiriyo ve 20 ytl alıyor acaba becerebilirmiyim deneyen varmı bunu
SÖZLE DÜŞÜNÜR,SÖZLE SÖYLERİZ.VE SÖZÜMÜZLE ANILIRIZ.BİR SÖZLE UNUTUR GİDER,BİR SÖZLE ÖLÜMSÜZ KALIRIZ
yokmu cevap verebilecek birileri arkadaşlar kimse balata değiştirmedimi
SÖZLE DÜŞÜNÜR,SÖZLE SÖYLERİZ.VE SÖZÜMÜZLE ANILIRIZ.BİR SÖZLE UNUTUR GİDER,BİR SÖZLE ÖLÜMSÜZ KALIRIZ
diskli frenlerde balata deişmek çok kolay senin kaliperleri bilmiyorum ama genelde hepsi aynı sistem.
kaliperlerin hareketli kısmında bir vida vardır genelde 12 anahtar olur onu söküyosun ve kaliperleri yukarı veya aşşaı douru çekince balatalar kaliper tutacagaında yani amortisöre bağlanan yerde kalıyolar ve çok rahat ordan çıkarıp yenilerini koyduktan sonra sağalam bir tornavida yardımıila kaliper basınc pistonlarını geri itiyosun yoksam yerine takamassın ama itince kaliperi yerine çevirip vidasını sıkıyosun ve freni birkaç defa basıp brakıyon ve herşey tamam.
umarım yardımcı olmuşumdur.ama istersen avcılara yakınsan buralara gel sana göstereyim ve nekadar basit olduğunu görürsün.
Hayat ENDURO yla başlar
ENDURO yla devam eder
ENDURO yla biter.
arkadaşlar merhaba. benim scooter'de yan plastik kısımlardan birinde derince bir çizik var. onu nasıl kapatabilirim? benim aklıma pastayla boşluğu doldurup, sprey boyayla tekrar boyamak geldi. bu şekilde sorun çözülebilir mi? buna alternatif bir yöntem var mı?
Ama yapmayın diyordu Tanrı, o daha bir çocuk...!!!
Nükleere H A Y I R!!!!!
**01 JJ 743**
benim scooter da da çizikler vardı aynı renkte OJE evet bildipin oje yle kapattım sonuç mükemmele yakın
pasta cilayı süngerle değil üstüpi ile gölgede yap.pasta cila yapacağın yeri önce tozdan arındır.süngerle pasta cila yapılmaz.
[QUOTE=ozzy73;836779]benim scooter da da çizikler vardı aynı renkte OJE evet bildipin oje yle kapattım sonuç mükemmele yakın
süper fikir
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)