Bence arkadaşım bi uzun yolda 90-100 ile son viteste deneme sürüşü yapın. Şehirden şehire bile şehiriçi tüketim değişir.
Ayrıca o kadar eski modelden herşey beklenebilir. Mesela şu an motosikletiniz kaç km.de?
2007-1996=11 yaş
Bence arkadaşım bi uzun yolda 90-100 ile son viteste deneme sürüşü yapın. Şehirden şehire bile şehiriçi tüketim değişir.
Ayrıca o kadar eski modelden herşey beklenebilir. Mesela şu an motosikletiniz kaç km.de?
2007-1996=11 yaş
96 model motorun, motoru bitmiştir diye düşünüyorum ama yinede o kadar fazla yakmaması gerekir bence. benzin borularında kaçak falan olabilirmi acaba?
Soda Ayran Cool
cok yakma konusunu hallettınmı ne yaptın
kardeş bende 96 yamaha tt 600 vardı arazide 7 lt yakardı ama f 650 ye göre çok hırçın makinadır. senin yazını okuyunca eski motorumu hatırladım çok yaktığından satmıştım. ama senin motor benimkini de geçmiş.. hava filtresi tıkalı olabilir. buji kötü olabilir. karbüratör ayarı bozuk olabilir . sübap ayarın da bozuk olabilir kardeşim
suzuki address 50cc=)yamaha dt125=)93 gs500=)99 gs500=)yamaha tt600=)99 er5=) virago 250=)92 kle500=)2004 gs500=) 2005 fazer)
Arkadaşlar burada istediği kadar karbüratörü bozuk olsun hava filtresi tıkalı olsun.. Bu rakam olmaz yahu... 12 lt hiçbir 4 silindirli 2000cc li araba yakmıyor motor yakar mı? Neyi bozuk olursa olsun 12 lt yakmaz.. Sadece yanlış hesap.. Yada deposu deliktir damlatıyordur. Başka türlü olmaz....
SOSYAL BİR MESAJIM KALMADI ARTIK BU İNSANLIĞA
motorunda bence problem yok, motorunu şehir içi ani hareketlerle agresif sürüyor çok fazla ara-gaz veriyorsan, yüksek devir debriyajla gidiyorsan, dur-kalk sürüyor ya da 2. vitesten yükselecek alan yoksa etrafında ortalama 9-10lt yakıyor 100km'de.. deponu tam doldurmamışta olabilirsin.. bu durumlarda isen 150km yol yapman gayet normal.. yoksa bir servise görün..
'007 BMW f 650 dakar şehir içi kullanımda 100 km de 3.8 lt yakıyor
Born To be wild
100 km de 18 litre 5600cc lik araba yakıyor artı biraz hırçın kullandım.Bir yerden bence benzini sızdırıyor.Motor ısındıktan sonra elşni egzozun çıkısına yaklaştır 2-3 saniye bekle elinde benzin kokusu varsa çiğ benzin atıyor demektir
Malımızı mülkümüzü bir horoz taşır,keyfimizi Sultan Mecit vapuru taşıyamaz
Drift Religion
2 yıllık başlığa cevap yazdığınızın farkındasınızdır umarım.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
2006 F650GS, Sehir ici dısı karısık, Cogunlukla tam yuk ve agresif kullanısla 4,4 litre 100 km de. Sakin ve tek kisi kullanımda kesinlikle 3 küsürlere inecegine eminim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)