Selamlar zincirimi gecen gerdittim, fakat bu islemden sonra bir "ugultu" artmasi oldu servise sordum normal dediler, bu konuda tecrubeli arkadaslar ne demektedir bu ayarlamadan sonra gelen ugultu normal midir?
Selamlar zincirimi gecen gerdittim, fakat bu islemden sonra bir "ugultu" artmasi oldu servise sordum normal dediler, bu konuda tecrubeli arkadaslar ne demektedir bu ayarlamadan sonra gelen ugultu normal midir?
scooter kullanmama rağmen zevkle okudum çok faydalı bir paylaşım olmuş teşekkürler. .
[COLOR="Red"][B]"Ne Günlere Kaldık Eyy Gazi Hünkar. Eşşek Vezir Olmuş Katır Hükümdar... "[/B][/COLOR]
Okuduğum en uzun paylaşımdı. Müthiş yararlı. Teşekkürler...
O-ring zincirimi de yeni taktırmış birisi olarak iyi bir şey yaptığıma ikna oldum. Ayrıca zinciri yağlarken cantı hep kirletirdim boşu boşuna... Karton parçası ne kadar pratik ve basit bir fikir fakat aklıma gelmemişti burada görünceye kadar
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
guzel ve bilgilendirici bir yazı cok cok tesekkurler yazanada paylasanada.
hayalbuysa HAYABUSA derlerdi inanmazdımmmmm!!!
Ve unutmadan zincir değişimi söz konusu ise mutlaka dişlileride beraberinde değiştirin fark gözle görülür derecede olacaktır.Artık zincir bitme vaziyetine geldiğinde beraberinde dişlilerde zarar görmektedir ya bozuk zincir dişliyi yer yada bozuk dişliler zincire zarar verir.
Haklısın. Ben zincirle beraber ön dişlileri de değiştirdim. Ustanın tavsiyesi üzerine oldu bu değişimler. Yoksa bir arıza söz konusu değildi, o-ringli zincir nedir onu da bilmezdim. Değiştirdikten sonra burada yazıyı okuyunca anladım ki iyi yapmışım yani usta haklıymış Bundan sonra temizlerken gaz yağı ve bir karton parçası da kullanacağım
Motorları maviliklere süreceğiz.
Tüm ikitekerler kardeştir, bisikletler dahil.
hazır konu açılmışken
benim zincir ayar yeri en sonda, yeni zincir almayı düşünüyorum.
acaba açıklamadaki zincir benimki ile aynı adım gibi bana 3/4 gibi geldi acaba motosikletlerin çoğunluğunun zincir adımaları aynımı?
bir diğer sorum yeni alacagım zinciri bakla sayısına göre alacagım ama genel fiyat ne kadardır çünkü motosiklet servisine gitsem bana şu markanın zincirini ver desem şak diye verir ve fiyatı geçirir benim istediğim orinli vs. olmayan zinciri sanayide kullandığımız zincirle aynımı?
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
teşekkürler gerçekten cbf alıcağım ama bilmediğim çok şey var not ediyorum hepsini
۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR
Oringli Zincir 9 Ay da ne kaç mm uzayabilir veya kaç mm uzamış zincir artık değişmelidir
Ne olacak Bu Türkiye nin ve Tekstilin Hali http://www.apaydinmakine.net
Çok değerli bilgilendirmeler
gerci 2007 de yazılmıs ama ellerine sağlık ben yazıyı çok beğendim
v-for racing
Arkadaşlar ben zincirimi sentetik tiner ile temizliyorum. Sentetik tiner zaten plastik içinde satılır ve plastiğe zarar vermez. Fakat sentetik tiner aynı zamanda tüm yağı da temizler ve zinciri gazyağına göre daha fazla kurutur. O yüzden fazla beklemeden zinciri yağlamak gerekir.
En umutsuz köle, köle olduğunu bilmeyendir.
Çok teşekkürler daha bu sabah zinzir atıp arka lastiğe dolandı düştüm.Bilgileriniz için sağolun.
teşşekürler çok bilgilendirici olmuş.
YA İSTİKLAL ,YA ÖLÜM ! ! !
Alemin kralı çarşı , herkeze karşı
faydalı bir paylasım olmus teşekkürler
Yazı 2007 de yazılmış.Ancak her motorcu için güncel bir şey.Elinize sağlık.
Değerli ve çok güzel bilgilerden dolayı yazıyı güncelliyorum paylaşım için teşekkürler.
sayın arkadaşlar mesala nalburdan bir zincir alıpta sanayide sertlleştırırsek(sok çekme ör
olur mu acaba..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)