benim motom yok =) Prince Giantco
benim motom yok =) Prince Giantco
üzülmemek elde değil,dot kadar memleketler motor üretiyor bizde üretiyormuşuz gibi gözüküyoruz,yazıklar olsun böyle...........
ne sevimli ya bunlar bisiklet gidonu gibi gidonu kocaman tekerlekleri hem mutevazi hem kojaman
ozgün görunuyorlar sanki evin arka bahcesinde paslanmadan once kullanılsın diye en akıllıca şekilde birleştirilmiş metal toplulugu gitsin - gitmesin onemli degil süs bile olsa, bahçe girişi icin harika bence fotograflar icin tesekkurler
Wanna see my Bannnnnnnkai?!?!!!
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
kuş adasında gördüm balık tutmuş adam bununda arkasına koymuş kasayı satıyordu
Drift Religion, iZMiR ŞußeSi
250 cc altındaki motorların geneli çin malı
şu zamana kadar 250cc. ve alt motor hacmindeki tüm motosikletler çin'den ithal edilip TR içerisinde çeşitli marka ve logolarla satıldılar.bizlere aynı ürünü farklı firma ve kurumlar türlü çeşitli fiyatlardan sattılar kazıkladılar.....şimdi oyunun ikinci yarısı başlamak üzere çinden 400cc. ve üzeri büyük hacimli motosikletler getirme yolundalar ve hazırlanıyorlar,formulü çok basit ana parçaları sandıklı halde ithal edip az vergi dilimine tabii edecek ve montajlarını kendi fabrikalarında yapacaklar.kısacası ürünü finişli değil de yarı ürün halinde ithalat yapacaklar.
“Bir memlekette; namuslular, namussuzlar kadar cesur olmadıkça, o memlekette kurtuluş yoktur”
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
bişi dicem bu kanuni hussar 2004 ler ne malı bunları egsozu elektrik aksamı falan diğer modellerinden değişik...sorduklarım sadece 2004 türk ondan sonra çin malı girdi işin içine diyolar.....ama ALLAH I var sağlam motor bi yamuğunuda görmedim....
[COLOR="black"][COLOR="Red"]facebook-mt antalya sizde katılın----group317122@hotmail.com[/COLOR][/COLOR]:cat:
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
türkiye akdeniz ülkesi yani iki tekerlilerin daha revaçta olduğu bir coğrafyada neden 100%100 türk malı ve markası bir motasiklet üretmez..?
Türkiye ne üretirki motosiklet üretsin?..
---
Bu arada Kymco'a Kore markası demişler.
Yanlış.
Kymco Taiwan markasıdır.
::139:: [I][B][COLOR="DarkRed"]Burak Murat[/COLOR][/B][/I]
benım İso tam bi İtalyan 150 cc iki zamanlı türkiyede bi tek bende oldugunu düşünüyorum.
Bende Seger SG125 var, Bursa da üretiliyor, eski çalıştığım yerin yanındaydı fabrika Bursa Nilüfer Organize Sanayi de, fakat %100 Türk sermayesi olan bu firma Çin'de kurduğu fabrikadan gelen parçaları Bursa da montajını yapıyor sadece, Türkiye deki vergiler yüzünden böyle yaptıklarını bir de ihracatın Çin'den daha kolay olduğunu söylemişlerdi
16 BHN 22
(BatuHaN)
Mondial Italie Fratelli Bosseli Mondial
Bunu gördüğüm anda biter bu site benim için
yamahanında bicok modeli çin uretımı diye duymustum .. bilgisi olan ?
Hasta La Victoria Siempre ! :cat::cat:
MZ için de MZ Tsjecho/Slowakije yazılmış yuh artık ..
Motorradwerk Zschopau
made in Germany
http://www.zschopau.de
4 japon var. Ayrıca Husqvarna (İsveç), moto guzzi (İtalya), minsk (B Rusya), Artık çoğu şey menşei olan yerde üretilmiyor.
тнє ρσωєя σƒ ∂яєαмѕ... www.facebook.com/ugurbas
arkadaşlar kanuni, %70 türkiye üretimindedir. montaj değil üretim ;) eski fabrikası dudullu daydı fakat büyüme kaydettikleri için fabrika uzun zamandır tuzla da faliyet gösteriyor. neden herkeks kulaktan dolma bilgilerine bu kadar kesin ve kati şekilde güvenip te yazıyor anlamıyorum... saygılar...
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)