çin malları iki haftada gelince sorun oluyodu.
japon servisler çin malları ile rekabette sınır tanımıyorlar
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
yamaha da japon honda da... hem honda nında çin malı motorları yok mu? burda önemli olan serwis ağı ve güvencesi bence...
[CENTER][B]YoLLarda BuLurum Seni...[/B][/CENTER]
XT660 ların enjeksiyon sistemiyle alakalı bir parçası garantiden değişiyor, (şaşi numaraları bayilerde) adanadaki gizerler 1 haftada gelir dedi, 2 hafta oldu ses- seda yok. Adamlar düz mantık bişey olmuyorsa gerek yok dediler önce (bedava iş olmasın die ) yolda onlar kalmıycak tabi...
sürebiliyorum, öyleyse varım :)
[URL="www.bikepics.com/members/ice300"]www.bikepics.com/members/ice300[/URL]
Başlığı görünce çok şaşırmıştım... Yamaha gibi bir firmanın bunu yapması beklenemeyecek bir davranış...
Arkadaşım senin 1.5 ay beklemen bir hata zaten... Honda böyle birşey yapsaydı şayet 2 hafta bekler sonra Honda Türkiye müşteri hizmetlerine başvururdum...
Bence sen de vakit kaybetmeden Beldeyamaya başvur... kesin bir sonuç çıkacaktır... Böyle büyük bir firma bunu yapamaz. Senin sorunun %95 servisinden kaynaklanıyor.
►Forum Kuralları◄ ►Moto Aktuel◄ ►Türk Dil Kurumu◄
Herkes düşüncelerinde yanılabilir. Ama aptallar bir türlü yanıldıklarını anlayamazlar. Cicero
ama bir daha motorum honda olacak eminim
daha son olmadık bakcaz artık askerliği aradan çıkarmak gerek falan filan işte
Kardeş serviste ya da servisin bildiği kazalı bir YBR mutlaka vardır.Önce bunu araştır ve bunlardan bi şamandıra bulmaya bak.Baktın olmadı pahalı bir şey değilse kafanı ağrıtacağına al yenisini kurtul.Eskisini de paket yap gönder karşı taraf ödemeli Beldeyama'ya olsun bitsin...
SinyaL flaşörü bozuLmuştu onu yenisini aldım7,5 ytl ydi.. buda pahalı değilse alim dedim sordum yenisi yokmuş ellerinde... zaten bi bende çıkmış böle şamandıra sorunu.
peki hiç dikkat ettin mi ayna orjinaL mi? ben onu diLe getirdim bugün hemen takılarmış dedim. onlar ellerindeki yan sanayi werirLer OrjinaL onLara kaLıyodur ondandır dio... elimizde olan bişey değil diolar.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)