CBR125R için modıfıye parca ve kodları...
-
Reklamlar
-
Şu lastiklerin Fiyatlarınıda yazsalardı güzel olacaktı.. Birde cbr 125 de 100/90/17 laslik var bunu 120 yada 130 ile değiştirilebilir fakat 120 ile 130 lar 15-16 inc cbr ye gelecek lastik yok :( Saol eby78
27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin
-
ederi ne bunlarin, filitre, buji , lastik ?
gerci bende 130 luk arka lastik var da mrk ettim fiyatini "city demon"larin..
-
1- Hava filtresi performans adına perf egsos olmadan bir işe yaramaz. Filtre 48€
2- Bu motorda Ngk buji sadece buji ömrünü uzatır...
3- Lastik sadece görünümdür , performansı düşürür. Birçok firmanın 130/17 lastikleri vardır. Lastik fiyatları 150-200€ arasında değişiyor... Daha ucuz Duro lastikler ise 80-100 ytl
-
GorkeM adlı üyeden alıntı
1- Hava filtresi performans adına perf egsos olmadan bir işe yaramaz. Filtre 48€
2- Bu motorda Ngk buji sadece buji ömrünü uzatır...
3- Lastik sadece görünümdür , performansı düşürür. Birçok firmanın 130/17 lastikleri vardır. Lastik fiyatları 150-200€ arasında değişiyor... Daha ucuz Duro lastikler ise 80-100 ytl
dogrudur gorkem hava fıltresı sadece rahat nefes almasını saglayacaktır
bujı hakkında sadece daha verımlı bır yanma elde edılıyor ırıdyum ıle
lastıkler konusunda ıse 130 cok kalın bır ebat bu motor adına ama 120 olanlarını arastırdım ve cok asırı bır perf.kaybedecegını zannetmıyorum.
eksoz konusunda cok fazla bır bılgı sahıbı degılım 125 cc de nasıl bır etkı yaratır perf.eksozu bılmıyorum
-
Hava filtresi rahat nefes almasını kolaylaştıracaktır fakat perf egsos olmadan giriş açılacak , çıkış değişmeyeceği için bir anlamı olmayacaktır... Filtre ve egsos birlikte uygulanır...
Ateşleme güçlü olup verimli yanma elde edilebilir belki de ne kadar faydası olacaktır?
130 da aynı 120 de... perf kaybı oluyor... Şayet ben test ettim. Özgürün motosikletiyle ön kaldırırken benimki kalkmıyor (kalkış olarak)
Son hızda da oynama oluyor , düz yolda onun motoru benimkini geçer.
Eğer illa perf istiyorum diyorsanız Komple Leo Vince ve K&N hava filtresi size 1.5 beygir (ehü) hazandıracaktır.
-
Bu vatan, çocuklarımız ve torunlarımız için cennet yapılmaya layıktır.
Bu memleket tarihte [B]Türk[/B]'tü, bugün de [B]Türk[/B]'tür ve ebediyen [B]Türk [/B]olarak yaşayacaktır.[B]M.K.ATATÜRK[/B]
-
gorkem ve lodos arkadasım vermıs oldugunuz bılgıler ıcın tesekkur ederım..
-
130 luk lastik sordum 180 ytl dediler
ama şaftı dağıtma riski yüksek
cbr 125 R
Gezdim Gördüm Yayınladımhttp://akira-berk.blogspot.com/
http://site.mynet.com/cbr_125/cbr/index.htm
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)