Popcorn 90 kullanıcısıyım. Performans arttırmak için neler yapabilirim? Eksoz, hava filtresi v.b. uygulamalar hakkında bilgi verirseniz sevinirim...
Popcorn 90 kullanıcısıyım. Performans arttırmak için neler yapabilirim? Eksoz, hava filtresi v.b. uygulamalar hakkında bilgi verirseniz sevinirim...
bence o motorla hiç oynama derim. bi arkadasımda war motoru bi kere kurcalattı simdi her hafta servise gidiyo. bence 90 lık scooter da yapabilecegin performans artırımı pek werimli olmaz. bırak orjinalinde kalsın
motoru satip yerine burgman alirsin performans artar
Porcornun 90 lık motorunu sökersin yerine bir gilera runner motoru takarsın performansın gözle görülür derecede artar.
Kal sağlıcakla.
BBRR adlı üyeden alıntı
kafa bulmayın arkadasınızla kulaklarınızı cekerim sizinonly_rider adlı üyeden alıntı
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
aslında pekte performans artışına ihtiyaç duymayan bit motor bende 2004 modeli vardı ilk çıktığında almıştım ibre 100 km ben 90 km yi rahat görüyordum ayrıca uzun yolda 100 kmye çıkıyordu. zaten daha fazlası o motor için çok tehlikeli serilik olrak benim şimdiki ramzeyden daha seri idi şehir içinde 125 dört zmanlılardan daha iyi kalkışı vardı. 1-2 beygir kazancağım diye harcadığın parayla motora benzin doldur gez daha faydası olur hiç bir değşiklik yapma bu halide güzel motorun.
5 kmh fazla yapacağım diye gidip motorun orjinalini bozmaya tamirciye parçacıya haybeye öpülmeye değmez.
motorize07 [MT Antalya Burada]
Her Tip Yol ve Hava Şartlarının Motorcusu
Gittiğin Yol, Yol Değil. YAMAHA XT600 E
aythakan, arkadas hakli aslinda bende 125 mt var bende düsündüm ama simdi vazgeçtim deymez harcayacagin paraya yazik olur
0 rh(+) Rüzgarın hissetmek ve iki teker üzerinde olmak kadar keyifli ne var şu hayatta
Bende de bi titan var satıcaktıkta twister alıcaktım ama olmadı...Ben de dedim hiç olmazsa oyuncak gibi kullanıyım.Nede olsa yaşım 17 Daha çocuk sayılırım.Walla bu perşembe gidicem tamirciye bakıcam artık 100,150 ye kadar harcamayı planlıyorum.Geçen gün ziniciri falan değiştirdim onun bile ufakta bi artısı oldu gibi geldi bana.Ama ben bu hafta dişlilere bişeyler yapmayı düşünüyorum...
oski performans hava filtreleri var motoruna yapacağın en büyük değişiklik o olsun bence orjinali ile oynama şu linkte bir kaçtane var belki yardımı olur
http://www.gittigidiyor.com/main/sea...ch_type=detail
Arabaların sıfır fiyatları 50ytl civarı(k&n) motordada aynı fiyat mı geçerlidir acep?
bendede var popcorn performansı boşver yeter zaten yetmiosa 250lik bi ybr al
popcornun orjinaline dokunma taş gibi makinayı bozarsın bi daha çöpe atarsın
KONTROLSÜZ GÜÇ,GÜÇ DEĞİLDİR-
BİNDİM KAWASAKİ ZZR1400'ÜN ÜSTÜNE KÖKLEDİM BEN GAZINI ARKAMDAN GELEN F-16 YESİN EGZOS GAZIMI:queen:
sen bunaa nitro tak iyi olur dedenin yanına çabuk gidersin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)