Arkadaş cinlee boyadım demişsin ? hiç anlamadım nedir o ? Bende boyamayı düşünüyorumda Sprey boya alsak olmaz mı ?
kardeş bwende yapmıştım mat wernik kullan güzel oluyo
[B]aldım sonunda ama daha gelmedi dylan dylan dylan[/B]
[B]geliyo geliyo çarşamba(21.05.2008) gibi bende olacak inşallah[/B]
Boya bir zaman sonra dokulecek ben neler denedim artik tecrube var. Akrilik boya alip tiner ile inceltip bir sprey yada tabanca ile sikarsan tutabilir.Eger alttaki yuzeyi kazimadi isen kesin tutmayacak simdiden soyleyim.Kullanacagin vernigin parlak olmasi ve kat sayisinin fazla olmasi koruyucu ozellik verecektir.Birde mat siyah yerine komando deseni yada gok kusagi gibi yaratici seyler dene bir gorsellik katmayi dene.Sablon bile kullanabilirsin.Kullanmazsin ama goruntusu hos olur
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
ucuz bir kask alıp üzerinde çalışmak lazım
normal sprey boyalardan başka özel metalik sprey boyalar var.Onlar olurmuki?
Emek edip bir şeyler ortaya çıkarmak güzeldir, emeğe saygı duyuyor, eseri ortaya çıkaranı taktir ediyoruz. Desenli ya da desensiz oluşu kişisel bir tercihtir. Örneğin ben, desensiz kaskı daha çok beğenirim. Sanıyorum PİERzig de sade olanını tercih etmiş.
Oto boyacıları, araçlardaki plastik aksamı boyarken önce plastik astarı (buna polyester astar da deniyor) vuruyorlar, daha sonra da boyayı atıyorlar. Dikkat edilirse, araçların tamponu orijinalinde boyalıysa, boya kolay kolay dökülmez, ama sonradan boyanan tamponların boyası yer yer dökülür. Bu şekilde boyanmış parçalarda polyester astar ya hiç kullanılmamış, ya da çok az kullanılmıştır. (bunları otoboyasıyla uğraşan tanıdıklarımdan öğrendim)
Sonuç:Kaskın boya tutmaması, boyanın hemen dökülme nedeni de boya altına polyester astar atılmamasındandır.
[COLOR="Blue"][FONT="Verdana"][SIZE="1"][I]Delikanlılığın kitabını yazdım ama basacak matbaacıyı bulamadım:wiinkk: [/I][/SIZE][/FONT][/COLOR]
[SIZE="1"][FONT="Tahoma"][COLOR="Blue"][I]C.SÜĞÜRTİN__[/I][/COLOR][/FONT][/SIZE]
djelals,zeda3000
Kardeşler dediginiz gibi olacak heralde baya dökülecek bi kat daha boya sıkıp verniklemeyi düşünüyorum yeni kaskı alıncaya kadar idare etsin zati fazla sürmüyorum motoru eger bu yagmura denk gelirsem bu haliyle boya akar heralde (Resimlerde kask daha güzelmi görünüyo ne)
sonix
cok meşakatli :D hic bulaşma bike elini cinli kaska bulama hehe
abi bence eski haliyle kıyaslanamayacak kadar güzel olmuş, siyah çok asilduruyor, kaskın üzerinde çok severim
hehe ben de vizörünü değiştirip boyamıştım asyalı kaskımı ama topladığım akşam kaza yaptım yani birşey değişmedi. airoh aldım.
'04 Yamaha Nuovo - '56 BMW R25 - '06 Mondial 250 MCT - '94 BMW F650 - '99 Kawasaki ER 5 - '06 Bisan Roadstar 250 - '97 Kawasaki VN800 - '08 Suzuki VL 800 Intruder - '04 Suzuki VL 800 Voluisa - '01 Honda XL 650 V Transalp -'00 BMW F 650 GS
resimler büyük sanırım bir görünüyor sonra kayboluyor.
boyutların küçültüp eklersen herkes görebilecek
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
Ben neden bu resmi göremiyorum sorun bendemi yoksa resmi kaldırdınızmı.
SaLToN,TuğrulÖzbek
Resimleri düzelttim arkdaşlar. 640 * 480 den büyük fotolar forumda cıkmıyor artık.Bunuda ogrenmiş olduk.Ayrıca bidaha kalkı boyamaya kalkmayacagımıda öğrenmiş olduk
aynı sorun bendede oldu ve kaskı atmak zorunda kaldım baoya aynı çeşit değilmiş demekki
akrilik kullanın arkadaşlar
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Aynısını bende yapacam heralde:S Çinliydi minliydi ama idare ediyodu her ne kadar kaskın icinde alizeler gibi esinti hissetsemde
Abi tavsiyen icin sagol bu üzerindeki boyayı tinerle cıkarabilirsem akrilikle deniyecemAkrilik Boya
Akrilik reçinesinden elde edilen sentetik boyadır. Akrilik çabuk kuruyabilen ve boya maddelerine kolay karışabilen bir maddedir. Hem suluboyanın saydam parlaklığını, hem de yağlı boyanın kıvamını verir. Isı ve diğer bozucu etkilere karşı yağlıboyadan daha dayanıklıdır.
hiç boyayı çıkartiim diye uğraşma
al eline 2000 zımpara yanınada leğenin içine ılık su koy çık balkona otur kucana al kaskı dizinin üstünede eski bir havlu veya bez ser zımpara ile diş aç attığın boyaya ve o kabaran kısımları eline gelmeyecek şekilde zımparala ...tüm boyayı çıkarmak hem zor hemde gereksiz bi iş nasılsa yeniden boyayacağın için önemli olan alttaki zemini pürüssüzleştirmen..
yanılmıyosam tabancan var .. tanıdığın birinde gölge tabancası alırsan daha kolay atarsın boyayı
akrilik düz siyah al tabancayla at .. daha sonra akrilik son katla verniğini at
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)