önfar ampulünün değeri... 12v 18\18w nedir
-
Reklamlar
-
12v 18/18 açılımı,12 volt 18 wat kısa far 18 wat uzun.
35/35 yaparsanız sigorta kaldırmayabilir,uzun süreli gece seyahati yapıyorsanız,akünüzde bitebilir.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
senin kullandığım motorun benzerine 35/35w kullanıyorum (daha doğrusu benim motor için bir parçacının verdiği) aküde çabuk bitirmesi gibi bir sorun var en iyisi 18/18w olan bir ampul ile değiştirip birde bu şekilde deneyeyim
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
TuğrulÖzbek adlı üyeden alıntı
senin kullandığım motorun benzerine 35/35w kullanıyorum (daha doğrusu benim motor için bir parçacının verdiği) aküde çabuk bitirmesi gibi bir sorun var en iyisi 18/18w olan bir ampul ile değiştirip birde bu şekilde deneyeyim
ben güçlendirmek istiyorum aydınlatmayı yokmu çözümü olan?
ayrıca bir topicmi açsam aydınlatmayı güçlendirmek ve tesisat hakkında...
-
led far aydınlatması konusunda araştırmalar yapıyorum belki 18/18 yaptıktan sonra ek olarak kısa farlar ile birlikte kullanırım. büyük parmak ledler var onları bir araya getirip yine 10 w gibi bir rakamla daha etkin bir aydınlatma sağlamayı düşünüyorum
[CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]
-
faydalı bilgilerde benım on far röle baglantısı var... Ordan bakabilirsin...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Ampülde watt kadar kalitede önemli benim kanımca.Daha önce kullandığım YBR'nin orjinal ampülü 35/35W Philips'ti yanlış hatırlamıyorsam.Kısası patlayınca yerine serviste başka bir marka takmışlardı ve kalite acayip düşmüştü.Sonra 60/55W bir ampül almış, akü ile arasına da röle mi,regüle mi,regülatör mü ne karın ağrısı iki tane (kısa ve uzun için ayrı ayrı) taktırmıştım.Ama akünün canına okumuştu ve acayip ısındığı için orjinal 35/35W Philips bulup onu taktırmıştım tekrar.Philips'in 35/35W olanı neredeyse 60/55W kalitesiz bir ampül kadar iyi aydınlatıyor bunu anladım o zaman.
Şimdi ki motorum CBF 250'nin ise orjinalinde 60/55W ampül var.Ben araya yine röle,regüle ya da regülatör müdür nedir o zamazingodan taktırdım ve Opel'deki bir arkadaşım vasıtasıyla pert olmuş bir otomobilden çıkarttırdığım 100W xenon ampülü de taktırınca yeme de yanında yat durumu hasıl oldu.Daha önceki hali de çok ama çok iyi aydınlatıyordu ama şimdi daha bi iyi oldu.Artık geceleri hiç bir dört tekerlinin bana uzun farlarını çakıp kısa farını yakmama gibi bir şansı yok.Anında cevabını alıyor çünkü...
Sana tavsiyem akünü ve şarj sistemini yormamak adına ampülün orjinal değerini koruman ve mümkünse Philips ya da Osram marka bir ampülü denemen...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)