bu paletler güzelmiş ya. her çapa imalatı oluyormu ?
benim jantlar 13 inch. herhangi bi rs151'den filan ölcü alınabilir. maliyeti nedir ? buzda performansı nasıl olur?
ben arada asfalta çıkıyorum.deforme olurmu ? lastikten galiba.azfaltta filan koparsa iyi olmaz. bizi biraz aydınlat aye dostum
şu palet işi güzel gerçekten ne kadara mal oluyor acaba motosiklet için ne kadar olur bi telefon falan varmı veya web sitesi..
KIRMIZI BOĞA..
bizim tekerlerre uyar dimi abal ? beraber araştıralım şunu senin tekerler 13inch dimi kampana fren ?
valla orda yapıyorlarmış zaten. heralde herboyuta göre yaparlar.. benim lastikler biraz farklı ama bilmiyorum numarasını.. aye biraz bilgi verirmisin bununla ilgili
KIRMIZI BOĞA..
Arkadaşlar ben motosiklete değil arabaya yaptırdım, motosikletede yaparlar mı bilmiyorum, arayıp görüşmeniz lazım.
Firmanın websitesi http://www.snowtech-tr.com/ umarım forum açısından bir sakıncası yoktur
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
teşekkürler aye bi sorun olucağını sanmıyorum paylaşım sonuçta..
KIRMIZI BOĞA..
mail attım bakalım cevap ne vercekler . siz de mail atın. lastiğim 13 inch filan yazdım ben..
bu sarsıntı yapmaz mı?
Eger HErsey HaLa KOntroLündeYse YAVAS GidYoRRsUn
İsoooo... Çivili lastiği gördün mü??
Gördüysen msn e gel diyeceğim var
[B]Aptalların anlayacağı gibi yaz, akıllı olan ilk cümlede ne dediğini zaten anlar [/B]:cat:
[B][COLOR="DarkRed"]Ben Derdimi Hangi Dağa
Yüreğimi Hangi Suya Diyemiyorum[/COLOR][/B]
slm.çok ilginç bu lastik fikri.acaba titreme yapmıyomudur?
bugun aklıma bişey geldi. dedim bu çivili lastikden ben yapsam diye. çıkma bitane biraz kabak lastik alcam motorcunun birinden. sona da bi 2-3kg vida ve yetecek kadar da somun-pul. Yazardım sona Türkiye'de ilk çivili scooter lastiği diye. haala o gaz aklımda. rendıman alırmıyız alamazmıyız buzda kayarmı asfalta çıkınca iç lastiğe batarmı ? şuan dublex de bunu yapınca araya parça koyup şamriyelli yapcaz mecbur.
Digi şu paletçileri ne yaptın aradın mı? Motosiklete yapıyorlarmıymış gelişme var mı?
ekinler baş vermeden kör buzağı topallamazmış.::tartis::
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)