arkadaşlar bende kanuni nin atv 250 si war.buna akrapovic egsoz takmayı düşünüom porformansta bi yükselme olur mu yoksa olmaz mı bilen warsa söleyebilir mi?? ona göre taktırıcam.
yok mu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan....
arkadaşlar bende kanuni nin atv 250 si war.buna akrapovic egsoz takmayı düşünüom porformansta bi yükselme olur mu yoksa olmaz mı bilen warsa söleyebilir mi?? ona göre taktırıcam.
yok mu arkadaşlar bu konuda bilgisi olan....
[YAMAHA RX 115] 39 ET 842....
valla abicim akrapoviç eksozların performans artısı sagladını cok duydum ama senın atv de yapar mı yapmaz mı bılemem.ama herhalde yapar.ikisindede motor var yanii
yaa benim amacım güç üretmesini sağlamak.onun için diyorum egszoun faydası olur mu diye...
[YAMAHA RX 115] 39 ET 842....
abicim biyerde duymustum.eksoz cıkıslarını falan genısletıyolar ve akrapoviç gıbı performans eksozu takıyolar.artısda saglıyor yanı.bende onların yalancısıyım .bosuna parformans eksozu demıyolar.bıde buyuk racınglardede akrapoviç var.yarıscılarda akrapoviç takıyor....
+ performans sağlaması olası,
Fakat motosikletler icin kullanilanlardan farkli sanirim
yada uydurulmasi gerek..
ekzoz motorda gaz cıkısı ne kadar saglıklı olursa motorda ona gore verımlı calısır tabı bunu abartmamak gerekır yanı performans ekzozları motorlarda gaz cıkısını en ıyı sevıvede saglamak ıcın uretılmıstır...
mutlaka bı performans artısı saglanacaktır yanlız maks. 7 8 hp gıbı
ι ωαѕ вσяη ωιтн ωяσηgℓу ωαу вυт ι мυѕт ℓινє
ne yaptın hocam, bir egzozla 7-8 beygir alınır mı hiç.. zaten alet kaç beygir ki?
işin teknik kısmını çok daha iyi bilenler var, başlığı görürlerse elbet cevap vereceklerdir ama motorun olayı sadece egzoz (çıkış) değil. bunun bir de girişi var. sakın sadece "performans egzozu" adıyla satılıyor diye rasgele bir egzoz alıp taktırmayın. markası çok önemli değil, akrapoviç olur, yoshimura olur, devil olur falan.. önemli olan doğru egzozu bulman, doğru ustaya götürmen gerek. ona göre motorun tüm ayarları yapılsın falan.. hava filtresini de bir performans ürünüyle değiştirin. belki 1-2 beygir oynama olur. öyle "egzozu açtım, gücü arttı" demekle olmuyor.
Ken wa kyouki. Kenjutsu wa satsujin-jutsu. Donna kireigotoya odaimoku wo kuchi ni shite mo, sore ga shinjitu...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)