Solan Koltukları Boyama Sanatı
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Keşke işlem bittikden sonra bi foto daha koysaydın, ne olduğu tam olarak belli olurdu
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
koyacamda abi o kadar hızır gibiyiz ki akşam cektik resimleri şimdi buraya yapıstırdık yarın veya ertesi gün motordakı goruntusunu koyacagım buraya mesajın sonuna Ne Kadar fazla beklerse o kadar uzun omurlu olur hesabı Koltuk evde kuruyo şimdi
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
-
Haruncum boyalar daha sonra pantolonuna yapışmasın
Born To Be wild,Live to Ride...
-
olım deri boyası len kuruduktan sonra tanzikli suda bile cıkmıyo...
-
Benim koltuk sarı napcaz =?
-
sanada sarı boya buluruz abim
Olmazsa bulamazsak seninkinide siyaha ceviririz
-
Ellerinize saglik cok güzel olmusta anlamadigim niye sanat dedinizBunun sanatla ne alakasi var
-
işin espirisi o
-
ya eski bi konuya cvp yazıyorum farkındayım ama bunu bilerek yapıyorum...
dostum sen koltugu boyadın aradan abya zaman gecti ve eminimki motorunun selesine sular yedin o boya pantalonuna falan aktımı??
-
hoca 20 - 30 ytl ye yeniden kaplama yapıyolar orjinal gibi oluyo uğraşma boyayla ne zamana kadar boya yapcan..
-
Nerde bu konunun sahibi... Nerde en son koyacağı fotoğraf... Nerde zaman içinde sonradan oluşan deformasyon vb. ile ilgili bilgiler...
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
-
Çok güzel olmuş.. Ellerine sağlık!!
Şaka bi yana, başka renkte deri boyası nerden buluruz?
Kaça malolur?
Gidersen Öyle Bir Gitmelisin ki;
Ayrılıklar Bile Seninle Gurur Duymalı..
-
Valla bende Scooterumda Rengı acılan Plasık aksamlar Sıyah Ayakakbı boyası ıle boyamıstım gayet ıyı oldu halen daha gıdıyor ELıne saglık
Biri şu Düzcedeki kasksız ehliyetsiz üstüne üstlük Abart egzozları ile kafa ...... bir dur desin !!!
-
valla güzel olmuş,Bu boyalarla deri mont boyanabilirmi benim mont baya yıprandı boya istiyor
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
-
Gokhan2433 adlı üyeden alıntı
Ellerinize saglik cok güzel olmusta anlamadigim niye sanat dediniz
Bunun sanatla ne alakasi var
adam tanırım vida sökmekten aciz
Ne irfandır veren ahlâka yükseklik nede vicdandır, Fazilet hissi insanlarda, Allah korkusundandır
-
gokhan150zat adlı üyeden alıntı
ya eski bi konuya cvp yazıyorum farkındayım ama bunu bilerek yapıyorum...
dostum sen koltugu boyadın aradan abya zaman gecti ve eminimki motorunun selesine sular yedin o boya pantalonuna falan aktımı??
yok su dan yıkamadan fln o boya kolay kolay kalmıyo ama zamanla deforme oluyo.. Bende en sonunda bastım sprey boyayı...
MoToR adlı üyeden alıntı
valla güzel olmuş,Bu boyalarla deri mont boyanabilirmi benim mont baya yıprandı boya istiyor
zaten deri mont ve pantolon boyamak için bu boya
-
17 Ağustos 2008, 00:45
-
17 Ağustos 2008, 01:20
suni deri boya tutmaz. tutsada kolayca bırakır. ama ya tutarsa? iyi olur. görecez.
"laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."
-
18 Ağustos 2008, 12:57
adam koltuğun kılıfını söktürüp sıfır koltuk diktirdi..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler