motordan gelen garip sesler!!
Reklamlar
-
motorumla giderken ani gaz vermelerde yada sert kalkışlarda sürekli bi ciyaklama sesi geliyor.
eksozdan geleceğini sanmıyorum yeni değişti , kayış yeni değişti, debriyaj burçları yeni değişti,
bana ses o burçlardan geliyor gibi geliyor ama yeni değişen bişey niye ses yapsın acaba parçanın alışma dönemi mi ??
fikri olan yazarsa sevinirim...
Reklamlar
-
Ben motorlardan fazla anlamam ama ses lerden anlarım bıraz
debriyaj dan geliyordur bence ama sebebını bılemıyorum
Bu arada kac kilometrede de o motor bunlar degıstı ? en ılgıcı de bana eksoz geldı o neden degıstı ?
-
debrıyaj dan da olabılrı weya fren balatasındandan gelebılır bnce fren balatasıdır cunku asya motor as150t1 de yapıyordu mondıaldede yapabılır
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
-
Arkadaş ani gaz verınce veya seyır halınde anıden hızlanırken ses cıkıyor demış bu durumda fırenlerden ses gelmesı sence mantıklımı ?
-
SPEC0PS adlı üyeden alıntı
Ben motorlardan fazla anlamam ama ses lerden anlarım bıraz
debriyaj dan geliyordur bence ama sebebını bılemıyorum
Bu arada kac kilometrede de o motor bunlar degıstı ? en ılgıcı de bana eksoz geldı o neden degıstı ?
motor 9000km de
eksoz paslandı ve bir iki yerinden çatlama yaptı o yüzden değiştirdim
-
SPEC0PS adlı üyeden alıntı
Arkadaş ani gaz verınce veya seyır halınde anıden hızlanırken ses cıkıyor demış bu durumda fırenlerden ses gelmesı sence mantıklımı ?
niye bır den gaz werıncee kampana yuwası donmuyormu yoksa bu balata sadece kalkıslardamı surtuyorr bu olay benım basıma geldı belkı ıcerde balata kırdı oda anı yuklenmelerde ses yapıyor bu ses ya debrıyajdandır yada balat deb.. yenı degıstıne gore gerıye balata kalıyor arkadasım
[i][u][b]''''GERCEKCI OL İMKANSIZ OLANI İSTE'''' 34 AZ 3637 TEK ASKIMM MOTORUM HERSEYIMMM.
AMA MALESEF SATIYORUM.....[/b][/u][/i]
[b]Denize ve Özgürlüğe[/b]
-
ogulcan adlı üyeden alıntı
debrıyaj dan da olabılrı weya fren balatasındandan gelebılır bnce fren balatasıdır cunku asya motor as150t1 de yapıyordu mondıaldede yapabılır
Kusura bakma ben bu yazından firen balatasının kırılmış olabıleceği ve onun ses yapabılecegini anlamadım
Üsteki yazını okuyan normal firen sesinden bahsediyorsun sanır bende ona gore cevap verdim
-
frenlemede sorun yok, normal gidişlerde de sorun yok, ani hızlanma (dip gaz verme ) ve gazı komple bırakmada çırrrrr diye bir ses geliyor..
bi servise ugrayımda anya konya belli olsun
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler