honda shadow vt 750 c5 için sinyal ...
-
15 Haziran 2005, 14:50
motorumun arka sinyal orjinal fiyatları tanesi 50 milyonun üzerinde o yüzden istanbulda yan sanayi aynısı veya benzeri sinyal arıyorum.nerde bulabileceğimi bilen varsa lütfen yardımcı olsun...
sakın o kadarlık motora yan sanayi takma yakışmaz felan demeyin.
bizimde bir nedenimiz vardır mutlaka...
yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
Reklamlar
-
15 Haziran 2005, 15:20
Yazık ya 5 milyona maledilen şey son kullanıcıya 50 milyonun üzerinde ulaşıyor.Sorun nerede toptan ithalat olayı mı eksik anlamadım.Benimde Egzostlara 630 euro demişlerdi. Alt tarafı bir boru üzerine krom kaplanmış enteresan.
-
15 Haziran 2005, 15:26
Süper Moderatör
Atla gel Sirkeci'ye, benzeyen bişey bulursun kesin.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
30 Haziran 2005, 04:59
Re: honda shadow vt 750 c5 için sinyal ...
chopy adlı üyeden alıntı
motorumun arka sinyal orjinal fiyatları tanesi 50 milyonun üzerinde o yüzden istanbulda yan sanayi aynısı veya benzeri sinyal arıyorum.nerde bulabileceğimi bilen varsa lütfen yardımcı olsun...
sakın o kadarlık motora yan sanayi takma yakışmaz felan demeyin.
bizimde bir nedenimiz vardır mutlaka...
yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler.
güngörende sancar motorda gördüm arkadasım bir bak istersen de.. sen kocaelindesin nasıl olacak ?kargo + havale ücreti yine aynı fiata gelmezmi?
Tel:0212 610 97 95
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
-
Hadi ya, biliyordum da bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. Yürüyende bi şey olursa ne olacak???Allah kerim desenize İyi sürüşler
-
corvette adlı üyeden alıntı
Hadi ya, biliyordum da bu kadar pahalı olduğunu bilmiyordum. Yürüyende bi şey olursa ne olacak???Allah kerim desenize
İyi sürüşler
msja cevap yazacağınız zaman tarihe dikkat edelim..gereksiz msj lar oluşuyor konu gectigi halde
Her zaman dogruyu söyle,ne söyledigini hatırlamak zorunda kalmazsın!!
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler