Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

honda cgl 125 ekzos tamiri

REKLAM ALANI
    onur83 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA CBR 600 RR 2006 HONDA CG 125 2006
    arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba motorum honda cgl 125 eksoz içinden kırılmış acaba bunu tamir edecek bir usta varmıdır yenisini sordum 90 ytl dediler eksozcuya götürdüm yapamayız dediler halbuki eksozun dışından çiziğibile yok ama gelgelelim içinden kırılmış bukonuda yardımcı olursanız çoksevinirim ha bide motorumun kaskosu nekadardır 2003 cgl 125 lütfen yardımcı olursanız sevinirim alpineonur@hotmail.com
    VİZYONA GİRDİK İYİ SEYİRLER

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    tbk_1980 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kuru Fasulye tepkimeli, Enjeksiyon sistemi........
    Selam, motosikletin kaskosu olmuyo ama sigortasını soruyorsan benimki cg125 2006 ve 21ytl seninde bunu geçmez heralde..
    Arıza içinde üzüldüm. Orjinalini alıp takmaya gayret etmeni tvsiye edicemde uzaktan hoş geliyo tabi 90 ytl az diil...
    ʞoʎ ʎǝşıq uǝpıƃ sɹǝʇ ɯıʎıʎı uǝq

SmirnouF - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tekirdağ - Çerkezköy & Kırklareli - Pınarhisar
    Motosikleti
    ne bulursam gezerim xD
    titanin eksozunu bir defa patlatmistim.babam yaptirmisti.demekki yapiliyor.sen iyice bi arastir bence
    Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion

Motosikleti
    yorumlarınız için teşekkürler arkladaşlar

c@n - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GSX600F
    wallaha ben nerdeyse hafta da 1 eksozu kestirior motorsiklete performans eksozu taktırıorum h ne alaka dersen adam kendisi söledi abi orj görüksün ama ben içini çıkarıym takıyım dedi yok dedim sordum içine neyapılır die 2 10 luk atarsın sana içini sıfır gibi yaparım bitince eksoz dedi

Motosikleti
    Alıntı c@n adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    wallaha ben nerdeyse hafta da 1 eksozu kestirior motorsiklete performans eksozu taktırıorum h ne alaka dersen adam kendisi söledi abi orj görüksün ama ben içini çıkarıym takıyım dedi yok dedim sordum içine neyapılır die 2 10 luk atarsın sana içini sıfır gibi yaparım bitince eksoz dedi
    tamir cinin adresini telefonunu verirsen yardımcı olursun

1=akdeniz eksoz=1

Bana göre akdeniz eksoz motor eksozu konusun da 1numara onlar kadar iyi motor eksozu yapan görmedim işi biliyorlar onlara hayırlı işler diliyorum ve bütün üyelere selamlar benim tercihim manisa AKHİSARDAKİ AKDENİZ EKSOZ

reklamları izlediniz
    ..........................

vlad1462 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    var bişeyler
    Alıntı moto+man adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bana göre akdeniz eksoz motor eksozu konusun da 1numara onlar kadar iyi motor eksozu yapan görmedim işi biliyorlar onlara hayırlı işler diliyorum ve bütün üyelere selamlar benim tercihim manisa AKHİSARDAKİ AKDENİZ EKSOZ
    HOŞGELDİN

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler