Arkadaşlar bildiğiniz gibi motosiklet hırsızlığı çoookkk arttı...Bende zincir,disk kilidi gibi önlemler almak istedim.Ama zincirin daha uygun olacağını düşünüyorum..BAna kaliteli zincir fiyatlarını söyleyebilir misiniz???
Arkadaşlar bildiğiniz gibi motosiklet hırsızlığı çoookkk arttı...Bende zincir,disk kilidi gibi önlemler almak istedim.Ama zincirin daha uygun olacağını düşünüyorum..BAna kaliteli zincir fiyatlarını söyleyebilir misiniz???
kardeş hem zincir hem disk kilidi kullan.kaliteli zincir ve disk kilidini
50 euro gibi bir paraya alabilirsin.
istanbul kadıköy
gurkanyaran@hotmail.com
Kotra yat (marin) malzemesi satan dükkanlardan paslanmaz (KROM) her ebatta kilo ile zincir alabilrsin iyi birde kilit alırsan işin görülür hemde daha ucuza
disk kilidi taktıktan sonra sakın binerken acmayı unutma mumkunse motorun bi yerine yazı yaz. herseferinde bende unutmam diyodum ama ozellıkle donus yaparak kalkarken unutursan yere yapısırsın. bende oyle olduda aptala donuyosun dikkatli ol. ben disk kilidni 20 ytl yealdım zincir biraz daha pahalı
ohyeah nereye,ben oraya.. Şaka tabi.
Ya niye yazı yazıyosun ki bilmiyo musun gece yatarken motoru kilitlediğini.Unutulur mu ya.
Asfalta yapışmadan motorcu olunur mu ki?
Wallaha ben disk kilit aldım baya kalın bi zinciri var sağlam gibi duruyor baya İZMİR de çankayadan 15 ytl aldım (hatta pazarlıkla 13,5 ytl oldu)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)