Arkadaşlar Hiç kowboy filmi izlemedinizmi.?Kowboylar bile ata binerken benzeri şeyler giyiyor kot pantolonun üzerine , kalçalara hatta bele kadar. Yanlarda da firfirları oluyor
Arkadaşlar Hiç kowboy filmi izlemedinizmi.?Kowboylar bile ata binerken benzeri şeyler giyiyor kot pantolonun üzerine , kalçalara hatta bele kadar. Yanlarda da firfirları oluyor
Aynen kowboy ları çok sewiyorum zaten.. Muhahah aslında böyle şeyler bulup onları giymek lazım
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
pantolon tommy degilmi 200 milyon lajkdshflkjadshf ucuz osssun gardaaaşıımmm
GaS'a yapcam ben heheheh
Ya KASK TaK ; Ya ÖL
yapanlar oldumu deri pantolon hani nerde resimler bi görelim yahu.
SUZUKİ BURMAN UH 200
Orhan abim döktürmüş yine helal olsun valla...Valla şöle bir söz vardı yanlış yazıyorumdur büyük ihtimal...
''Kırk kat keçe geçerim içe, bir kat deri kalırım geri''
AKIN FİDAN
rüzgar dermişki: keçe ben senden geçe deri bensenden geri dermiş.
SUZUKİ BURMAN UH 200
Oldukça pratik ve işe yarar gibi geldi. Maliyeti de düşük olacağı kesin.
Kesinlikle denicem vakit bulursam.
Yalnız kafama takılan bir iki soru var.
1. Bu pantolon ve montun yıkanınca akıbeti ne olur. Malum yapıştırıcı olarak bali kullanacağız. Bu durumda yapıştırıcı açılmazmı???
2. Bali ile yapıştırdıktan sonra kıyafetin dışı için bir problem olmayacak sanırım ama bu yapıştırıcı kotun iç kısmınada nüfuz edeceğinden rahatsızlık yaratmazmı???
Teşekkürler keyifli sürüşler.
KAYBOLMUŞ BİR KENTİN ESKİCİSİYİDİ
MAKİNELEŞMEYE KARŞI, DUYGULARI TOPLUYORDU %0.1
Yıkanamıyacağı bir gerçek,yalnız hazır alacağınız deri giysilerinde yıkanabileceğini zannetmiyorum.
Dışını silmek suretiyle temizleyebilirsiniz,içinize bir tayt,eşofman vb giysi giyerseniz,içeride oluşabilecek ten kirinide önlemiş olursunuz.
Ayrıca bu içlik,bahsettiğiniz olası yapıştırıcı taşmalarının cilde temasınıda engeller.
Gerçekten yapımı çok kolay,verimli ve işçiliğinize bağlı olarak çok kaliteli birşey olabilir.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
ben sunı deri almayı dusunuyodum ama hiç ugrasmadım gitttim korumalı bir pantolon aldım cok daha fazla sıcak ve koruyucu ozelligi var.. Para biirktirip iyi bi şey alabilirsiniz...
Binlerce Kilometre Bile Tek Bir Adımla Başlar...
ya aslında benim kafamdan çok geçiyoda buna sanırım zamanım yok ama ben hazır alıcam ama iyi fikir
ya valla benim motorumunda selesinin derisi yırtıldı acaba honda servisinden temin edebilirmiyim?
Güzel Fikir Bende Bitane Rüzgarlik Yağmurluk Var Ama Yine Hasta Oluyorum Bu Fikri Kullanmak Lazim Motor Montlarida çok Pahali
mevlutgs
OTO KOLTUK DÖŞEMECİLERİ VAR HALLETTİREBİLİRSİN
KIRMIZI BOĞA..
Banada Lazim Ya Oyle Birsey
Dun Zonguldaktan Istanbula Gelene Kadar Cikim Dondu Be Yaa
SUNİ DERİ MONT ARIYORUM YARDIMCI OLABİLECEK ARKADAŞLAR LÜTFEN YAZIN... orjinalleri yani gerçek deri montlar 350-400 den aşağı yok gücüm yetmiyor o yüzden suni deri mont istiyorum bilen yada satan arkadaşlar varsa görüşelim
aslında güzel fikir ama suni deri kendini bariz belli eder. bunun yerine begendiginiz bir kot pantolonu dikiş yerlerinden açıp gerçek deri kullanarak daha güzel bir çalışma meydana gelebilir. genel olarak deri ürünlerin fiyatının pahalı olmasının nedeni markalaşma. yani firma bir deri montu 100 liraya maleder 500 liraya satar.
pantolon olarak eskimiş ama kesim tarzı üzerinizde şık duran bir pantolonu dikiş yerlerinden açtıgınızda size bir kalıp çıkar. bu kalıba göre gerçek deriyi kesip tanıdık bir terziye yada elin böyle dikiş işi gelen birine diktirilebilir.
ben daha önce bıçak kılıfı cüzdan yaptım deriden. tamamen el dikimiyle. ayrıca kot cüzdan da yaptım eski kot kumaşından. yeterki isteyin. eliniz biraz yatkınsa başarabilirsiniz.
en kısa zamanda bunu yapıp resmini burda yayınlarım
güzel fikir... düşüneceğim ve geliştirebileceğim bir çalışma bu
KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)