arkadaşlar neden bu tamircilere ben usta ismini yakıştıramıyorum
ve motordan anlayan hakkından fazlasını almayan bir usta kaldımı izmirde bilen varmı
arkadaşlar neden bu tamircilere ben usta ismini yakıştıramıyorum
ve motordan anlayan hakkından fazlasını almayan bir usta kaldımı izmirde bilen varmı
annem beni öldürecek
valla kardes bendede aynı motordan var bende kahramanlarda huseyın ustaya goturuyorum hem ıyı ustadır hemde fazla para almaz.servıse gıdınce bende cok buldum parayı ama sonra motomaxa sordugumda servıslere tavsıye ettıgı ıscılık saat fıyatı 35 ytl ımıs durum boyle oluncada aldıkları para normal geldı bana
Hüseyin Usta'nın tam yeri neresi? Ben yeni bir motosiklet kullanıcısıyım. Keeway ile başladım. Aldığım yer de iyi ama, keeway konusunda yetersiz.
Viteslerin takılması ve arka lastik konusunda güvenilir yönlendirmeleri olan ir ustaya ihtiyacım var.
İzmir keeway kullanıcılarıyla bilgi paylaşımında olan bir platform oluşması derdindeyim ben de
Araç güzel ama, keklenmememek için başka mekânlara gidemiyorum henüz. El atalım şu derdimize...
arkadaşlar ben ilk servisim o idi ama memnun kalmadım belki değişmiştir
arkadaşlar izmirden buluşmak isteyen olursa 05552781263 bilgehan
annem beni öldürecek
arkadaşlar hüseyini ben sevmedim en güzeli ksk da motoshop
annem beni öldürecek
Urla Küçük Sanayi'deki Sabri Usta ve Oğullarını tavsiye ederim.
Tel: 754-4314
---
Honda NC750S..... Honda VFR 2008... Hyosung GT250R
walla benim motorun anasını ağlattı ve samimi değil soğuk birisi yağhanelerdeki garantiden değişen parça için bile para istedi kahramanlarda ahmet usta paraya tapan imansızın teki ben ksk daki motoshop en iyisi bence urladaki nasıl acaba bilmiyorum bakım için ne kadar alıyor abii
annem beni öldürecek
İzmir'de öndeki camı yenileteceğim uygun fiyat sunan bir yer var mı?
Çatlamıştı bağlantı yerinden. Geçen gün motoru yan ayaklıkla park ederken dikkatsizlik eseri, o kısmı direğe yaslayıp düşürdüm
fiberglass cam işini ucuza nereden yaptırabiliriz?
Çiğli yolu üzerinde Göçmen diye biri varmış çok iyi bi ustaymış onu tavsiye edeyim zira çok güvenilir bi isim verdi kendisinin ismini zamanında kimsenin yapamadığı bir şeyi o hemen çözmüş MDnin moderatörleri tanıyor kendisini geçen buluştuğumuzda konuşmuştuk. Ona sorabilirsiniz. Kolay gelsin
İYİ ŞANSIMIZ BOL OLSUN MOTOSİKLET KARDEŞLİĞİ:rendeer:
Teşekkürler yönlendirmeler için (cancagliyan ve cc delisi).
superlight 150 forumunu ihtirasla takip ediyorum. Ama bu tür bir malzemeye 20 -25 ytl üzerinde ödeme yapmak fahiş geliyor bana. Ama, techizatı bulunan çevreniz yoksa el mahkum.
Ben eski bir tornacıyım. İyi kötü işçilik ve maliyet üzerine fikir yürütebiliyorum halen. Bu yüzden, hilâl'deki bit pazarını gezip usta ve ya parçacı keşfetme derdine düştüm ister istemez
Hani bende her fiyat sunana göz kırpacak yapı olsa keeway almazdım ihtimalle
"ucuz etin yahnisi bizde ağır olur" kısmını ünleyenlere göz kırpmammümkün değil
Şu çiğli yolu üzerindeki "göçmen"i bulmaya çalışacağım ilkin tabii ki
Tam adres verene de ayrıca teşekkür ederim
http://www.motomax.com.tr/servisler.asp?il=232
sayın komet verdiğim linkte izmirin tüm servislerine ulaşabilirsin ama cc delisinin verdiği adresi bende bilmiyorum
Bugün kahramanlardaki ahmet usta ile motosikletimdeki küçük sorunları hallettirdim. Motosiklet boğulup duruyordu. Köstence köprüsünün oradaki özgül moto'ya para kaptırmaktan boğuldum zaten, sorunu çözmedikleri gibi bir şeyler kakalamaya çalıyır oldular artık. Ahmet usta'da arızanın tesbbiti neticesinde hava filtresi temizliği, zıngırdayan bir kaç vidanın değiştirilmesive zincir gerdirme için 20 ytl ödedim. Mâkul geldi. Balataların kısa zamanda değiştirilmesi tavsiyesinde bulundu. 80-90 ytl eder dedi.
Görüşlerinizi beklemekteyim.
balataların sana maliyeti abi 50 geçmemesi lazım şahsen ben kendim değiştireceğim
annem beni öldürecek
keway süperlight 150 cc için arka fren kampana kapağı gerek, artı olarak flaşör, sinyal vs. çalışmasında sorun çıkartıyo, birde motoru mat haki(yeşil) ye boyatmak istiyorum bu konularda bana yardımcı olacak süper iyi insanlara ihtiyacım var...izmirde bunları nereden nasıl temin ederim kampana kapağı ve flaşör için başka marka ve modellerin parcaları uyar mı... güvenilir bi usta vb..gerek... birde izmirde keeway süperciler clup gibi bişiy kurmuş iştiraks edelim mümkünse...hörmetler eder sorunlara ışık tutacak yüce insanlardan haber beklerim. adres serkan.topkaya@hotmail.com
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)