Honda Goldwing Acil Yardim
Reklamlar
-
merhabalar arkadaşlar bu forumda yeniyim ama sizlere sormak istediğim bişey var.
Bende suan bir 1994 model honda goldwing 1200 cc var ve bunun ön amartisörlerinde problem var sorun yag amartisörlerde hem yay hem yağ hemde (komprasör) sistemli hava var kecelerde problem oldugu için belirli zamanlarda bunun yagının degişmesi gerekiyor ama bu amartisöre ne kadar (litre olarak) yag konacagını bilmiyorum servislerdeki fiyatlardan haberiniz vardır sanırım sıfır amartisör çok pahalı daha önce bu yag suudi arabistanda degişti normal motor yagı konuldu ve gayet iyi çalışıyodu sorun motosiklet şimdi türkiyede ve havaların soguk olması nedeniyle yagın sertleşmesi ve dengelenememsi 10 gün önce degiştik yine ama kapasiteyi bilmediğimizden fazla bir randuman alamadık mama tabii eskisine göre iyi
kapasitesini (ön amartisörlerin yag seviyesi) bilen varsa ve yardımcı olursa cok sevinirim cünki kullanımı cok zorlastı ve virajlarda sallama yapıyo normaldede kullanımı cok zorlastı malum zaten cok agır 100 km/h nin üzerine cıkınca cok riskli oluyor hepinize şimdiden teşekkür ediyorum kazasız özgür güzel günler diliyorum
Reklamlar
-
bence bu işi bilen birisine götür. orada yaptır. bu işler ondan bundan duyduğun şeylerle olmaz.
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
ne kadar yağ konması gerektiğini bilmiyorum fakat koyduğunuz yağ ince olursa soguk havalarda yağ sertleşmez...
bu konuyu bir servise sormakta fayda var
-
-
merhabalar,
Ufak bir araştırma yaptım. Aşağıdaki linkte GoldWing 1200 e aitteknik bilgiler var. Süspansiyonun gereklilikleride var okuduğum kadarıyla. İncelemenizde fayda var.
http://www.goldwing-world.com/gl-1200.htm#Shocks
Umarım işinizi görür....
SERTAC OZTURK
BMW F 650 GS/2006 *B Rh (+)*
-
25.11.2006 19:50:11 Malicious HTTP object <http://www.goldwing-world.com/favicon.ico>: detected Trojan program Trojan-Downloader.HTML.Agent.bk.
verdiğin linkde bir virüs var bir daha kontrol et istersen
-
arkadaşlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim yardımlarınızdan ötürü birde goldwing le ilgili olan o siteye girdim fakat ingilizce bilmediğim için pek anlayamadım pro ceviri kullanarak denemekte fayda var diye düşünüyorum yinede cok saolun
bu arada halen bilgiye ihtiyacım var
-
bu gold hala duruyorsa ve satılıksa talibimmmm
-
alpi16 adlı üyeden alıntı
bu gold hala duruyorsa ve satılıksa talibimmmm
hah ben de tam sizi tavsiye edecektim.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler