Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

acill yardım !!direksiyon yerinden oynadı

REKLAM ALANI
    matraks - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kanuni HUSSAR
    meraba arkadaslar.motoru biraz once arkadasa verdim ve dusmus kaportada ufak bi iz var onemli degil ama motorun dıreksaiyonda problem var on fren iyi sıkmıyordu bende bi mnotorcuya gıttım ve tekerden bi parcayla oynadı fren yumusadı ancak fren hidroliginin oldugu kısım ve on fren elcigi assaga kaymıs,direksiyonun denge sola kaymış daha babama soylemedim ne yapayım buyuk bir sorunmu???yardım edin acillll

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Süper Moderatör Olcay Avşar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC 750X
    panik yapma, sanırım arkadaşın sağ tarafa düşmüş ve gidon sola doğru kaymış. Eğer yamulma yoksa önemli değil, gidonu ayarlayabileceğin bir vida var. Fren elciğinide elinle bile düzeltebilirsin, o da oynak bir parçadır. MSN ye cevap veremedim kusura bakma, ama buralardayım
    "normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"

powerbyaydin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    suzuki gsr600 2009
    anlayan birine baktırsan daha iyi olur belki ayarı kaymıştır yada yamulmuştur
    ve unutma şakası yok bunun herkeze verme motorunu milletde kalıplaşmış düşünce var bas gaza gitsin olayı sonra böyle oluyo işte
    ve çizilen yerlere güzel sticker bulursan yapaştır hem baban olayı çakmaz hem iyi görünür ve bundan sonra herkeze motorunu verme
    ERASER WİLL COME BACK

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler