Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
3. sayfa BirinciBirinci 123

2006 R6 sahiplerinin dikkatine

REKLAM ALANI
    edy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yenı parcayla değiştirildikten sonra sorun olacağını zannetmıyorum. bu sorun nedenı ıle yamaha motorun her vidasını ıncelemıs tekrar test etmışler. bır sorun çıkacağını sanmıyorum. bundan oncede çok farklı motorlar kullandım. onlardada sorunlar oldu. yenı aldığın bır motorda sorun çıkmayacağıda garatılı değil. motorda herzaman 14000 devir tedirgin olmalısın .
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    doğru diyosun aslında ama yine de insanın içi rahat etmez ki.. sonuçta fabrika çıkışı bir motorla üzerinde değişiklik yapılmış bir motor arasında elbette fark olacaktır.. bi de sorun ufak olsa problem değil.. ama ne demek gaz kolu takılıyor... büyük problem...

aslında sorun gaz kolu degıl sadece gevşek bir vida . yanı ufak bir sorun yuzunden buyuk sorunlar çıkabılıyor. vidayı değiştirecekler sorun çözülecek. umarım kımse bu sebepden dolayı kaza yapmaz. tek isteğim kımse yaralanmadan bu haberı butun R6 sahiplerine ulaştırmak.
    If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.

esmercan59 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar diyelim tam gaz gidiyorsunuz ve gaz takılı kaldı birden kontagı kapatırsanız ne olur

bence en ıyı yol debriyajı sıkıp gazı devre dışı bırakmak sonra yavaşlayıp sağ çekmek. kontağı kapatmak pek iyi olmaz. serit değiştirirken sınyal vermen gerekecek, hemde debriyaja ulaşmak daha kolay

ilnapoli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Arıyor
    Sanırım bu duyurma işini Yamaha, sorunlu R6 alan müşterilerine direkty olarak ulaşıp yapacaktır. çünkü bu onların işi, zaten bu şekilde olması da gerekir.

Bence de kontağı kapatmak yerine debriyajı sıkmak daha doğru olacaktır, tabi bırakmamak şartıyla kontağı kapattıktan sonra motosikleti kontrol etmek zorlaşabilir..

umarım söylediğin gibi olur. beldeyama herkese bildirir bu sorunu

Gökhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    F 650 GS
    Alıntı edy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    umarım söylediğin gibi olur. beldeyama herkese bildirir bu sorunu
    edy motoru servise götürecegini söylemiştin dün. ne oldu baktırdır mı motora o vida degiştimi?

daha parça gelmemiş en kısa zamanda gelecek. amerikada bile parça çıkmamış daha , ordakı arkadaşlarlada bağlantıdayım. kendim kontrol ettım vidaları motordakı bır çok vidayı sıktım bıraz zaman aldı ama okadar olur.

babyboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    125cc
    ben motokeyf programına mail attım bu konunun 1 mesajını aynen attım inşallah yayınlarlar kaza olmadan
    [B]Atam Cumhuriyeti Sen kurdun, Onu biz koruyacağız!!! [/B]

eroldayı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yoktur
    allah korusun gerekli tedbirleri almakta fayda var
    SADAKAT NEDİR BİLMEM KİMSENİN GÖLGESİNDEN GEÇİNMEM HİÇ KİMSEYEDE EYVALLAHIM YOKTUR BU CANI ALLAH VERDİ ANCAK ALLAH ALIR EMİR OLUNDUĞUNDA VAKTİ GELDİĞİNDE KOŞA KOŞA GİTMEK NASİP OLUR İNŞAALLAH

fena bi alet ama egzos kötü olmuş diger her parçası bence mukemmel
    [COLOR="black"][COLOR="DarkOrange"] ¢hµ¢kÿ¥ [/COLOR][/COLOR]

the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Alıntı chuckym adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    fena bi alet ama egzos kötü olmuş diger her parçası bence mukemmel

Ne alaka burda motor arızasından bahsediyoruz . Konuları biraz daha dikkatli okursan sevinirim
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

ylmzzz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki Z800
    Geçen sene R6 da kaza yapan ve hayatını kaybeden 2 kişi vardı. onlarda da 2006 r6 vardı. belki de bu hatadan kaynaklanmıştı. umarım tüm r6 sahipleri bunu duyar ve bir an önce değiştirir. hızlı motor gazın takılı kalması çok korkunç
    Korkarak yaşıyorsan yalnızca hayatı seyredersin

2006 R6'ların hava filtresinin değişmesi gerekiyor. (kazaya sebebiyet verme ihtimali olduğu için) yurt dışında R6 sahiplerine ulaşıp haber veriliyor malesef beldeyama R6 sahiplerine haber vermiyor. bakıma geldiklerinde değiştirileceği söylüyorlar. bunun amacıda bence bedava değiştirilmesi gereken parçayı satmak. haberi olmayan R6 sahiplerine hava filtresinin değitirilmesi yerine hava filitrelerini satmak diye düşünüyorum. türk insanın hayatı kimse için önemeli değil. umarım bu konuyu herkes duyar.

Motosikleti
    Honda CBR 125R
    abi R6 da gaz takılı kalması ne demek ya Allah göstermesin çok fena walla. Öyle bi canavarı durdaramamak çok kötü bişey olsa gerek

the_cayman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Olsa da gururla R6 diye yazsak :P
    Ya problem her motorda çıkıyor sadece R6'ya mahsus değil bu problem... Kendi motorlarınızı iyi takip edin çünkü honda'da da şanzıman problemi çıkabiliyor. Önemli olan hataların servis aracılığı ile kullanıcılara ulaştırılıp telafi edilmesi ... Ama beldeyama bunu pek sallamıyor anlaşılan

@edy bu arada parça gelmiş mi
    [B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]

freshpide - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha R1
    basit bir sorun, yamaha servisleri bu sorunu beleshe hallediveriyor, goturunuz yaptiriniz, allah yapisi degilya olabilir arkadas. bizim RN12 larda da sorun vardi, cagirdilar 2 saatde halledildi ve olay kapandi.

bence bu sitedeki bütün bilinmis r6 cilere haber verilmeli.
    Too much Too soon means you get hurt.

3. sayfa BirinciBirinci 123

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler