2006 R6 sahiplerinin dikkatine
Reklamlar
-
bende arkadaşların tecrübesizlikten dolayı kaza yatığına inanıyorum. butun 2005 R6 da boyle bır sorun olsaydı , orataya çıkardı 2006 modellerde olduğu gibi . belki ülkemizde kımse onemsemıyor boyle sorunları ama amerikada kaza yaparsanız ve bu yamahanın dikkatsizliğinden kaynaklanıyorsa çok buyuk miktarda para cezaları alabılırler. umarım birdaha boyle bir hata yapmaz yamaha .
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
Reklamlar
-
kaza yapanında motoruda yeni aldıgını göz önüne alırsak gazda elinin takılı kalmama ihtmali yüksek .
şimdi tüm 2006 r6 sahiplerine yamaha ulaşip bu hatayı düzelticek mi yoksa sadece servise gidip bu yönde bir talebi olanların motorlarındaki o parça degişecek mi
-
normalde yamaha müşterilerine ulaşması gerek ama türkiyede nasıl olur bilmiyorum. yamaha R6 ilk çıktıgında devır saatı ıle ılgılı bır bildiri yayınlamıstı. aslında 20 000 devir değilde daha düşük oldugunu soylemıs ve eger R6 sahıplerı memnun kalmazlarsa motosikletlerını gerı getırıp parasını alabılırlerde. ben bır R6 sahıbıyım ama bana devır saatı ıle ılgılı hıc bır yazı gelmedı. amerkıda herkese hem mail olarak hemde e-mail olarak yazı gelmış. beldeyamanın ilgisizliğinden kaynaklandıgını düşünüyorum
If you spend all your time worrying about dying, living isn't going to be much fun.
-
edy adlı üyeden alıntı
normalde yamaha müşterilerine ulaşması gerek ama türkiyede nasıl olur bilmiyorum. yamaha R6 ilk çıktıgında devır saatı ıle ılgılı bır bildiri yayınlamıstı. aslında 20 000 devir değilde daha düşük oldugunu soylemıs ve eger R6 sahıplerı memnun kalmazlarsa motosikletlerını gerı getırıp parasını alabılırlerde. ben bır R6 sahıbıyım ama bana devır saatı ıle ılgılı hıc bır yazı gelmedı. amerkıda herkese hem mail olarak hemde e-mail olarak yazı gelmış. beldeyamanın ilgisizliğinden kaynaklandıgını düşünüyorum
anlaşılan beldeyama bu olayada seyirci kalcak . fakat tv kanalları bu olayı 1-2 gün ana haberde yayınlasa bak hemen ilgilenirler bütün müşterilerine ulaşırlar. olay bu hatayı reklam etmeye bakar yani.
-
dediğinde çok haklısın bence cezaların az olmasından kaynaklanan bir ciddiyetsizlik var . ben dava açsam olan bana olur. ama yurt dışında zengin olurum. umarım ileride ınsan hayatı türkiyede önem kazanır.
-
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
edy, bu R6 ile Fz6 nın motorları aynımı? bilgin varmı. acaba bende bu iş için servisi arasammı. beni bilgilendirirsen sevinirim. veya bilen arkadaş varsa açıklasın.
-
aynı değil , farklı bır motor kullanılıyor fz6 da
-
-
Bide Yamaha Olacak Puh Size Hata Yaptiktan Sonrami Söylüyorlar Ya Birinin Başina Bişi Gelse Allah Korusun
-
Yamaha'ya dikkat
Arkadaşlar bahsedilen olay gösteriyor ki motosikletin kalitesinin yanı sıra satış sonrası hizmet hayati önem taşıyor.
Yurt dışında da yamahanın bu konuyla ilgili bir bildirisine rastlamadım. Herhalde birilerinin ölmesini bekliyorlar.
2003 yılında Honda CBR 600 RR yi piyasaya sürdükten yaklaşık 15 gün sonra bütün honda sahiplerine bir mektup gönderdi. Mektupta söz konusu modellerde bir rotil arızası tespit edildiğinden bahsedilerek, motorumuzu en kısa zamanda servise götürüp parçayı değiştirtmemiz isteniliyordu. Bu sorundan dolayı uzun uzun özür dilenen mektupta bu hatadan dolayı ücretli olan 6000km revizyonunu da ücretsiz olarak yapacaklarını tahathüt etmişler ve sözlerini yerine getirmişlerdi. 1000km revizyonunu Honda zaten ücretsiz olarak yapıyor. Bu günde durum aynı.
Aktüel konuya gelince;
Bu motosikletlerin 1000km revizyonu var. Herhangi bir hatanın bu sırada ortaya çıkarılması gerekmezmi? Sorun tespit edilir edilmez tüm kullanıcılara telefon ve mektupla ulaşılıp derhal motorlarını servise götürmeleri istenmezmi?
Bu lakayıt davranış ölümlere neden olacak bir davranış şeklidir.
2002-2003 model R6 modellerde de daha önce sürekli vites arızası yaşanmıştı. Yamaha bu konuyla ilgili de hiçbirşey yapmadı. Benimle aynı hafta içerisinde bir arkadaşım R6 aldı. 6500km sonra motoru servisten çıkartamamaya başladı.
Bence yapılacak en iyi davranış, satıcı firmayı mail ve telefon yağmuruna tutmak ve umursanmaması halinde konuyu medyaya taşımak olmalıdır.
Hepinize kazasız sürüşler dilerim.
-
bu sorun daha yeni bulundu. yetkili servislere dun bildirildi bakalım bundan sonra nasıl bir yol izleyecek beldeyama.
-
saol kardeş bunu bizlerle paylaştığın için çünkü gazın takılı kalması demek ölüm demek böle bi motorda
-
arkadaşlar 1-2 hafta bekleme süresinden sonra tv kanallarının E-mail adreslerine bu konuyu açıklayan bir mail atmayı hatta mail yagmuruna tutumayı öneriyorum. hepimiz tüm tv kanallarına durumu açıklayan bir mail atalım. bakın tvler 1-2 gece bu olayı haberlerde yayınlasınlar beldeyama bütün müşterileri nasıl buluyor. bir basın açıklamasıda yapabilir. yani kısaca herşey bizim elimizde...
-
beldeyama bu sorunu çözeceklerini söylüyorlar. bunuda zaman gösterecek umarım kımse kaza yapmadan herkesın motorunun parçaları değişir
-
edy adlı üyeden alıntı
beldeyama bu sorunu çözeceklerini söylüyorlar. bunuda zaman gösterecek umarım kımse kaza yapmadan herkesın motorunun parçaları değişir
2006 model r6 'sı olan tanıdıgınn var mı? beldeyamanın bu konu ile ilgilenip ilgilenmedigini en iyi ondan ögrenebiliriz? veya sitemiz de 2006 r6 sahibi arkadaş var mı
-
benim var, ben bu konuyla ilgilenıyorum
yarın motoru servise götürücem , gelişmeleri bildiricem
-
R6 süren birkaç tanıdığım var
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
-
o arkadaşlarıda uyarırsan çok ıyı olur. yetkili bir servisle görüşsünler
-
peki ya değiştikten sonra ne olcak? güvenebilecek misiniz artık bu motosiklete, çıkabilecek misiniz 14.000 d/d'ye rahatlıkla..? Benim r6'ım olsa bu duruma çok kafayı takardım kesin.... herhalde satardım, parçası değiştikten sonra ve bir sene sonra yenisini yada başka bir model alırdım.. Çok büyük talihsizlik...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)
Bu Konudaki Etiketler