bende de nolan n61 var vede gözlükle kullanmak tam bi ölü oluyor alırsanız tam çene kask almayın çenesi açılanından düşünmeniz tavsiye olur
bende de nolan n61 var vede gözlükle kullanmak tam bi ölü oluyor alırsanız tam çene kask almayın çenesi açılanından düşünmeniz tavsiye olur
Kask'a ihtiyacı olan arkadaşlar işte marka ve fiyatları........
1- AİROH (MATHİSSE SPORT) Çeneden açılmalı Siyah Metalik....... 175.00ytl
2- GDR (Güneş Gözlük Vizorlu) Çeneden açılmalı Siyah veya Gri Met.. 170.00ytl
3- GDR (Güneş Gözlük Vizorlü) Çeneden açılmalı Kırmızı veya Siyah Mat..180.00ytl
4- LAZER (LZ6 BULLET) Siyah met. Çenelikli (Açılmaz)...........140.00ytl
5- COX (Güneş Gözlük Vizorlü) Çeneden Açılmalı Siyah, Gri Met........240.00ytl
6- COX (Chopper mod.Çenesiz) Gri veya Siyah Metalik ve Mat...........105.00ytl.
7- LEM (progeny Mod.) Siyah veya Gri met....................................285.00ytl
8- LEM (Nevada)Lacivert ve Siyah met......................................110.00ytl
9- LEM (Super Touring Mod.)............................................. ..... 90.00ytl
10- LEM (Roger Metal) Gri veya Siyah.......................................... 100.00ytl
11- LEM (Roger Tx)............................................... ................ 110.00ytl
12- LEM (Tourıng Evfashion)........................................ ........... 220.00ytl
13- LEM (Tsunami Road)............................................. ........... 265.00ytl
Not. Yukarıdaki Kaskların Model ve renklerini İnternetten bakabilirsiniz.
İsteyen arkadaşlarım olursa yukarıdaki fiyatlardan temin edebilirim.
viper hazır topic açılmışken senden birkaç tane kask ismi alsam.yazarsan sevinirim.orta halli olanlardan........teşekkürler
Hortlatayım bari
Numaralı gözlük kullananlar için çözüm basketbolcuların kullandığı gözlükler olabilir mi?
Satılık Asya125t-Spidi mont
Arkadaşlar numaralı lense alışmayı deneyebilirsiniz bence
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
Polikarbonat Camlar normal organik camlara göre darbelere karşı 12 kat daha dayanıklıdırlar. Boş zaman aktivitelerinde, çalışırken ve spor yaparken en iyi korumayı sağlar. Çocukların kullanımı için en uygun camlardır. Aşınmaya dirençli kaplama yapıldığında çok uzun süre kullanılabilir.
% 99 UV koruma sağlar ve çok hafiftirler. Çok yüksek göz numarasına sahip olanlarda high index özelliğinden dolayı kullanım kolaylığı sağlar. Özel ayna kaplama yapılabildiği gibi hafif renklendirilebilirler de. Varilux comfort teknolojisi ile de uyumludur.
(alıntı)
buna ek olarakta titanyum yada titanyum karısımlı kırılmaz plastik (genelde exess) cerceve kullanıldıgında hem cok hafif oluyo gözlük hemde cok dayanıklı ve zararsız..
Ben de gözlük kullanıyorum ve mecburen kask içine gözlük takıyorum.Buharlaşma oluyor kaskı takarken göslük yana kayıyo filan.Ama gözlükle motor kullanmanın em
niyetsizliğine inanmıyorum çünkü kask+gözlükle kaza yaptığımızda gözlük kırılırsa zaten gözlüğün sapını takacak kulağın da değeri pek kalmamış olacak kanaatimce
kozyatağı tarafından gelirken ataşehir girişindeki yokuştan hızlanırken yaklaşık 60 km hızla kask arkamda filemdeydi fırladı yuvarlandı yere vs., acaip bi ses geldi de öyle anladım düştüğünü, kaska baktıgımda bi kaç çizik vardı sadece, böylece yola düşüp sekip kaldırımada çarpan kaskımı test etmiş oldum =)
[SIZE="4"]die young and make a beautiful corpse[/SIZE]
Dennis ancak kask o şekilde düştükten sonra üzerindeki kouyucu kaplama zarar görmüştür muhtemelen. Zamanla yağmur ve nem aldıkça sağlamlığında bi sıkıntı oluşabilir derler. Bu belki satıcıların para kazanması için sıkılmış olabilir ama yinede mantıklı geliyor bana
Hayallere ulaşmanın yolu, rüyalardan uyanmaktır.
.
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
teşekkürler arkadaşlar bilgilendirdiğiniz için....
bılgıler cok faydalı saol paylasım ıcın
Konu cok eskide kalmis, hortlatayim, motor alacagim mt 125 vetabiki kaska ihtiyacim olacak, tavsiye edebiliceginiz bi marka ve model var mi kapali kasklardan dusunuyorum, sizletin gorusu nedir.
Şu anki motosikletin icin arwic marka flip-up kask aldım. Motosikletim maksimum 100-110 km hızla gidiyor. SS model 250cc motosiklete yükselttiğimde değiştireceğimize full face alırım büyük ihtimal.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)