ariftoteles arkadaşım şöyle demiş:
sevgili ariftoteles, vermiş olduğum linkler kendi motoruma ait "kinetic gf 125" linkleridir, honda kinetic linki değildir.senden ricam özellikle ilk linkteki yakıt harcama hesaplaması için kullanılan yönteme dikkat etmeni rica ediyorum.elemanlar motoru uzun yolda sabit hızda, şehir içinde ve yine uzun yol en düşük yakıt tüketimi yapacak vites ve çok düşük bir süratte deniyorlar.sehpaya alıp boşta denenmiyor.hatta bu testi yapan adamın adı sanıda yazıyor.ahahahah sen bana 1lt ile 65 km de değil- 1lt ile 50 km giden bimotor bul hemen alacam o 125 lik scooter motoru. evdeki hesap Çarşıya uymuyo malesef. bu yapılan testler bırakın bayır aşşağı arka ayaklığa dikip azıcık gaz vererek yapılan testler belkide
zaten hepsi bir yana kendim yüksek hızda kullandığımı ve 1 litre ile 40 km gittiğimi yazdım.daha düşük devirde 50 km rahat gideceğinide yazdım.bana güvenmiyorsan gel motoru kendin dene de dedim.daha ne istiyorsun anlamadım.almanyadan bmw mühendislerinimi davet edeyim benim motorun benzin harcamasını hesaplamaları için?
motorumun sıfır fiyatı 2.800 ytl. ben sana 2.350 ye verecem.istiyorsan resimlerinide yollarım.