Aynalar da ki buğu problemine çözüm
Reklamlar
-
Reklamlar
-
Gusel bir yontem diyecem ihtiyar ama askerde kullandigimiz basit bir yontem var. Alkol. Cami alkol ile sildiginde hem buzlanmayi hemde buglanmayi geciktiriyor. Gostermis ldugun yontemi cok ii yapmak lazimyoksa cok cirkin durabilir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
zeda3000 adlı üyeden alıntı
Gusel bir yontem diyecem ihtiyar ama askerde kullandigimiz basit bir yontem var. Alkol. Cami alkol ile sildiginde hem buzlanmayi hemde buglanmayi geciktiriyor. Gostermis ldugun yontemi cok ii yapmak lazimyoksa cok cirkin durabilir.
Alkol geçici bir çözüm.
Duymuşsunuzdur,otomobil özelliklerini sayarken elektrik kumandalı ve ısıtmalı aynalar diye.Ben de bir zamanlar kırık bir otomobil aynasın da görmüştüm.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
Ne kadar geçici? Ben yazın bayağı kolonyalı mendil almıştım (müşteriye hizmet ) toptan alınca oldukça ucuz, İstanbul'da daha da ucuzdur. 100 tanesi 2 ytl idi yanlış hatırlamıyorsam.
Tabi bu ısıtma olayı da çok şık.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
-
Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Sonbahar iyice bastırdı.
Kasklara ne zaman silecek takacağız sen ondan bahset abi
[COLOR="Blue"]Ne Kadar Yükseğe Çıkarsan, O kadar Yüksekten Düşersin. [/COLOR]
-
elmayı ortadan kesin ve sürün bu kadar basit.
-
Dogru elma bu gorevi yapar , icinde glikoz var ayni insan tukurugunde oldugu gibi , Bir cogunuz gozluk ile dalmadan evel hep ic kismina tukururdunuz ve boylece caminiz hic buglanmazdi. Bunun sebebi tukurukteki mucize degil, sadece icerigindeki glikoz maddesi dir.
[COLOR="Red"]Motorculuk saygi ve cilginligin arasindaki ince cizgide gitme beceresidir[/COLOR] Suzuki GS500 Gitti / Ducati Monster 900 Gitti / BMW F650 GS Gitti
-
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
-
Benim bu bilgiyi sizlerle paylaşma amacım,basit bir uygulama ile ihtiyaç duyanların bu özelliği motoruna otosuna vs uygulaması içindir.
Benzer uygulamayı,banyonuz daki aynada da uygulayabilirsiniz.
Haydi hükümeti yıkalım yerine AVM yapalım.
-
gliserin! eczanelerde bulunabilir
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler