Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Kedi kaçıran sprey

REKLAM ALANI
    aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    şu spreyin marka modelini bulabilen yokmu hala ????

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Blackpanther - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM GTS 250
    Yeter ama.....Şu çok sevdiğim ve şirin bulduğum kedilerden iğreniyorum artık.
    Dün akşam şeltoksu koltuğa boca ettim.şimdilik işe yaradı hiç bir pati izi ve tüy yoktu sabah.
    Yalnız bi sorum olacak??..Bu seltox koltuğun derisine zarar verirmi acaba
    Saygılar.

Evett...Seltoksun ikinci günü...hala kedilerden eser yok...

Motosikleti
    Yamaha BWS 100
    bende motoru fazla surdukten sonra..hele simdi buzamnlar..eksoz sıcakken eksozun altına ısınmaya gelen kediler oluyor..ama korkutmak yetıyor..sprey e gerek kalmıyor
    Don't Drink & Drift! :bounce:

Motosikleti
    V-Strom DL650 / Burgman AN400
    Nedir bu kedilerden çektiğim hakkaten artık hepsini zehirleme noktasına geldim.
    Ş.refsiz hayvanlar önceki motorumda brandanın üstüne yatıyordu branda tırnak izlerinden delik delik oldu.Hadi dedim kedidir fazla uğraşmadım.
    Yeni motorda havalarda soğuyunca brandanın altına girmeye başladılar her yeri çamur yapıyorlar. Dün akşam bide bunların peşine bi köpek takılmış köpek kediye ulaşçam diye dişleriyle paramparça etmiş brandayı. Motorun her yeri kedi köpek karışık çamurlu pati izi brandada sizlere ömür

Motosikleti
    as t1
    Alıntı kolpa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Nedir bu kedilerden çektiğim hakkaten artık hepsini zehirleme noktasına geldim.
    Ş.refsiz hayvanlar önceki motorumda brandanın üstüne yatıyordu branda tırnak izlerinden delik delik oldu.Hadi dedim kedidir fazla uğraşmadım.
    Yeni motorda havalarda soğuyunca brandanın altına girmeye başladılar her yeri çamur yapıyorlar. Dün akşam bide bunların peşine bi köpek takılmış köpek kediye ulaşçam diye dişleriyle paramparça etmiş brandayı. Motorun her yeri kedi köpek karışık çamurlu pati izi brandada sizlere ömür
    kardeşim geçmiş olsun ya çok kötü birkere alıştımmı gitmezlerde son çare biraz zehirli ciğer tmm motoru çizik içinde bırakırlar
    Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:

Motosikleti
    aprilia leo 150
    bunu mu arıyorsunuz? bilmem daha önce verildi mi?
    tıklayınız kedisiz, köpeksiz günlere kavuşunuz...
    motosiklet ehliyeti 149,99 ytl :queen:

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı HAYALBUYSA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Çok basit bir yöntemi var . Tabancaya tüfeğe gerek yok. Çözüm ;

KARABİBER.....

Evet motora biraz karabiber dökün hiç biri bi daha yaklaşmaz....

Tabi sizin oradaki kediler özel ihtisas eğitimi almamışsa....

Benim makinada acayip işe yarıyor....
    İki zamanlılarda bi depoya kaç gr karabiber dökmemiz gerekiyo

bence en iyisi havanda sarımsak dövüp seleye sürmek..

onurcan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125
    benim motoru çadır olarak kullanan kedi doğurdu. kedi popilasyonuna bende katkıda bulundum
    onurcan - AB+

AYBERK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    benim motorun başında köpeğim bağlı
    en güvenli yol

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    benim alete niye hiç kedi tırmanmıyo? çin malı diyemi? alındım bak şimdi.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Motosikleti
    Salcano 150-T4

Kedilerden bıkanlara

Bu ürünü kullanıyorum ve derdim sona erdi.Haftada bir motorun yan taraflarına (seleye değil,yan aşağılara)biraz sıkıyorum.Evde iki kedim var devamlı tırmaladıkları yerlere de sıktım,yaklaşmıyorlar.

Satıldığı yer:www.motobakkal.com
    Kazasız sürüşler.

Motosikleti
    Artık Yok...
    ne yapsın hayvanlar bizler sıcacık evimizde yatıyoruz hayvanlar soğukda ayazda dışardalar buldularmı sıcak yumuşak yeri atıyorlar kapağı ben farklı bir şey yapdım açıkcası düşman eidnmekdense düşmanımı tarafıma çekdim

motoru koyduğum yerin yanına duvar dibi zaten sepet aldım 5 milyona pazardan evdeki çal çaput eski battaniyeler vardı onlardan aldım biraz yumuşak yatak yapdım motorun 5 metre arkasına koydum..

bu siteden öğrendiğim böcek ilacı sıkdım 2 hafta boyunca hayvan tıpış tıpış gitti benim yapdığım o sepete tünedi sevdide sabahları görüyorum bazen içinde yatıyor üstelik artık spreyde sıkmıyorum çünkü çıkdığı yok artık

zaten dadanan hayvan bellidir arkadaşlar hep farklı hayvan dadanmaz bir yada iki tane devamlı aynı hayvanlardır..

yazıklar olsun yasızın gıbı ınsalar oldugu ıcın utanıyorum hepınız sadıstsınız

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı jansı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yazıklar olsun yasızın gıbı ınsalar oldugu ıcın utanıyorum hepınız sadıstsınız
    İlk mesajınla martı pisliği gibi geldin.
    Sadece degdigin yere leke bıraktın.
    Gübre bile olmaz bu mesajından

Ne kadar kıymetli motorunuz var, vicdan kalmamış sizde varsa yoksa motor da motor baksanıza motorunuzdan kedileri uzaklaştırmak için konu bile açmışsınız bu kadarına pes doğrusu

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Alıntı berkaycan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Ne kadar kıymetli motorunuz var, vicdan kalmamış sizde varsa yoksa motor da motor baksanıza motorunuzdan kedileri uzaklaştırmak için konu bile açmışsınız bu kadarına pes doğrusu
    5 aydır bu forumdasın,ilk defa mesaj gönderiyorsun
    seni tanımıyoruz bile
    önce seni tanıyalım.Sonra fikrini dinleriz

muratcan7 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    KMT Duke 250
    Alıntı berkaycan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    5 ay önce üye olmuş hiç mesaj yazmamış . İlk mesajını motosiklet konulu bir forumda , motosiklet sahiplerini ilgilendiren (bende şikayetçiyim kedilerden) konuda ne kıymetli motorunuz var diyor.

Ya kaza yaptı motordan soğudu yada sırf mualefet olsun diye yazıyor .

--------------------------------------------------------------------------------------------------

Feyizoglunda böyle bir ürün var. Bence alıcağım . Yorumlarımı yazarım.
    Cygnus Rs | CBF150 | RRaptor | CBF150 | GT250 |...

Mersin İl Temsilcisi yürekçe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bende sığar iki cihan, ben bu cihana sığmazam
    Motosikleti
    Cân ile hem cahan, dehr ile hem zaman
    elma sirkesini de deneyin. tavsiye edilmişti...
    KALMAK KADAR ESKİ, GİTMEK KADAR YENİ OLMAYANDIR ÖZLEMEK!
    BEDDUALARI DENEDİM, HİÇ BİR İŞE YARAMIYOR!!!
    KEŞKE, KÜFÜRLERE DE DUADAKİ GİBİ, "AMİN" BENZERİ BİR ŞEY DİYEBİLSEK....

biraz serzeniş çokça teşekkür

foruma sırf bu başlığa bişeyler yazabilmek için üye oldum,bir iki arkadaşta sırf bu yüzden birşeyler yazdılar ya da yazacaklar..kediseverlerin oluşturduğu bir sitenin forumunda bir arkadaşımız bu başlığı şikayet etmiş, bir öfkeyle girdim siteye sabırla başlığı en baştan son mesaja kadar okudum..gördümki kedi seven çok insan varmış sadece bir iki kişinin canice ,gülerek,haz duyarak tavsiye ettiği reçeteler asabımı bozdu..açıkçası ağız dolusu çemkirecektim okumadan tek bir mesajla ama gördümki çoğunuz hayvanseversiniz..o arkadaşlarada akıl fikir en önemlisi vicdan diliyorum..bu kafayla devam edenlere aynı acıları temenni ediyorum layığınızı bulursunuz umarım
    mantıklı önerilerde bulunan herkese hayvanlar adına teşekkür ediyorum..insan olabilmek ayrı fazilet gerçekten

kedi besleyen biri olarak erkek kediler sadece bölge belirlemek için çişlerini açık alanlara yaparlar bilgisini yinelemek istiyorum zaten söylenmiş olduğu için..birde hiçbir kedi çıkıp kakasını bi selenin üstüne yapmaz,ya bebektir bilmiyordur daha yada etrafta topraklı bir alan yoksa o yüzden yapmıştır...alkol içerikli şeyler kedileri uzaklaştırır evet, karabiberi tavsiye ederim bende..ayrıca orta boy bir leğen tabir edilen şeylerden alıp içine bir iki kumaş parçası koyersanız tercihlerini değiştirmelerinde daha katkısıda olur,hemde betonlarda yatmak zorunda kalmazlar sevap işlemiş olursunuz

barış içerisinde kedili günlerinizin devamı dileğiyle

sudabatmayanadam - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HERO HUNK
    evet arkadaşlar,bende sizlere kedilerdenkurtulmanın en son çaresini söyleyeyim,kediden kurtulmak için evdeki portakal kabuğundan faydalanabilirsiniz,kedi portakal kabugundan nefret eder.ayrıca portakal esansı veya portakal kokan spreyi varsa selenize sıkmanız tavsiye olunur yoksa arasıra yediginiz portakal ve mandalina kabuklarını atmayın,gidin selenizin üzerine koyunuz motorunuz çadırda ise gene selesine koyunuz. motorunuza asla ugramaz tabi kabuklar kurumaya yakın tekrar yenileyin, ayrıca kaskınız buhu yapmasından şikayetçi iseniz iç camına biraz glisirin sürüp pamuklu bezle güzelce silerek parlatın,hava delikleride açık bıraktıgınızda kaskınızın buhu yapmadıgını göreceksiniz gene kaskınızın yagmurlu havada dış camı su tutmaması için ,kaskınıza beyaz ispirto ,veya saf alkolü pamuklu bezinize dökerek kaskınızın dış camınıza sürünüz, kuruyuncaya kadar elinizdeki bezle siliniz.kaskınızın dış yüzeyinin yagmur tutmadıgını göreceksiniz. motorunuzda her zaman ufak kutuda gliserin ve saf alkol bulundurunuz gerektiginde bu işlemleri yapın bunları eczanelerden temin edebilirsiniz.sizlere yardımcı olabildiysem, ne mutlu bana herkese selam.
    MOTOSİKLETSİZ İNSAN ÖZGÜR DEĞİLDİR

7. sayfa BirinciBirinci ... 56789 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler