Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Kedi kaçıran sprey

REKLAM ALANI
    kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Hyosung GV 250
    kesin çözümü uzun uğraşlardan sonra buldum.. içinde bir çeşit organik bileşik olan hayvan kovar spreyler var.. herhangi bir petshoptan size 1-2 ay yetecek kadarını 20 milyona alabiliyosunuz.. kokusu da çok güzel ama içinde nonyl ve keton bulunduğu için kediler gelemiyo.. ayrıca kediler bir kere alıştıkları yeri işarteliyip hep aynı yere yaparlarmış.. bu spreyle önce uzak tutuyosunuz sora başka bi yeri işaretlemeye zorlamış oluyosunuz.. benim çok hoşuma gitti.. 2 günde bir bi kere sıkıyorum seleye ve yanından kedi geçmiyo.. tavsiye ederim..

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    garibaldi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    arkadaşlar ben denedim köpek kokusundan nefret ediyorlar köpek kokan bir bezle bu sorunu halledebilirsiniz

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    bence siz kedileri sevin. ben köpek sevmiyorum gelip gidip ön yada arka lastiği işaretliyorlar. ya kedi sevdiğimden ya da köpeklerin işaretlemesinden hiç kedilerlerle başım derde girmedi
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı TuğrulÖzbek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bence siz kedileri sevin. ben köpek sevmiyorum gelip gidip ön yada arka lastiği işaretliyorlar. ya kedi sevdiğimden ya da köpeklerin işaretlemesinden hiç kedilerlerle başım derde girmedi

Kedinin işareti kötü oluyor...Döşeme delik deşik oluyor...Köpeğin işaretine razıyım..Bir suyla yıkarsın geçer...

Heleki yeni gelmişssiniz motor hala sıcak..Hava biraz serin se arkadaş bir geriniyor döşemenin üstünde adamın nevri dönüyor....Sanki babasının yatağına yatıyor....
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

aykan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    motorunuz scooter degilse yani ybr cbf tiipndeyse brandayı örttükten sonra eksozun altına mandal takın 2 tane bırandayı birlestrip bidaha cıkmaz benimde basıma geldi böle hallettim ama scooterdada yapılabilir cünki sadece oradan cıkıyolar ben izledim

mes - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Sadece Mondial HYENA 100 herşeye yeter
    bolca naftalin dökün işe yarıyor.Bu da olmazsa elinizde sopayla uyumadan motorun başında bekleyin
    Motosiklet aşkına

Atlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    kendine güvenen bunu kaçırsın bakalım

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    Alıntı Atlas adlı üyeden alıntı Mesajı göster

zuuuuhaaahahaaaaaa!!!!! mükemmell

Motosikleti
    Dorado Akida 125 cc Scooter
    @atlas adana ceyhanda öyle bir kuş hiç görmedim
    [CENTER]imza yok parmak izi daha garanti yaşasın biyometrik imza:cat:
    motosiklet seçerken gösterdiğiniz özeni yöneticileri seçerkende gösteriniz[/CENTER]

Arkadaşlar,motosikletlerimize musallat olan dört ayaklı bu canavarlar için hiç ama hiç masraf etmeye gerek yok.Aslında kediler rahat olduğu için motosikletlerimizi sahipleniyorlar ve rahat olduktan sonra race,naked ya da cross diye bir ayırım yapmıyorlar.Tek dertleri rahat olduğu için buraya çökmek ve keyif yapmak o kadar...

Ayrıca kediler keyif yapmak ya da uyumak için sahiplendikleri bir yeri kolay kolay bırakmak istemezler.Motorunuzdan bir kez uzaklaştılar mı hemen kendilerine başka bir mekan belirleyip orayı sahiplenirler ve artık oraya tebelleş olmaya başlarlar...

Çözüm olarak motosikletinizin üzerini branda ya da benzeri bir örtü ile örttükten sonra üzerine kedileri rahatsız edecek bir nesne koyun.(Ufak bir çalı çırpı, budaklısından bir odun ya da motosikletinize zarar vermeyecek ama kedileri rahatsız edecek benzeri başka bir şey...Garibim kediler bi yerlerine kaçar diye korktuklarından mı ya da başka bir nedenden midir bilinmez bir daha motosikletinizin yanına bile uğramıyorlar.)

Ben denedim ve kesin sonuç aldım.Bu dertten muzdarip olanlara da şiddetle tavsiye ederim.

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Motosikleti
    350 beyaz cava....hemde stylee...
    Alıntı alp_tunay adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herşey iyide hırsıza karşı yöntem nasıl oluyor onu anlamadım.?....

hırsıa karsı önlem şöyle oluyor......eger uykunuz hafıfse yanı bı tıkır mıkır ses geldımı hemen kalkabılırsenız.....torbanın ustune goydunuz kıremıt yere dusunce öyle bı ses yapıyorkı...tabı betonda oluyor bu.....yaklasık 1 metreden dusunce baya bı ses cıkıyor ...bende camın kenarında yatıyom...motoruma yarım etre ve aramızda duvar var....o karanlıkta hırsızın kıremıtı görecek halı yokya.....motorla ugrasırken mutlaka kıremıtlerden bırısı yere dusuyor....ben denemdım yanııı....dusuyor.... seste cıkıyor....

ya arkadaslar nıye dert edıyonuzkı.....motoru park ettınızde ters cevırın....hep duz duracak halı yokyaaaaa

alp_tunay - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbf1000-cygnus
    Alıntı aykan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    zuuuuhaaahahaaaaaa!!!!! mükemmell
    Alıntı Atlas adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Valla bunu hiç düşünmedim..Kedilere çözüm bulduk ta bunu heralde balıkla kandırırız...

Bu adamı ıssırır yaaa......Bi kere bunlardan daha masum kazlarla başım derde girmişti ordan biliyorum...
    T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R

N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E

SaLToN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Beyaz MELEK
    Karşına al adam akıllı konus bak miyav kardeş etme eyleme bana doberman aldırma. Şaka bi yana motorunu altlardan iyice kapat. yada motorunu kapalı bi alana bırak.
    27 B 3793 Sürücü Hataları için HATA yaz 3793 yolla Hatasız Kul olmaz Melodisi Cebine Gelsin

inci - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ- İNTRUDER
    kedi için bir sürü kesin çözümler bulmuşsunuz ben de yararlanıcam teşekkür ederim
    ama,,,,
    benim başka bir derdim var onun için ayrı topik açmak istemedim, ya ben köpeklerden çok korkuyorum ışıklarda falan durunca motorun sesine mi geliyorlar nedir hep yanımda bitiyorlar ve ben motoru falan bırakıp kaçmak istiyorum ama onu da yapamıyorum çünkü fobim var ve ben kıpırdayamıyorum bana bir çözüm yolu lütfeennnnnnnn
    [SIZE="2"][COLOR="RoyalBlue"][I][B]Alış, tahammül et, inan, asla geri dönme...[/B][/I][/COLOR][/SIZE]

Atlas - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SYM Joyride 200
    Alıntı inci adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kedi için bir sürü kesin çözümler bulmuşsunuz ben de yararlanıcam teşekkür ederim
    ama,,,,
    benim başka bir derdim var onun için ayrı topik açmak istemedim, ya ben köpeklerden çok korkuyorum ışıklarda falan durunca motorun sesine mi geliyorlar nedir hep yanımda bitiyorlar ve ben motoru falan bırakıp kaçmak istiyorum ama onu da yapamıyorum çünkü fobim var ve ben kıpırdayamıyorum bana bir çözüm yolu lütfeennnnnnnn
    ben şöyle bir ürün buldum almayı düşünüyorum istersen bir dene,

DAZER KÖPEKLERDEN KORUNMA CİHAZI

detaylar için ...

sanalcos - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    RABBIT 50 KANUNI
    en basit yontem TINER dir..bezle silin gorun
    resimdeki gibi olur.....

killing_machine - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Yzf R1 05
    walla bende güvercinlerden bıktım motor ağacın altında druyo geliyolar yukardan bırakıyolar sonra kuruyor bide silecem diye uğraş artık

duslemek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honca CBF 150
    benim evde iki tane kedim var 15 senedir kedi besliyorum tecrubelerime dayanarak söylüyorum çarşıdan 1 lt kolonya (2.5 ytl ) alın cam sil şişesine boşaltın koltuğa ve tekerleklere sıkın yanına yanaşamazlar ben öyle yapıyorum.
    Özgür Ak / İzmir-Hatay
    HONDA CBF 150 Simsiyah

Motosikleti
    HONDA PCX/HONDA NF
    kedi mevsimi açıldı arkadaslar koltugumun döşemesi 2 inci kez değişti çok sinirliyim ne yapıcaz bi şekilde çıkıp mahfediyorlar bu spreyin linki satıs pazarlama ne varsa kim varsa Allah rızası için yazsın şuraya markasını!

Forumdan Uzaklaştırıldı
    Bugün burda yarın şurda ertesi gün kimbilir nerde
    Motosikleti
    33 ACJ 92 ve 33 R 2170
    kediyi kaçırmak istiyosan kuruğundan yakala çevir çevir fırlat bi defa... bak bir daha geliyormu.. tecrübe ile sabittir

5. sayfa BirinciBirinci ... 34567 ... SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler