döşemeye zarar vermedi ama bi kedi var mh. de sürekli benim motorda yatıyor
gayet keyifli hali bi görseniz
döşemeye zarar vermedi ama bi kedi var mh. de sürekli benim motorda yatıyor
gayet keyifli hali bi görseniz
[url]http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=23339[/url] :rendeer: artvin borçka
Bi de işiyor bu hayvanlar.Dikkat!
Motorum varken hatırlıyorum.Branda leş gibi kokuyor,motorun selesini sabunlu sularla silmeler.Off of.
Tekine gelişine sağ ayakla hakikatlı bir tekme sallamıştım.Gelse ciğeri ağzından çıkardı.Gerçi sonra iyiki tutturamadım diye de sevinmiştim.Yazık be.
"Efendiler, muhterem milletime tavsiye ederim ki; sinesinden yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanlarında ve vicdanlarındaki asil cevheri tahlil etmek dikkatinden bir an bile feragat etmesinler.”Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK
oda birşeymi kardeşim bitanesi benim seleye (afedersiniz)pislemiş, temizledim ama birde bana sorun garibim ne bilsin oraya yapılmayacağını.yakalasaydım eğitim verecektim.kafasını boka batırınca bir daha oraya yapmazmış diyorlar.tırnak bileme işi için bir şey diyemeyeceğim.
kedilerin uyuz oluyom evet dikkat edin babamım motoranın başınada geldiii sele heybeler hep tırnak izleri idi
YAŞAM HIZ! HAYAT HIZ! ÖLÜM HIZ!
HONDA FAN ..!
Karabiberi yeni duydum ama ben böcek ilacı kullanıyorum gayette memnunum. Daha önce burda bi arkadaş laf arasında yazmıştı, bende brandanın üzerine iki parça bez yapıştırdım, biri selenin arkasına doğru, biride daha ön tarafa doğru, bıçak gibi kesti. Beze ilacı sıkın 1.5-2 gün yanına bile uğramıyorlar, kesin çözüm.
Think Darkside
arkadaşlar sizin motorunuza musallat olmayan kedi başka motorlara musallat olucaktır en iyisi benim havalı tüfek çözümü kökten çözüm hem diğer arkadaşlarıda kurtarmış olursunuz
benimde başıma geldi... ya orada uslu uslu yatsa sonrada oradan gitse kediyi öldürmekten vazgeçicem ama o tırnaklarını koltuğa geçirişini görmedim mi... deli oldum... şaka bi yana kedi hala hayatta. ben öldürmekten vazgeçtim ama olan benim koltuğa oldu :(
Dorado V5
Kedi spreyi var ama 24 saat etkili onu söyliyim. Birde bizim garaja kedi köpek kovar aldık ( ultra sonic sesle çalışan bir alet ) ama çok işe yaramadı ancak kediler o cihaza fazla yaklaşmıyor ama cihazın görmediği yere diplere kaçıyorlar.
alın size likn http://www.zureyfa.com/Shop/product....tID=3020&tab=1
Fiyatta 26. ytl.
Tatlı su motorcusu. Yamura çamura gelmez.
Pek çok petshoplarda vardır.
Saygılarımla
Ferhat Demirel
Bu konu defalarca konusuldu, tartısıldı....
http://www.motosiklet.net/forum/showthread.php?t=7774
iice bir inceledğinizde böcek ilacı ve veya karabiber bu işin çözümüdür..Paranıza yazık etmeyin sprey vs. arayarak...
S&S
Ne istiyorsunuz kedilerden yaaav. Hayvancağızlar sadece koltukta oturuyor üşüdükleri için . Öyle pisleme olayına falan rastlamadım daha ama rastlarsam bahçeden atarım
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Zaten en tehlikelisi işemesi. İşediği zaman bu koltuk benim diyor yani bir nevi imzasını atıyor. Sadece otursa benim de içim yanmayacak, tüyden tiksinmem de, işemesi ve tırnaklarını geçirmesi çok kötü...
Karabiber bazen işe yarıyor, bazen yaramıyor, böcek ilacı da seleyi kayganlaştırıyor...
Bilemiyorum çözüm nedir....????
[B][COLOR="Cyan"][COLOR="Purple"]Yarış kazanmak istiyorsan, ne hızda gitmen gerektiğini bilmeli ve o kadar hızlı gitmelisin; ne eksik ne de fazla...[/COLOR][/COLOR][/B]
Varya hemde nasıl karabiber 1 gün etkili oluyor 2. gün çıkıyorlar, Bide benim motor garajda duruyorda böyle, Branda örttüm branda üzerine yatmışlar, koltuğa kask koydum üzerine branda örttüm kaskı düşürüp yatmış herifler brandayı çöpe attım, Şimdi koltuğu açık tutuyorum gelmiyorlar, kurtuldum en sonunda. Garaja sesle kedi kovan cihaz aldık çok işe yaramıyor herifler busefer cihazın bakmadığı yere gidiyorlar.
( Aslında suç bizim, 2 tane çok sevimli kedi var kimse kızmadı onlara garaja apartmana çok alıştılar, Şimdi bütün mahallenin kedilerini topladılar 7 - 8 kedi oldu, zaten ondan sonra pislik işi başladı yoksa 2 si olsa sorun yoktu, bide apartmandan kedileri bi ara garajda da besliyen vardı şimdi uğraş dur. )
bizim burdada kedi bol motor alınca bende ne yapıcam valahi bilmiyorum:( Milletimizin bu kedi sevgisi nerden geliyor anlamıyorum Heryere pisliyorlar.Bizim burdaki esnaf kediyi salamla besliyor bu kediler gidermi sizce?
lezzet gider,mesuliyet kalır...
ben cömez kullanıcı olarak yeni motor almaya gün saydıgım için henüz başıma gelmedi ama gercekten traji komik birsey.
fotoları kendim cektim. eminim kendinizden de birseyler bulucaksınız.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)