Kaç km de yağ değişiyorsunuz, hangi yağı kullanıyorsunuz?
Reklamlar
-
alp_tunay adlı üyeden alıntı
Normalde o yağlar 25 ytl... 17 ytl ye iyi almışsın..... Bende o yağı kullanıyorum... En kaliteli yağdır... Ben 3.5 kg koyuyorum ve 8000 km biniyorum...
Bir özelliğide o yağın motordaki gevşeme lıkırtılarını tolere ediyor... Yani sesi azaltıyor....
sağol kanka......eyvallah...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
Reklamlar
-
mete_han adlı üyeden alıntı
peki 1 litre konuldu...normalde yağ oranı 1.25 litre değilmidir sence...
abi 125 lik makinalarda genelde 900 mililitre konuluyor olması lazım uzun zamandır ilgilenmediğimden aklımda yanlış kalabilir.kitabına bak yada sitesinde vardır ne yazıyorsa ondan şaşma mete.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
-
demirgursel adlı üyeden alıntı
abi 125 lik makinalarda genelde 900 mililitre konuluyor olması lazım uzun zamandır ilgilenmediğimden aklımda yanlış kalabilir.kitabına bak yada sitesinde vardır ne yazıyorsa ondan şaşma mete.
tamam patron sağol...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
-
demirgursel adlı üyeden alıntı
tamam patron sağol...
Lem avarel..Seninki 150 lik.... Sen 1.2 lt koy..Zaten cbf ler yağ eksiltir....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Lem avarel..Seninki 150 lik.... Sen 1.2 lt koy..Zaten cbf ler yağ eksiltir....
ama çocuğun elinde 1 bidon vardı 1 litrelik...benim bildiğimde hep 2. bidonun çoğu kalırdı diye aklımda kalmış..onu dedim zaten...bu yağ eksiltme bizim makinalarda hep oluyomu...kısmetmi artık sence...yani niye bende bugüne kadar olmadı...14.000 deyim...olduğuna şahit olmadım...ama yağsızlıktan gümleyen çok gördüm...
-
shell advantage 15-50 kullanıyorum 10ytl..
-
06bluedragger adlı üyeden alıntı
shell advantage 15-50 kullanıyorum 10ytl..
yav o traktör yağı değilmi...massey fergusonda kullanıyoduk biz köyde...
http://www.omf.com.tr/urungruplari/Shell_Donax_TT.aspx
-
-
ama çocuğun elinde 1 bidon vardı 1 litrelik...benim bildiğimde hep 2. bidonun çoğu kalırdı diye aklımda kalmış..onu dedim zaten...bu yağ eksiltme bizim makinalarda hep oluyomu...kısmetmi artık sence...yani niye bende bugüne kadar olmadı...14.000 deyim...olduğuna şahit olmadım...ama yağsızlıktan gümleyen çok gördüm...
1000 km de 200-250 gram eksiltir.... Hepsinde bu sorun var....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
Repsol marka yağın litre fiyatı nedir acaba?
1 lt ve 4 lt fiyatını bilen var mı?
Bi yağ koyacağız olay oldu.
Kaliteli bir yağ koymak istiyorum. En iyisi heralde repsol. Vites geçişlerinde çok fark eder mi?
Ben Repsol 10-40 full sentetik kullanıyorum,
1 lt. fiyatını bilmiyorum, genelde 4 lt. ambalaj alıyorum; o da 65 YTL.
-
yamaha fazer kullanıyorum 6000 km de periodik bakımla beraber yağı değişir full senteik mobil yağ kullanırım standart hiç değişmez
RACING TEAM ÜYESİ :GAZCI ÜYE
-
serviste bakım yapıldığı için castrol kullanıyorum fakat km hesabına göre değil sadece 6 ayda 1 kere değiştiriyorum yağ ve yağ filtresini.
-
Eski motorumda Castrol 10w40 kullanıyodum, scooterlar için üretilmiş olanı ve 1500km. de bir kendim değiştiriyodum. Şimdi nexus için fercoya sordum, selenia 5w40 kullanıyolarmış. Neden 5w40? Daha ince değil mi bu yağ? Kafam karıştı şimdi.
-
atlantic adlı üyeden alıntı
Eski motorumda Castrol 10w40 kullanıyodum, scooterlar için üretilmiş olanı ve 1500km. de bir kendim değiştiriyodum. Şimdi nexus için fercoya sordum, selenia 5w40 kullanıyolarmış. Neden 5w40? Daha ince değil mi bu yağ? Kafam karıştı şimdi.
Zaten motoruna selenia 4Tech 5W40 dan başka yağ koyma. Viskozite aralığının
5W40 olması 10W40'a göre incedir,çünkü senin motorunun motoru,üretim ve test aşamalarının hepsinde birçok kere denenmiş ve doğru viskozite Selenia 5W40 belirlenmiştir, başkalarının veya ustaların sözüne bakma orjinal yağı Selenia'yı kullan. çünkü ustalar daha fazla para kazanacakları başka yağı önerebilir veya koymaya kalkabilir kesinlikle orjinal yağını koy.eğer Selenia yağını tedarik edemezsen bana pm at.
-
Bam Bam adlı üyeden alıntı
Zaten motoruna selenia 4Tech 5W40 dan başka yağ koyma. Viskozite aralığının
5W40 olması 10W40'a göre incedir,çünkü senin motorunun motoru,üretim ve test aşamalarının hepsinde birçok kere denenmiş ve doğru viskozite Selenia 5W40 belirlenmiştir, başkalarının veya ustaların sözüne bakma orjinal yağı Selenia'yı kullan. çünkü ustalar daha fazla para kazanacakları başka yağı önerebilir veya koymaya kalkabilir kesinlikle orjinal yağını koy.eğer Selenia yağını tedarik edemezsen bana pm at.
Tamam çok teşekkürler.
-
-
ylmzzz adlı üyeden alıntı
MOTUL marka yağ koymak istiyorum motoruma. Ne dersiniz? Sadece motosiklet yağı üretiyor. Yani uzman bir marka motosiklet konusunda. Ne dersiniz?
benim motorum için önerilen yağ değişimi 10000 km ve 10-50 castrol racing 4t
şimdiye dek bende bu yağı koyuyordum ancak 5000km yi geçmeden değiştiririm hep.Genelde yağımı kendim değiştiririm ancak bu kez ustaya götürdüm subap ayarı gerekliydi.Usta motora 10- 50 motul yağ koymuş ve gerçekten vites geçişleri çok değişmiş.Şanzımanın değiştiğini falan sandım gerçekten çok farklı.
-
hehehe mt abi senin traktör 2 tekerli galiba..
shell advantage 15-50 ----4t
-
Mrb Ben iki motorumada Mobil 10-40 4T Tam Sentetik Yağ Kullanıyorum.
Çok memnunum ve 2000 km.de bir değiştiriyorum.
[B][COLOR="Red"][/COLOR][/B]Dikkat Önemli Not : [COLOR="Blue"][/COLOR]Beyninizin Değerinde Kask Kullanın!!!
-
1000 km de 200-250 gram eksiltir.... Hepsinde bu sorun var....
sağol alp tunga...
06bluedragger adlı üyeden alıntı
hehehe mt abi senin traktör 2 tekerli galiba..
shell advantage 15-50 ----
4t
Motosikleti: kanuni hussar 150_RR
haci senin makina zaten trahtör değilmi...o anlamda yani...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler