Merhaba arkadaşlar scooterıma dijital KM saati takmak istiyorum acaba nerden bulabilirim? bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar scooterıma dijital KM saati takmak istiyorum acaba nerden bulabilirim? bilgisi olan arkadaşlarım bana yardımcı olursa çok sevinirim.
Teşekkürler.
Eski topikler silinmediyse bu konu gecmisti, ben bisiklet icin olan bir tane kullaniyorum, cok ta memnunum, reed role si olan algilayiciyi iyi yerlestirmek ve de iyi kalibre etmek lazim, yani hangi katsayiyla tekerlek devirini mesafeye cevirecek, onu iyi tespit etmek lazim.
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
slm arkadaşım bu aleti nerden temin edebiliriz
arkadaşım iyisinden bulursan banada söyleee
[COLOR="Red"]UMUT DENEN ŞEY UMUTSUZLUK KORKUSU İNANÇ DENEN ŞEY YOKLUĞUN DUYGUSU[/COLOR]
bısıkletcılerde var. ama ne kadar dogru calısıyor bılmıyorum. lastik çapını ve boyunu falan yazıyorsunuz. 2 tane mıknastıs var. lastik döndükçe birbirini görüyor. birbirini gorme aralıklarındaki süreye gore hız hesabı yapıyor. yanı mesela o manyetıklerı yanyana getırın. ileri geri ileri geri yapın. belki bi 200 yaparsınız
linkini verdiğim site louis'in.
bir ürün louis'de satılıyorsa, bizim tahtakale mallarıyla bir değildir.
alman ticaret yasaları, bu tür yanlış ölçümler yapan, sağlıklı çalışmayan ürünleri sattırmazlar.
CE belgesi olmayan ürün, zaten raflarda yerini dahi alamaz.
almanlar, bu takometrelerin yazdıkları rakamlara göre hız kontrolü yapıp, ceza almamaya çalışıyorlar.
avrupalı bilinçli tüketiciler, dandik bir malı sattırırlarmı?
Arkadaşlar, +27 ile 35 Euro arası nakliyesi var birde gümrükten çekmesi. Bu sitedede var ama getirmesi problem galiba.
Saygılar.
http://scooter-center.com/catalog/de...cPath=7_66_365
bence bunların hali hazırda olanları vardır emınonunde. orda bulunan veya ışı orda olan bırı bızım ıcın fıyat alıp yazarsa cok sevınırım valla. bzım mondiallerin km leri de dogru gostermıyor. en azından bu km ye guvenırız
sirkecide aslı bisiklette sigma sports un 300 km ye kadar gösterebilen modeli satılıyo ben aldığımda yurt dışındaki fiyatından daha ucuza almıştım bi gidip bak orda bulursun daha ucuz da hiç bi yerde bulamadım sirkecide
her şey mümkün değil
hiç bir şey de imkansız
Bu km saatlerinden alip motorunda kullanan varmı arkadaslar ..Nasil düzgün calisiyormu
https://www.deltabisiklet.com/Defaul...aBisiklet,,,14
burada var fiyatları da düşük ama motosiklette verimli olurmu pek bilmiyorum. deneyen varsa deneyimlerini paylaşırsa sevinirim.
Delta bisiklete mail attim bu urunler motorsiklette calismaz dediler denemisler Calismamis
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)