arkadaşlar bu digital km saatleri su geciriyormu suya dayanıklı mı bende almayı düşünüyorum yağmurlu havalarda ne yapacaz
arkadaşlar bu digital km saatleri su geciriyormu suya dayanıklı mı bende almayı düşünüyorum yağmurlu havalarda ne yapacaz
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu; Mola vermektir...
bnmkini yağmurlu havada çıkartmıştım nolur nolmaz diye
Orgazma Dudak Büktürür
benim scooter a da olurmu şu bildiğiniz çin scooter ları işte
Bianchi Falcon 125 41 N 3103
Hyosung MS3 250 35 AP 4831
Yeni bir gün, yeni bir savaş . . .
olur olur bisiklete bile olur.hatta bisiklet için olanlardan kullanılıyor
Orgazma Dudak Büktürür
alın kulanın ben 80.li yılarda bisiklet yarışında çok kulandım mormal şartlarda su gecirmez .bir arkadasım 200 km/h kadar gösterdigini söylüyor şuan elinde var isteyen olursa bana meyil atsın daha geniş bilgi vereyim
arkadaslar bu km saatini almak için gittiğim yerde son hızını sordum ve ekranda iki hane olduğunu hızının muhtemelen 99 km/h ı gecmeyeceğini söylediler bende almadım.ancak internetten arastırdığımda o iki hanenin yanında 1 rakamı şeklinde bir hane daha gördüm.sizce son hızı 199 km/h mıdır??almalımıyım
km saatinin markası Sigma Sport BC-906
Cesaretsiz Yaşanmaz Alırlar Elinden Hayatı
Kurallar Mutluluk Yapamaz İncitir Sevdayı..!
ben scooterıma taktım 10 tl ye aldım mıknatsı tekerlege mot aettım jant ayarını yaptım super walla saat kac kgıttıgın durmadan gıttıgın süre ortalama hız mubarek yol bılgısayırı
bendekı 188 gosterıo yetıo ben dıger motorlarlada demendım dogru gosterıo dhset oldu tek sorun gec goremıon :D
bende bir cin malı kilometre saati aldım cin malı saati olduğu içinmi acaba teker beş defa döndüğü zaman 1 metre yazıyor yani 0.001 ayarlarını girdim katologunda 26 inc için 20 90 yazıyordu benim tekerleğimin dış capı 2 metre bir türlü aldığım cihazı calıştıramıyorum yardımlarınıza ihtiyacım var cycle computer marka...
ucuz (10-20 tl lik ) bisiklet km saatleri düzgün calısmıyor motorsiklette,motor calısmaya basladımı gösterge sapıtıyor
ben sigma mc 8 kullanıyorum yaklasık 1,5 senedir ,
bisiklet için olanlar ise motora uygun degildir
(Diğerlerinde hız sınırı 100 km. Ayrıca kabloları kısa çıkıyor.
Kablosuzlar motosiklette gidon ve teker mesafesi 60 cm yi geçtiği için çalışmıyor. (Jant tellerinin orta kısmı ve gidon arası)(yeşil bisikletten gürsel beyden alınan bilgi)
---------- Mesaj ekleme zamanı: 18:24 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 18:22 ----------
sigma mc 8 kullanıyorum , şuana kadar su geçirmedi , suya dayanıklı , (motorsiklet hep acık havada üstü acık olarak durmakta)
sigma mc8 artık yok arkadaşlar . kalmadı ebay da dahi yok
---------- Mesaj ekleme zamanı: 19:05 ---------- İlk mesajı ekleme zamanı 19:03 ----------
ne yapcaz peki
kendini bişey zannedenlere uyuz oluyorum:
bilmiyorlar ki bugun bana yarın sana
göstergen bozuksa çıkma al . 150 tl sahibinden de bir kaç kişi satıyor.
ya da çin malı dijital al 10-20 lira. fakat alırken dikkat et bazıları son hızı 99 a kadar gösteriyor bazıları 199 bazıları da 299 a kadar. bazıları top speed i kaydedip gösteriyor. çoğu su geçirmiyor.
ya da paran varsa gps li telefon al. 200-300 liradan başlıyor.
Arkadaşlar ben konuda biraz bilgiliyim,paylaşayım.
Öncelikle kablosuz ürünler motosiklette olunca beş para etmezler.Sapıtıyorlar b.r süre sonra.Ben bisiklet turcusu olduğum için her türlüsü ile haşır neşir oldum.Sigma dışında hepsini çöpe atın gitsin.Zaten çabuk hızlanmalarda 7 de 1 yanılma payı oluyor.Yani illa alacaksanız en pahalısını alın,diğerlerini sadece eşantiyon olarak kullanırsınız.Ayrıca hava koşulları,manyetik alan vs. karşısında sıfırlanma şansları var-baştan ayarları girmek zorunda kalıyorsunuz.
Kolpa Adamları
http://www.motostyle.org/ elektronik cihaz bölümünde
http://www.yesilbisiklet.com/pazar/k...SESUAR-TAM%DDR
yukarıdaki adreslere e-mail veya telefon ile sorarak ürünün olup olmadıgı veya temin edip edemeyecekleri hakkında bilgi alabilirisiniz
http://www.motoraid.eu/shop/product_...39&language=en
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)