Dijital KM saati nerden bulabilirim?
Reklamlar
-
09 Haziran 2008, 22:12
arkadaşlar dijital göstergeden memnunum artık tavsiye edebilirim herkese kullanımlarımda hiç bi problem olmadı uzun yolada gittim çok güzel hesaplamalar yapıyor ortalama yolculuk sonunda ortalama hızınızı ne kadar zaman yol yaptığınızı kaç km yaptığınızı max gördüğünüz hızı bide saat özelliği var ben son 154 km/h hız gördüm 150 civarında dahi hiç saymamazlık yapmadı ben okuyamaz diye düşünüyodum o kadar hızlı dönerken ama tıkır tıkır sayıyo herşey yolunda
Reklamlar
-
eskiden scootera takmaya uğraşıyordum artık ybr'm için araştırıyorum konunun tekrar uyanmasında fayda var sanırım
-
Sigma'lar en iyisi diye biliorum.Bazıları toplam kilometre'yide saklıor.Yurt dışından siparişe gerek yok bisikletçilerin çoğunda gördüm.Banada pili bitse bile toplam km'yi hafızasında tutanı lazm..
-
Bu haftaki tchibo temasında böyle bir ürün var. fiyatı da uygun.
belki ilginizi çekebilir.
http://katalog.tchibo.com.tr/dogayad...ogayadonus.pdf
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
Gültekin adlı üyeden alıntı
abicim eğer bu alet mıknatısla çalışıyorsa motora takılmaz bu aletleri motorun alternatörürün manyetik alanı çok kötü etkiler.
-
mıknatıs ile çalışıyo ama bir etkisi yok ön tekerlek te olduğu için iyi hesaplıyotek eksiği gece yolculuklarında panel gözükmüyo
daha dikkatli bakmak zorunda kalıyoruz ve tehlikeli oluyo ama oldukça doğru gösteriyo gündünz gözüyle de çok güzel görüküyo...
-
valla bilmem biz mz150'ye taktık aynı bunun gibi bir alet, motor çalışınca 30km/s gaz verince 80-90km/s oluyordu
-
Biz Honda CBF 250 ye taktık uzun yol testide yaptık başka motorla da test ettik arabaylada hızı oldukça güzel çalışıyodu....
-
ekranın aydınlatmalı olması,güneş enerjisini kullanabilmesi,ısı ölçmesi..diğerlerinden ayırt edici özellikleri sanırım.
·sevgi eylem ister·
-
kdzli adlı üyeden alıntı
ekranın aydınlatmalı olması,güneş enerjisini kullanabilmesi,ısı ölçmesi..diğerlerinden ayırt edici özellikleri sanırım.
gültekin abinin eklediğinden aldım yarın takcam.
-
digi_boy26 adlı üyeden alıntı
gültekin abinin eklediğinden aldım yarın takcam.
bize de haber ver, bakalım nasıl bi' şeymiş
Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.
-
elimde bu üründen var açılmamış
bu da benim motordaki sigma 1.5 sene oldu alalı
-
osmaniyeli kaça vericeksin bir yazıver,birde benim motor enduro çok kıpraşımlı bir makine sarsıntıda sağlıklı gösterirmi
-
25 ytl 2 tane var elimde max speed i de kaydediyor bi de 1 hafta sonra max speed i göstermeyeni var aynısının o gelecek onu 20 ye veririm osmaniyeye gel hediyem olsun titreşim benim moto dada var cihaza hiç bir zararı yok oringle monte edilebiliyor
-
teşekkürler hemşerim sağol,düşünmen yeter bu havalarda motorla osmaniye beni biraz kasar çünkü motorun lastik ömrü bitik yol tutmuyor hele de yağışlı havada artık sen düşün nasıl kayar lastiği değiştireyim gelirim, gelirkende sana şalgam getireyim
-
eyvallah o zaman yaza doğru bi gezi ayarlarsak da olur çukurova mt gibi saati istersen de kargo filan bi şeyler yaparız özelden mesajlaşalım
-
mehaba osmaniyeli şu diğital saat gece görüntüsü nasıl acaba?
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
-
axoyum adlı üyeden alıntı
mehaba osmaniyeli şu diğital saat gece görüntüsü nasıl acaba?
gece aydınlatması yok ne yazık ki
fakat yol aydınlatma lambalarında giderken üstten vuran ışıkla okunabiliyor
-
osmaniyeli adlı üyeden alıntı
gece aydınlatması yok ne yazık ki
fakat yol aydınlatma lambalarında giderken üstten vuran ışıkla okunabiliyor
şimdi uykum geldi.yarın özelden yazışalım.
alıyorum birini birader
Orgazma Dudak Büktürür
-
huceyn adlı üyeden alıntı
şimdi uykum geldi
.yarın özelden yazışalım.
alıyorum birini birader
dur ben sana özelden yazıyorum
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler