[MEDIA][/MEDIA][COLOR="Black"]:pr:[B]asfalt bizi bozar abi[/B][/COLOR]
veypor marka ürün var.bu da olabilir.bilginiz olsun.
adamı boşuna masraga sokuyonuz yaw
==============================
eski konudan devam edelim istedim. bu dijital km saatini kullanan varmı? malum çinçonalar bizi kandırıyorlar ve bu gece vakti aklıma böle bişey taktırmak geldi. kullanan ya da taktıran varmı güncel zamanda ?
bende almak istiyorum.ama bi sorun var sanırım ustanın söylemesi sadece telli jantlara oluyu digerlerine olmaz.bilgisi olan varmı
buyrun ebayda her türlü var
http://search.ebay.com/search/search...ter&category0=
motosiklet için olanını istiyorum okan. arabalar için olanları nasıl takcaz motora ? ayrıce verdiğin linktekiler hep analog kadranlı yani. ben kendi motoruma uygun olanını ve dijital olannı arıyorum. vardmıı?
valla hazır hortlamışken banada lazım sadece km motoru 85 ytl halat hariç 25-30 ytl ye çözebilirsek iyi olur kanımca ama 800 cc lik enduroda nasıl performans sağlar no coment
derimki bırakalım dijitali analoğu uyduya geçelimlastiğim büyüdü ayarı kaçtı derdi yokhız yön rakım konum...kutulayıp monte etmesi bize kalıyor.boş zamn yaratıp dijital takometreyi hayata geçirebilsem sizlerle paylaşacağım.
http://www.denizelektronik.com/gps_gezgin.htm
kullanım klavuzu:
http://www.denizelektronik.com/pdf/dELAb_GPS_Gezgin.pdf
·sevgi eylem ister·
Deniz Elektronik sayfasını inceledim. Çok güzel ve ucuz ürünler. Bunları kutulamak ve motora bağlamak biraz dertli benim için. Elinden gelen arkadaşlar varsa destek olalım..
Üç boyoz bir kola
ben beğendim 85 ytl en azından doğru bilgi ve bulunduğun koordinatları veriyor çarşamba tatil 23 nisan gidip alıcam bakıcem artık gerisine nsıl monte ederiz
bende motosyle.org'daki firma yetkilisiyle görüştüm 25 euro fiyatı. 50ytl civarı ediyor. euro artmadan almalı takmalı
bunların altimetreli olanı varmı acaba?
BİLGİ SAHİBİ OLMADAN FİKİR SAHİBİ OLMA
Ben kullandım uzun süre...
Süpper ölçüm yapıyorlar üstelik Süratte +- / 0,5km gibi bir hassasiyetle!
100km mesafede ise yaklaşık 90mt hata ile!
Her yakıt alımında Motosikletin kendi göstergesi ile dijital'i sıfırlayarak kullandım...
Kullandığım marka ise VDO idi!
Alacağınız dijital km saatinin kalibrasyonu/ayarı motosiklet lastiğinin çepetrel ölçüsünü girerek olandan olursa daha sağlıklı olur!
Altimetre,Barometre,Termometre,Pusula ve daha nice fonksiyolusu var.
Tarzım çok basittir.....
Her zaman en kalitelisi ile memnun olurum
ne yapcan dijitali ya.. normal kadranlar her zaman daha iyi..
ben geçen yaz sonu mc8 modelini sirkeci aslı bisiklette bulup almıştım ama hala takmadım.heralde bu ay içinde takmış olurum motora.
bu arada kısa bir bilgi vereyim.bizim siteden kuzenler birol ve cihan farklı bir model km saatini geçen seneden beri kullanıyorlar ve gayet de memnunlar.yalnız ön panelden arka tekerleğe kadar kablo uzanmadığı için kesip ekleme yapmak zorunda kaldılar, benim aldığım mc8 de ise kablo motosiklet için düşünüldüğü için uzun tutulmuş.bir de onların saat max 127 km ye kadar ölçüyor, garip bir durum ama öyle.mc8 de ise son hız 300 km/s.
bilginize
Seni çok seviyorum Babacığım.Sen her zaman benim kalbimde yaşayacaksın...
abi çalışma esnasında veya motosiklette takılı resimleri varsa koyarmısın
laf olsun diye yazdın dimi sende. motosikletin yok sallama laf atıyon oraya buraya.
taktırırsan bizimle paylaşırmısın luxor ? ben bizzat bu konunun takipçisi oldum artık.
hehehe loft motorun yok ne laf yetiştiriyon la millete ayıp ayıp utan
140 euro gibi fiyatlardan gps alıp kullanabilirsiniz, hem sadece hız için değil yol bilgisayarı olarakta kullanabilirsiniz, 2 pil takın yeter..
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)