merhaba benim mondial 151rs motorum var.sorunu cok benzin yakıyo 100-110 ytl arası dusurme sansım varmı????
merhaba benim mondial 151rs motorum var.sorunu cok benzin yakıyo 100-110 ytl arası dusurme sansım varmı????
Öncelikle MTye hoşgeldin. Motoru yüksek devirlerde kullanıyorsan düşük devirlere terfi etmekle başlayabilirsin, devirli kullanım tüketimi arttıracaktır. Yenilenmiş yağ, temiz benzin kullanımı da yakıt tüketimini makül seviyelere çekecektir. Bu arada senin motorun normalde benzin tüketimi kaç olmalı ki?
[CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]
slm benim moturum genelde 5*6 devirde kullanıyorum benzini genelde bp den alırım yağı ise yeni değisti.genelde soruyorum 60-70bin diyolar ne kadar dogru ben 5 ytllık benzin ile 43-44 km gidiyorum 2 servis gezdi bir sonuc yok....yapacagımız birsey varmı bildiğiniz.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Doğrudur, üzerinden bir süre geçince arama sonuçlarını göstermiyor şu anda bana da göstermiyor. O zaman şöyle söyleyeyim; aramadan 151rs olarak aratıp çıkan en kapsamlı konuyu içeriden arama özelliğiyle ''benzin, yakıt'' diye aratınca çözüm bulan arkadaşların mesajlarına ulaşabilirsiniz.
Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)