Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

bilgileriniz bekliyorum

Motovento
    REKLAM ALANI

merhaba benim mondial 151rs motorum var.sorunu cok benzin yakıyo 100-110 ytl arası dusurme sansım varmı????

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    Öncelikle MTye hoşgeldin. Motoru yüksek devirlerde kullanıyorsan düşük devirlere terfi etmekle başlayabilirsin, devirli kullanım tüketimi arttıracaktır. Yenilenmiş yağ, temiz benzin kullanımı da yakıt tüketimini makül seviyelere çekecektir. Bu arada senin motorun normalde benzin tüketimi kaç olmalı ki?
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

slm benim moturum genelde 5*6 devirde kullanıyorum benzini genelde bp den alırım yağı ise yeni değisti.genelde soruyorum 60-70bin diyolar ne kadar dogru ben 5 ytllık benzin ile 43-44 km gidiyorum 2 servis gezdi bir sonuc yok....yapacagımız birsey varmı bildiğiniz.

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

Motosikleti
    Hyosung GT 250 & Honda CBF 150
    "Yaptırdığınız Arama kriterleri ile maalesef sonuç alınamadı. Lütfen uygun bir arama komutu ile tekrar deneyin..." dedi MT
    [CENTER]Vuuuu diye aşarım dağları, enginlere sığmam taşarım :P[/CENTER]

BIYIKLI - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Doğrudur, üzerinden bir süre geçince arama sonuçlarını göstermiyor şu anda bana da göstermiyor. O zaman şöyle söyleyeyim; aramadan 151rs olarak aratıp çıkan en kapsamlı konuyu içeriden arama özelliğiyle ''benzin, yakıt'' diye aratınca çözüm bulan arkadaşların mesajlarına ulaşabilirsiniz.
    Anadilini kaybedersen bağımsızlığını da tamamen kaybedeceksin. Dilini kaybeden toplumlar köle olmaya mahkumdurlar.
    Mustafa Kemal ATATÜRK

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler