Arkadaşlar bu motorların son hızı ne acaba
kaplumbağadan hızlı sesten yavaş.Sanırım yeterince açık olmuştur.
Bişey soracam merak ettim bu motoru yapan yamaha motora kadran koymayı unutmuşmu neden burda soruyosun git kadrana bak son hızı nedir diye.Haaa kadran yoksa aç Yamaha ya telefon sölesinler bi zahmet..
Biri Beni Durdursun !!!!!
90 yada 100 olması lazım kalkışda seriş ama son hız normal bence 100cc için
ERASER WİLL COME BACK
Ya araba gibi yakıyor , ışık hızında gitse kaç yazar ve motorda ne tip var nede herhangi bir albenisi , bence Yamaha markası dışında bir marka BWS ye benzer bir motor ithal etseydi sanırım hiç alıcısı olmazdı.Ama sağlamlık olarakda başka bir scooterla kıyas dahi yapmam gerçekten sağlam alet
Eşini Seviyorsan, Onun (2 teker) Hayallerini de Seveceksin.
güzel makina ben 75-80 yapmıştım :-P 100 rahat yapar.. da neden merak ettin abi yau?
Arkadaşım ben geçen sene 2001 model 8000 km de Bws 100 kiraladım.
ilk hareketten itibaren hiç gaz kesmeden 90-95 km hız yaptım.
80 i geçince çok zor hızlanıyor.0-60 km hızlanması 5-6 sn civarındadır.
Yeni modelleri 7 yerine 7.8 hp olduğundan ve adı üstünde yeni olduğundan 100 km hızı geçer ve bence 110 yapar. Ama çok benzin yakıyor.
Haaa bu kadar olur böyle bir açıklama bilsek idik sormazdık ama sizde galiba biraz fazlaca bilmişsiniz galiba daha nazik bir ifade ile açıklama yapabilirdiniz.ThE_Unforgiven adlı üyeden alıntı
arkadaşlar bws 100 ün 2003 bende war.enson yaptığım hız 110 yaptım.ama rüzgar olmamak şartıyla.
bu hafta sonu 3 tane farklı bws ye bindim kus adasında 2006 2002 2003 model üçüde iki kisi 85 gecemedi. ben bws yi daha güclü bir makine zannederdim ama hayal kırıklıgı yasadım. yanlız olarak da 90 ı gecemedi. bızım mahalledeki emlakcıda var adam 120 130 yapıyorum diyordu bende neymis bu bws diyordum. ama yol tutus mukemmel. tamgaz her vırajı dönuyorsun. ohhh. ama oyle bws alıp da 120 yapıcam zannetmeyin.
Arkadaşlar ben 1999 yılında "0 km" Bws 100 almıştım Yamaha bayiinden orjinal yurtdışı üretimiydi ve 120 km hız yapıyordu ben kendim rodajını yaptım motoru hiç zorlamadım rodajda. Motor Fethiye yokuşlarını 2 kişi 80le çıkıyordu 120 yapıyordu fakat araba gibi benzin yakıyordu. Sağlamlık olarak piyasadakiler yanına bile yaklaşamaz 16000 km oldu bujisini görmedim motorun, 2001 yılında'da sattım.
GÖRÜNMEZ ADAMLAR
100 rahat yapıyor
Kıvanç Tüfekçioğlu - İzmir Dikili
kalkışta gerçekten çk suratlı bir alet enson 110kdr dayadım we arkamdada 150 lik mondial warda onada dumanımı yutmak düştü mondialı fena apalattık adam yetişemiyorum diye neredeyse alıcaktı yaw
bws benzini fazla yakıyor ewet ama hakkınıda weriyor meraklanmayın oknuda 2003modelini kullanıyorum we belki inanmazsınız yeni çıkan bws leri rüsgar gibi geçiyorum onlarda bu alet bws değil sanki uçak diolar durduğumda sölüyolarda
bizim arkadaşta var 120 yapıyo
bws güzel makinedir.. iki zamanlı olduğu için yeterince seridir ve son hız olarakta 100 km/h rahat görür..
CBR 600F Honda,
ben aydın izmir karayolunda 120 gördüm fakat yollar cok ıyı degıldı ama motorun acılmısssa ve otobandaysan 125 leri gorur
110 basan arkadaşlar Allah aşkına motorunuz kaç model kaç km de artı bi performans için bi aparat yakıldımı ,rodajı siz mi yaptınız öyle çok bi hız merakım yok ama benimki neden 90 ı geçmiyor var mı benin gibi 90 ı geçmeyen Bws ci.
Ayrıca Bws kullanan MT üyeleri hiç sesiniz çıkmıyor , canlanın biraz ya paylaşın motorunuzun herşeyini lütfen ama
2005 model 0 alip tam 1 yil inanilmaz keyifle bindigim ve benim olan ilk motorumdu.
Düz yolda 95-100 km civarindadir son hizi.
1. koprude giselerden sonra asagi dogru egimli bolumde ve egilerek 115 kms'ye ulasmistim
Yakiti 100cc icin cok olabilir ama 5 lt benzinle yaklasik 140 km yol gidiyordum, abartilacak kadar degil bence (yaklasik 3,5 lt/100 km).
BwS gunlerim aklima geldi. Inanilmaz keyifli ve guvenilir oldugunu dusunuyorum. Artik ithal edilmiyor, sifiri helen satiliyor galiba, dusunen varsa tereddutsuz almasini oneririm...
yahu ben bu 110 - 120 km giden bws leri merak ediyorum valla..
pek inanasım gelmiyo doğrusu.
biz şu an 4. bws mizi kullanıyoruz.
ben 2 sini sürebildim ancak ve şuanki motorumla rampa aşağı 95 i geçemedim,
bir önceki ise düzde 100 e ulaşabiliyodu.
Şimdi aklıma geliyor da acaba lastik farkından mı böyle değişiklikler oluyor?
Yani orjinali değil de sonradan takılan o asfalt tipi lastikler daha mı hızlı?
Yoksa motordan motora değişiyo mu
Karşılaştığım herkes en az bir konuda benden daha yetenekli, öyle ki her insandan öğreneceğim bir şey var.
Marwell ben bunun için topic bile açtım yamaha 2 çeşit bws mi üretiyor diye.Ama Yamaha servisinde usta ile aramızda geçen diyaloğu anlatiyim sana.Dedim ya usta millet 110 basıyor ben 90 da kalıyorum dedim usta dedi benimki 130 basıyo, hadi ya dedim o da dedi valla lafta 200 bile basarım dedi; 90-95 normaldir dedi ama bu 110 ları görünce kafama takılmıyoda değil; bilemiyorum motoru yeniletip kendim rodaj yapmayı düşünüom artık Bws aldım keyfine varmak istiyorum
arkadaşlar bende bws 100 war antalyada tıpın önünde çok rahat 115 gördüm ayrıca 95 kiloyum bnm kuzenim aynı yolda 120 gördü 75 kilo falan yani 100 km/s de falan motoru çok zorlamıyo
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)