Yamaha BWS100 scooterlerin son hızı
Reklamlar
-
tabi canim, ben de 20 beygir runner ile 200 basiyorum atmaktan kimse olmemis, bws ancak oldugu yerde (dinamometrede) 120 yapar, yoksa 8.7hp ile o hizda ruzgar surtunmesini yenmesi mumkun degil, runner bile o hizi zor geciyor...
20bg yamaha ile 150 yapan arkadasi da takdir ettim, o hizlara ancak ya iyi modifiyeli 2 zamanli bir runner ya da 400-500cc scoooterlar cikabilir...
Reklamlar
-
100 cc makina yapsa yapsa 100 yapar oda rüzgar arkadan iktirirse falan anca orjinal haliyle ama işçilik falan yapılırsa ozaman 120 130 u görebilir belki tabi bu motorla bu süratleri yapmak nekadar doğru olur onu bilmem.
Akıllı insanlar yeni fikirleri tartışırlar. Normal insanlar sonuçları tartışırlar. Küçük insanlarsa başka insanları tartışırlar. :bounce:
-
FAHRETTİN METİN adlı üyeden alıntı
Kardeş Sende Ozman Bisorun war Ya Basamıyosu Yada Motorun Bakımı Gelmiş İnanmak Fln demişsin İnanmıyosan Eğer Gelebilirsin
Mondialcı Senın Gibi Kaç çinli Motorcuyu Susturduğumu Sayamadım.Ybr Demişsin Ybryide Kalkışda 80Kadar Toz Yutturmuş İnsanız İnanmıyosn Sende Duman Yutmak İsteyenlerdensen Eğer Buyur Bekleriz
lafa bak sanki mondial bana para veriyo gücüm ona yetti onu aldım bilader!Bizde biliyoz neyin ne olduğunu yamaha ya kalsaydık motorum yoktu hala zaten TÜRK milletine göre motorlar uçuyo bi aklı başında insanlar yanlış biliyo dimi!Senin imkanın vardır altında belli bi araç vardır senden daha imkanlı bi herif gelir senide tokatlar ne bu yani cook mu yarıştırıyoruz yani?
-
bws bence bir lakap takmak gerekirse keçi evet ben ona keçi diyorum çok pratik ve kıvrak sürat pek önemli değil benim için ben hep nasıl durur,nasıl duracağımı düşünürüm,yeni aldık bir tane biniyoruz herkese kazasız sürüşler
-
Sonsuza kadar süren tek A$K motosiklet aşkıdır !
'TUĞBA OKAN EKİN' << 03.04.2007 >>
-
imparatorkadir adlı üyeden alıntı
bws bence bir lakap takmak gerekirse keçi evet ben ona keçi diyorum çok pratik ve kıvrak sürat pek önemli değil benim için ben hep nasıl durur,nasıl duracağımı düşünürüm,yeni aldık bir tane biniyoruz herkese kazasız sürüşler
Hayırlı uğurlu olsun Güzel motor
-
szr adlı üyeden alıntı
Hayırlı uğurlu olsun
Güzel motor
iyi dileklerin için teşekkür ederim kazasız sürüşler
-
sky_forever adlı üyeden alıntı
lafa bak sanki mondial bana para veriyo gücüm ona yetti onu aldım bilader!Bizde biliyoz neyin ne olduğunu yamaha ya kalsaydık motorum yoktu hala zaten TÜRK milletine göre motorlar uçuyo bi aklı başında insanlar yanlış biliyo dimi!Senin imkanın vardır altında belli bi araç vardır senden daha imkanlı bi herif gelir senide tokatlar ne bu yani cook mu yarıştırıyoruz yani?
birader bizde bilioz paramıza göre dawranmayı buarada tokatlamak isteyen warsa buyur gel lafa bak derkende dikkatli yaz alırlar hawanı dikkat et
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
-
arkaşlar yamaha rd80 motora krank kolu piston ve silindir gerekli acele yardım selemlar
-
açık konuşmak gerekirse scooterla hız yapmak akıl işi deil. benden sana tavsiye son hızı bırak ıslık çala çala sür motoru. tyadını çıkart
-
-
05 Aralık 2007, 23:08
-
05 Aralık 2007, 23:11
yamaha güçlü bi motor motorun bakımına göre hızı da deişirr herifler 120 basıo dioalr demekki mootrlarının bakımını eksiltmiodur
-
06 Aralık 2007, 15:45
bende polini variator ve technigas eksoz war..motoru ilk aldiimda 90 bazen 95 i gecmiyordu..bayramdan sonra modifiyeye dewam..ins. ibreyi kirmayi basaririm hehe
-
08 Aralık 2007, 01:11
fast_boy7 adlı üyeden alıntı
bende polini variator ve technigas eksoz war..motoru ilk aldiimda 90 bazen 95 i gecmiyordu..bayramdan sonra modifiyeye dewam..ins. ibreyi kirmayi basaririm hehe
bende bws ye egzoz sipariş ettim leovince zx marka acaba variatör kitidemi almam lazım?
-
08 Aralık 2007, 02:50
guleyımde boşa gıtmesın baska motorsıkletmı kalmadı
-
15 Aralık 2007, 04:49
okandz adlı üyeden alıntı
bende bws ye egzoz sipariş ettim leovince zx marka acaba variatör kitidemi almam lazım?
o egzozla beraber variator icin rollerlar geliyor zaten
Don't Drink & Drift! :bounce:
-
a
nerden söylüyosunuz bnada sylermisiniz bi egzoz kaldı malossi variator kayıs balata var karburatorde varda takamıyorum çıkış olmadığından bi egzoz bulsam kurtulucam :D
-
sradder adlı üyeden alıntı
nerden söylüyosunuz bnada sylermisiniz bi egzoz kaldı malossi variator kayıs balata var karburatorde varda takamıyorum çıkış olmadığından bi egzoz bulsam kurtulucam :D
Hocam, Malossi kayışı nerden temin ettin acaba
-
a
valla nerde oturuyosun kardeş burda gilera parçaları getirttiren bayi var ona sölüoruz malossi kit getirio öle yani
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler