herkes s120 gördüm diyo ama suana kadar ben hiç görmedim 120 yapan bws bende 4 tane alıp sattım 90 bilemadin enfazla 100 yaptı bence o 120 yaptım falan diyenlerin km ibresi yanlış bana katılan varmı?
herkes s120 gördüm diyo ama suana kadar ben hiç görmedim 120 yapan bws bende 4 tane alıp sattım 90 bilemadin enfazla 100 yaptı bence o 120 yaptım falan diyenlerin km ibresi yanlış bana katılan varmı?
bence lastik değiştirmişlerse, yeni lastiklerin de çapı küçükse km saati fazla gösteriyodur. benim de ilk kullandığım motor bws idi. bir sezon boyunca kullandım ve çok hafif eğimli rampa aşağı giderken çatlayarak 100 görüyordu. düz yolda 120 yapması ise imkansız diye düşünüyorum. 120 km yapan arkadaşlar ya avcı kıraathanesinde fazla takııyor ya da km saatleri fazla gösteriyor. bu arada motorun hakkını yemeyelim, kalkışta tam bir canavar!
benim kadranın ne olduğunu anlamadım valla asya kadranı ama arkadaşınkinde 140 ı zorluyo bende 125 gösteriyo ewet benimki doğru galiba ama benim asya 15 hp sanırım doğru ziira 22 hp lik bir scooter 150 yi zorluyosa 7-8 beygirlik bi scooter kaç yapar tahmin et ....
Beyler 7.beygir 100 cc motor biarz zor 120 falan yapar Yapcagi hız düz yolda 90 dahada gecmez
Benimde 2 zamanlı Peugeot Trekkerim var rodajı bittiği zaman tek kişi 110km/s yapıyordu fakat bu motosikletler 2 zamanlı olduğu için zamanla piston sekman yiyor ve benzinin tamamını patlatamadı için performansta düşüş sağlıyor ilk zamanlar 110 120 yapa bilmesi çok normal çünkü 2 zamanlı ayrıca benim Motor 8,7Hp Scooterin kralı diye bilirim Mondial vb. yanından geçemez bencez 2 zamanlı scooterların. Suanki son hızı ise tek kişi 100km/s
Bir 4 silindirlilere, Birde 2 zamanlılara hastayım.
yeni bir bws ilk başlarda 100ün üstüne yokuş aşağıda olsa çatlayarakta görebiliyo ama bu hız zamanla azalıyo 10binin üzerindeki bir bwsnin sürati 80-90 arasındadır..zamanında 2 tane sıfır bws almış ve açmıştım ordan biliyorum..
ne kadar hızlı gittiğini ancak fren yapınca anlarsın..:cat:
bi gezimiz sırasında eski üyelerimizden dder_152 adlı kullanıcının altında vardı bws,daha 400 km idi motor, benim ibre 110-120 gösteriyodu ve o arkadaşta 2 kişi olmasına rağmen peşimden geliyodu.
Bir Afrika Atasözü; Sular yükselince, balıklar karıncaları yer.Sular çekilince de karıncalar balıkları yer .Kimse bugünkü üstünlügüne ve gücüne güvenmemelidir. Çünkü kimin kimi yiyecegine “suyun akışı" karar verir. - Drift Religion
walla arkadaslar benm bws ne ole ne bole demekkı tek kısı 105 km ye kadar gordugum oldu kalkıslarda gercekten cok saglam motor ıkıs kısıde 90 95 ı yapıstırıp kalıyor dahada gıtmıyor zaten daha 2600 km de mayıs ayında 0 almıstım..cok memnunum hem son suratlerını zorlayıp motoru yormaktansa etrafı ızleyerek dolasmanın zewkını cok gusel yasatan bı motor..saglam onune bakmasan bıle kendı kendıne gıdıcekmıs gıbı duruyor..sankı cukura mukura gırcem dıe cok dıkkat etmıyorum artık hıssedemıyorum bıle o lastıklerle cok gusel alet..
Le'Maniac
Ya-ma-ha :)
bende katılıyorum 95-100 un ustune gecemio bu motor;ama calıştıgım servisteki elemanlar 120-140 la gidenlerini gorduklerini soyluyorlar aynı zamandada motorların bitik oldugunuda soyluyorlar yani adamlar motorun içini dışına cıkartıp sacma sapan yaglar kullanıp motorun omrunden yiolar...baskada bişey olmuo bende bws sahibiyim 90dan yukarsını ancak yokusta goruyor.100cclik motordan fazla bişey beklememek lazım...
Bende şöyle birşey duydum 2 zamanlı motosikletlerin segmansız daha hızlı gittiğini yani bitik motorun daha hızlı gideceğini söylemişlerde; tabi diğer bölgelerin sağlam olduğunu düşünerek.
Bilmiyorum her kafadan bi ses cıkıyor 110 basanda var 3 sn de 60 km/saat yapanda var , 90 ı geçemeyende var benim gibi , ben bu bws leri çözemedim.
Al işte adam 95 kg 115 görüyorum diyo ve genelde bu Antalya lılar ya çok iyi ustalara sahip yada iyi işkembeden atıyolar
100-120 km yeterli ondan sonrası stabil olmaz zaten...(maxiler hariç tabi)
[B][COLOR="Red"]"Kendinizi Cesurca Gösterin! Trafikte Farkettirin! Yaşamanız Sadece Buna Bağlıdır!!!"[/COLOR][/B]:bounce:
valla bws sı ove ove bıtıremıyolar hıc kullanmadım ve bı bılgıye sahıp değılım ama ben benım ınnova ıle 135ı gordum ızmırden manısaya gıderken yokus... bılenler bılır o yolu arkamdakı soylemese vırajdan duz gecıcektım yolu bılmedığımden dolayı bence bu tur makınalarda 100un ustune cıkmıcaksın...saygılar..
ya nasıl 100-110-120 yapıyor dıyorsunuz hayret vala yokus assaga bıle hıc sanmam.kusadasında bende kıraladım 2 kısı 85 gecmedı tek kısıde 88 fln bastım kılom da 87-88 yanı 100 ü gecenlere sasırıyorum acıkcası 100 cc bı motor unutmayın 150 degıl
Bws.... Uzun zaman benim de hoşuma giden motordu....Daha ilk çıktığında ilgimi çekmişti... Bir çok kez test sürüşü yaptım..Bir çok kez de gezdim... 100 ün altına düşmezdi... Zaten düşse Bws ye yakışmazdı....
4 zamanlı aktivalar 110 görürken 2 zamanlı bws nin 100 görmemesi abes kaçar ...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
Bws çok guzel sağlam makinedir duz yolda 90-100km/h süratlere çıkar.Yanlız tek sorun yakıt aşırı derecede fazla yakt harcıyor 1km=130 lira yani 251 mz ile aynı.
Ya abi 4 zamanlı activa nasıl 110 görüyor
Tabi burada konuşulan yada benim kafamdaki düz yolda rüzgarsız bi anda yapılan hız.
bol keseden sıkıyorlar inanmayın sakın
yooooookkkk canımmmmmm olur mu 160 basıyo BWSler 1trilyon CC çünkü BWSler
Ya ne 120si siz iyi msiniz? Yamaha 250 CC xmax 20.5 bg 21nm TORK ile 140-150 görüyo BWS nasıl 110-120 görüyo 2 zamanlı anladık her harekette güç üretiyoda UÇMUYO sonuçta arkadaşlar son hız olduğu zaman HERKES abartmaktan çekinmiyo nedense..!
Kardeş Sende Ozman Bisorun war Ya Basamıyosu Yada Motorun Bakımı Gelmiş İnanmak Fln demişsin İnanmıyosan Eğer Gelebilirsin
Mondialcı Senın Gibi Kaç çinli Motorcuyu Susturduğumu Sayamadım.Ybr Demişsin Ybryide Kalkışda 80Kadar Toz Yutturmuş İnsanız İnanmıyosn Sende Duman Yutmak İsteyenlerdensen Eğer Buyur Bekleriz
YAMAHA RXKING135 2002 ZEHIR YEŞİLİ MOTORUM ÇALINMIŞDIR ANTALYA MERKEZDE 07 YZ 291 PLAKALI GÖRENLER YARDIMCI OLURSA SEWINIRIM 0543 850 89 88
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)