abi yolda teliniz çalıyosa çekin sağa konuşun. en iyisi bu. hem durakta bekleyen hatunlara hava gazı basarsınız..(tabi mobilet veya commuter kullanıcısı değilseniz)
abi yolda teliniz çalıyosa çekin sağa konuşun. en iyisi bu. hem durakta bekleyen hatunlara hava gazı basarsınız..(tabi mobilet veya commuter kullanıcısı değilseniz)
racing racing ve racing.............
Ne varmış mobilette ben sana şunu söyleyeyim hız motorlarına kimse bakmaz buralarda. Ben mobilet kullanıcısıyım ama senin motordan daha çok ilgi toplanıyor. Sen bırak başkalarının motorunu kendi motoruna bak.RaCe_ adlı üyeden alıntı
YoL_GezeR adlı üyeden alıntı
Ne varmış mobilette ben sana şunu söyleyeyim hız motorlarına kimse bakmaz buralarda. Ben mobilet kullanıcısıyım ama senin motordan daha çok ilgi toplanıyor. Sen bırak başkalarının motorunu kendi motoruna bak. İşin gücün hava karı kızRaCe_ adlı üyeden alıntı
ya kolayı var alın bi ATV ne denge sorunu ne de başka bişi
Herbalife ürünleri için pmden mesaj atın
35 BTU 55
bizim mz'e taksak herhalde motor dile gelir titreşim zaten yeteri kadar yetiyo bize ybr kullandım onlarda belli bir hızdan sonra ister istemez titriyor 125cc az geliyo en yakın zamanda 250 bulmak lazım yoksa motor başımızın etini yiyecek
ERASER WİLL COME BACK
tamam kızma yol gezer alırız sana bi racing. ..ulan hemende köpürüyosun ya..
racing racing ve racing.............
köpürürüm tabi race ben motoruma laf söyletmem kimseninde motoruna laf etmem.Bu yüzden kızdım. ben istesem alırdım racing sen kafana takma.benim hayalim harley-night train çok pahalı şimdi alamıyorum. Unutma ben chopper cıyım.
vox'lu telsiz de var ama telefonun amacı farklı. gırtlak mikrofunu- kulaklık setini takıyosun sonra otomatik cevap vermeyi açıyosun rahatça konuşuyorsun.-=AlfaHeliX=- adlı üyeden alıntı
eğer telefonda sesle arama özelliği varsa aramayı da rahatlıkla yapabiliyosun.
sonuç motosiklet üzerinde konuşmak için durmaya kaskı çıkarmaya hiç gerek yok
06 AB 3263
0 Rh+
Bugün kaç motorcuya selam verdin?
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)