Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

gaz teli takılı kalıyorr..

REKLAM ALANI
    Mel-a-ku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    merhaba arkadaslar..

motorumda gaz verdıgım de gaz kolu aynen takılı kalıyor. kendım gerı cevırıp gazı kapamak zorunda kalıyorum sebebı nedır? neyın değışmesi lazım?
    bi kaç arkadasımda aynı problem olunca konu açmak zorunda kaldım bu sorunum ıcın kusura bakmayın.
    nerde sorun olabılır? kol u cevırıp gaz vedıgımde kol gerı donmuyor. bi kaç kez yağlamayı falan denedık olmadı. ne dersiniz. sorun nerdedır?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    bur-k@ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    cbr 125 pert oldu :(
    karbüratorün üzerinde gaz kelebeği var sen gazı verirsin gaz teli kelebeği açar ve benzin harekete geçer ve kolu bıraktığında gaz teli eski haline döner şimdi o mekanizmayı yağlamanı öneririm ;) makina yağı ile yağlarsan eski haline dönecektir.karbüratör e galiba koldtuğun altından ulaşılıyor orada olması lazım ben yağmurlu günlerde kullandığımda sendeki sorun nüksetti aynı şekilde yaprım ve geçti istersen o mekanizmayı yağlamadn önce tazzikli hava tut üzerindeki toz çamur gitsin diye hafif de su ile uygula ;)
    ÖĞRENMEDEN,ÇALIŞMADAN,YORULMADAN,RAHAT YAŞAMANIN YOLLARINI ARAMAYI ALIŞKANLIK HALİNE GETİREN MİLLETLER;ÖNCE HAYSİYETLERİNİ, SONRA HÜRRİYETLERİNİ,SONRA İSTİKLALLERİNİ,KAYBETMEYE MAHKUMDURLAR. K.ATATÜRK

Nikolayco - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 151 RS
    Karbüratörün üzerinde takılı gaz telinin ucu var orda yaylı bir mekanizma bulunıyor. RS151 lerde seleyi (koltuğu) sökmeden karbüratöre ulaşamıyorsun.İlk önce kseleyi sök sonra karbüratör çkacak meydana zaten ondna sonra gaz telinin bağlı bulunduğu yarım yamalak üçgene benzeye ve o üçgene benzeyen parçanın alt kısmında bir yay var bu yay kopmuş aşınmış veya kırlımış olabilir onu gözden geçir..
    [B]Motorsiklet Kullanmak Ayrıcalıktır!!![/B]

Motosikleti
    movistar
    gaz kolunun bırakıldığında otomatik olarak kapanmasını sağlayan yay kopmuştur bence...

Mel-a-ku - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    yanı tum olay bu karburatordeki gaz telındenmı oluyor. o zaman cozumu cok kolay. ben sanmıştım ki elcik falan bozuldu bısey oldu ne bıleyım bakarım yarın .. bakalım gaz kelebegını bulabılecek mıyım.. ben bırazdan karburator resımlerı atacagım. ordan gosterebılırsenız cok mutlu olurum.. hanı belkı bulamam falan sımdıden sağlama alayım kendımı..

Alıntı Lindenbaum adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gaz kolunun bırakıldığında otomatik olarak kapanmasını sağlayan yay kopmuştur bence...
    bızde o yayın hangı yay oldugunu arıyoruz zaten. mutlaka bi yay varki o tel gerı gelıo yanı. ama nerde bu yay. hangı yay.

sinan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Bu benim motosikletimin karbüratörü ama hemen hemen bütün karbüratörlerde bu yay genelde buradadır..

Gültekin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650FB
    küçücük yay, gözünü korkutmuş.
    bunun için motor satılırmı yav.
    Ülkemde hiçbir iyilik cezasız kalmaz.

mondial 150HS gaz telini değiştirdim gaz kolunda daha fazla boşluk oldu ne yapabilirim sağol..

canercamalan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GT-250 ЯЯ
    elcikleri değiştir problem kalmayacaktır ;)
    ۞۞۞۞Drift Religion۞۞۞۞ GT 250RR

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)

Bu Konudaki Etiketler